Takaisin referensseihin

Ylikylän monitoimitalo, Rovaniemi

Heikki Hiltula työskentelee RovaLappi Rakennus Oy:llä vastaavana mestarina Ylikylän monitoimitalolla Rovaniemellä. Hän on työskennellyt alalla 31 vuotta, RovaLapilla vuodesta 2010 lähtien.

Ylikylän monitoimitalo on kohteena haastava.
”Kohteeseen tehdään 8000 neliön laajennus ja olemassa oleva 2000 neliötä saneerataan”, Heikki kertoo.
Työmaalla työskentelee 95-105 työntekijää viikoittain työnjohto mukaan luettuna. Haastatteluhetkellä IV-konehuoneet on saatu valmiiksi, seinäpintoja tehdään ja aloitellaan lattiapintoja. Monitoimitalon luovutus on aikataulutettu heinäkuun 2021 loppuun.

NJC toimii kohteessa P1-siivouksessa. RovaLapin omat siivoojat tekevät rakennussiivousta ja NJC:n työntekijät tulevat tarpeen mukaan siivoamaan työmaan lohkoittain P1-pölyttömäksi.
”Kohde on siivouksen kannalta haastava, sillä alue on todella iso”, kertoo NJC:n Rovaniemen toimiston palveluasiantuntija Kirsi Tervo-Manninen.

Ensimmäinen NJC:n työntekijä meni kohteeseen heinäkuussa ja tekijämäärää on kasvatettu yhteistyön lisääntyessä. Kirsi käy tarkastamassa työmaalla työntekijöiden työnjäljen aina ennen virallista puhtaustarkastusta. Näillä näkymin NJC ja RovaLappi Rakennus Oy tekevät kohteessa yhteistyötä luovutukseen asti.

Pyrimme päivittämään työmaan etenemisestä kevään mittaan!

Seuraavaksi: “NJC:ltä on tullut hyviä ja luotettavia tekijöitä” – Auli Tuomela

Lue tarina