Takaisin referensseihin

“NJC:ltä on tullut hyviä ja luotettavia tekijöitä” – Auli Tuomela

Jukka ja Auli Tuomela perustivat Rakennuspalvelu J.Tuomela Oy:n 3 vuotta sitten. Jukka toimii yrityksessä toimitusjohtajana, Auli hoitaa hallinnolliset tehtävät, laskutukset ja siivouspuolen: suojaukset, tarkastukset ja P1-koulutuksien järjestämisen.

Rakennuspalvelu J. Tuomela Oy toimii tällä hetkellä pääosin saneerauskohteissa. Kohteet vaihtelevat laidasta laitaan liike- ja toimitiloista aina historiallisesti arvokkaisiin kohteisiin.
“Tylsiä päiviä ei pahemmin ole!”, Jukka naurahtaa.

NJC:n työntekijä Rakennuspalvelu J.Tuomelan auton vieressä

Tuttu yhteistyökumppani

Jukka Tuomelalle NJC on tuttu yritys: yhteistyötä on tehty jo yli 10 vuoden ajan.
“Tein NJC:n kanssa yhteistyötä jo edellisessä työpaikassani”, Jukka kertoo, “Alkuun NJC:ltä tilattiin muutamia timpureita, mutta yhteistyö lopen painottui pääosin siivoukseen.”
Auli hoitaa yrityksessä siivouspuolen. Yritystoiminnan alkaessa hänellä ei oikeastaan ollut kokemusta alalta, mutta työ on opettanut.
“Rakennustyömaalla siivous ei aina ole niin yksinkertaista kuin moni saattaa ajatella”, Auli naurahtaa, “Pitkiä päiviä on tullut painettua ja välillä kohteet ovat olleet haastaviakin.”

NJC:n työntekijöitä työskentelemässä kohteessa

Nopeus ja hyvät työntekijät valtteja

Auli kiittelee NJC:tä toimivasta yhteistyöstä.
“Apua saadaan tarvittaessa nopeastikin ja tekijöiden jatkumo on hyvä”, Auli kertoo, “pyrimme pitämään samat tekijät pitkään, tämä tuo sujuvuutta tekemiseen.”

NJC:n työntekijöitä kohteessa

Aulilla on myös aiempaa kokemusta vuokratyöstä. Kaikki kokemukset eivät aina ole olleet positiivisia. Tärkeää on, että saadaan sitä mitä tilataan.

NJC:ltä on tullut hyviä ja luotettavia tekijöitä. Vaikka aina ei olla saatu ammattilaista remmiin, ovat työntekijät ottaneet ohjeet ja neuvot hyvin vastaan.

Auli Tuomela

Auli myös kiittelee NJC:tä siivojien mukana tulevista siivoustyökaluista.
“Ei tarvitse huolehtia riittääkö meillä välineistö kaikille.”
NJC:llä uudet työntekijät perehdytetään siivoustyöhön ja P1-puhtausluokan toteutuksiin. Tähän Auli kehottaa panostamaan jatkossakin.

Auli suosittelee NJC:tä muillekin.
“Yhteistyö toimii, toimihenkilöihin saa yhteyden nopeasti ja hommat sujuvat vaivattomasti.”

Lue lisää referenssejä täältä!

Seuraavaksi: Uusi kirkko rakentui Ylivieskaan

Lue tarina