Rakennuslogistiikan ammattilaiset ja räätälöity palvelu

  • Tiedät mitä saat
  • Nopea toimitus
  • Paljon eritasoisia osaajia

Työmaiden rakennuslogistiikka on rakentamisen sujuvuuden ja tehokkuuden kannalta elintärkeä osa-alue

NJC:n tarjoamiin työmaapalveluihin kuuluva rakennuslogistiikkapalvelumme takaa, että työmaalle saapuvat materiaalit ja tavarat ovat oikeassa paikassa oikeaan aikaan ahtaallakin tontilla. Rakennuslogistiikan työnjohtajamme pitää huolen, että materiaalien toimitukset soljuvat sujuvasti työmaan aikataulujen mukaan ja yhteistyö tavarantoimittajien kanssa sujuu moitteettomasti.

Työnjohtajamme huolehtii samalla, että reippaat alamiehemme, sekä varasto- ja logistiikkatyöntekijämme liikuttavat rivakasti materiaalit ja tavarat työmaalla paikasta toiseen.

POHJOIS-SUOMEN SUURIN

Olemme Pohjois-Suomen suurin ja kokenein rakennuslogistiikkapalveluiden tuottaja yli 25 vuoden kokemuksella!

Työmaan rakennusjätevastaavamme pitää huolen, että työmaan jätevirrat siirtyvät kerroksista jätelavoille lajiteltuna ja tyhjät astiat palautuvat kerroksiin. Työmaan pihalla pörräävät Kramer- tai kurottajakuskimme hoitavat sujuvasti rekkojen ja kuorma-autojen lastien purkamiset. Lisäksi hallitsemme vaativatkin erikoisnostot kuten isojen IV-koneiden nostot ja siirrot IV-konehuoneisiin.

Logistiikkapalveluitamme on hyödynnetty muun muassa seuraavilla työmailla:

Toimitamme tällä hetkellä rakennuslogistiikkapalveluitamme neljälle suurelle sairaalatyömaalle Pohjois-Suomen alueella.

Lue lisää referenssejä täältä!

Räätälöity rakennuslogistiikkapalvelu

NJC:n rakennuslogistiikkapalvelu on juuri sinulle räätälöity palvelu, joka kattaa kaikki työmaan rakennuslogistiikkaan kuuluvat osa-alueet kalustoa lukuun ottamatta. Teemme työmaan rakennuslogistiikkaan liittyvät suunnitelmat aluesuunnitelmista yksittäisiin siirtosuunnitelmiin ja meiltä löytyvät kaikki rakennuslogistiikan ammattilaiset kuten työnjohtajat, logistiikkatyöntekijät ja koneiden kuljettajat.

Käytössämme ovat helppokäyttöiset apujärjestelmät, jotka tuovat läpinäkyvyyttä ja sujuvuutta rakennuslogistiikan toimenpiteisiin: käytössämme olevalla toiminnanohjausjärjestelmällä voidaan seurata ja ohjata resurssien käyttöä hyvinkin tehokkaasti. Erityisesti ahtailla työmailla, sekä erittäin laajoissa kohteissa järjestelmämme helpottaa kartalla pysymistä ihan kirjaimellisesti, sillä esimerkiksi lastien purkusijainnit voi merkitä sovelluksen karttaan ja jakaa kuljetusliikkeelle sekä purkajille.

Käytössämme on myös raportointijärjestelmä Kotopro, jonka avulla pystymme toimittamaan raportit tehdyistä toimenpiteistä kuvien kera suoraan asiakkaalle. Lisäksi laskutus- ja tuntikirjausjärjestelmämme LikeIt:n kautta tuntien hyväksyminen käy nopeasti ja mahdollisuus tehtävien litterointiin helpottaa kustannusseurantaa.

Soita