Takaisin referensseihin

Uusi Puuilo rakentui Oulun Ruskoon

Oulun Ruskoon valmistui syksyllä 2020 uusi liiketila tavarataloketju Puuilolle. Rakentajana toimi Lehto Tilat Oy. Lämpimiä, korkeita sisätiloja rakentui yhteensä 2670 neliön verran. Rakentaminen aloitettiin syksyllä 2019 perustusten ja väestönsuojan rakentamisella. Maaliskuussa toisen kohteen valmistuttua aloitettiin elementtirakenteiden asentaminen. Ainoastaan väliseinät rakennettiin paikan päällä.

NJC:ltä kohteessa oli timpuri, rakennusapulaisia ja rakennussiivoojia, jotka pitivät työmaalla huolta järjestyksestä ja siisteydestä. ”Työmaan hyvä järjestys oli iso tekijä siinä, ettei työmaalla sattunut ainuttakaan tapaturmaa” kertoo kohteen vastaavana mestarina toiminut Kari Vuolli.

Vuolli on työskennellyt Lehto Tilat Oy:llä yli 4 vuoden ajan, ja tuona aikana kokemusta on kertynyt useammasta yhteistyöfirmasta. ”NJC:llä on aina ollut hyvä työporukka ja joustavaa toimintaa. Hinnalla ei niinkään ole aina merkitystä, vaan joustavuudella ja homman sujuvuudella. Työmaan sosiaalitilojakin kävi siivoamassa aina sama porukka, joten työ sujui tasalaatuisesti alusta loppuun.” Kohteessa tehtiin sosiaalitiloihin myös desinfiointipesuja koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. NJC:n kautta hoituivat siis pitkälti kaikki työmaapalvelut kohteeseen.

Loppusiivous oli uusi palvelu ulkoapäin ostettuna. Sekin sujui huolettomasti ja aikataulussa. Korkeissa tiloissa siivoustiimin henkilönostinten käyttötaito oli tärkeä osa työn sujuvuutta. ”Tiedonkulkukin toimi ilmeisen hyvin, sitä kun ei tarvinnut miettiä ollenkaan. Laskutus toimii sujuvasti, parilla klikkauksella laskut on hoidettu” Vuolli kertoo.

”Voin suositella NJC:n palveluita ja varmasti tulen niitä käyttämään itsekin tulevilla työmailla” hän summaa lopuksi.

Seuraavaksi: Rakennus Hollari & NJC

Lue tarina