Tietoa meistä

Asiakkaamme tuntevat meidät ja me tunnemme asiakkaamme.

Ammattitaitoista henkilöstöä rakennus- ja teollisuusalojen yrityksille

NJC on yli 25-vuotiset juuret omaava oululainen perheyritys. Tarjoamme monipuolisesti ja joustavasti henkilöstö- ja työmaapalveluita teollisuus- ja rakennusaloille.

Toimipisteemme sijaitsevat Oulussa, Helsingissä, Ylivieskassa ja Rovaniemellä, joten pystymme palvelemaan asiakkaitamme tarvittaessa koko Suomen alueella.

Vahvuutenamme on asiakaskeskeinen, joustava ja laadukas palvelu. Ammattitaitoisen tiimimme ansiosta asiointi on aina helppoa ja vaivatonta.  Asiakkaamme tuntevat meidät ja me tunnemme asiakkaamme!

Toimipisteemme sijaitsevat Oulussa, Ylivieskassa, Rovaniemellä, Kemissä ja Helsingissä mutta palvelemme sujuvasti koko Suomen alueella.

>

Aito. Helppo. Turvallinen.

Yrityksemme henkilöstö on sitoutunut noudattamaan arvojamme, joita ovat aitous, helppous ja turvallisuus. Teemme töitä aidosti asiakkaamme eteen, olemme helposti tavoitettavissa ja luottamuksenne arvoisia.

Työntekijämme ovat omien alojensa motivoituneita ammattilaisia, sekä lisää työkokemusta janoavia nuoria tekijöitä. Työntekijöidemme vahva asenne työntekoon on juurrutettu henkilökohtaisen perehdytyksen ja palautteen kautta. Olemme valmiit ratkaisemaan niin suuret kuin pienetkin haasteet asiakkaidemme kanssa. Haluamme myös aidosti ymmärtää asiakkaidemme tarpeet ja tarjota niihin oikeat ratkaisut.