Tietoa meistä

NJC Henkilöstöpalvelut

Asiakkaamme tuntevat meidät ja me tunnemme asiakkaamme.

Ammattitaitoista henkilöstöä rakennus- ja teollisuusalojen yrityksille

NJC Henkilöstöpalvelut on yli 20-vuotiset juuret omaava oululainen perheyritys. Tarjoamme monipuolisesti ja joustavasti henkilöstö- ja työmaapalveluita teollisuus- ja rakennusaloille.

Toimipisteemme sijaitsevat Oulussa, Ylivieskassa, Vantaalla ja Tampereella, joten pystymme palvelemaan asiakaitamme tarvittaessa koko Suomen alueella.

Vahvuutenamme on asiakaskeskeinen, joustava ja laadukas palvelu. Ammattitaitoisen tiimimme ansiosta asiointi on aina helppoa ja vaivatonta.  Asiakkaamme tuntevat meidät ja me tunnemme asiakkaamme!

Toimipisteemme sijaitsevat Oulussa, Ylivieskassa, Vantaalla ja Tampereella, mutta palvelemme sujuvasti koko Suomen alueella.

>

Olemme kehittyvä, pohjoista asennetta huokuva yritys

Yrityksemme henkilöstö on sitoutunut noudattamaan rehtejä arvojamme, joita ovat aitous, helppous ja turvallisuus. Työntekijämme ovat omien alojensa motivoituneita huippuammattilaisia, sekä lisää työkokemusta janoavia nuoria tekijöitä, joiden vahva asenne työntekoon on juurrutettu henkilökohtaisen perehdytyksen ja palautteen kautta.

Olemme valmiit ratkaisemaan niin suuret, kuin pienetkin haasteet asiakkaidemme kanssa. Haluamme myös aidosti ymmärtää asiakkaidemme tarpeet ja tarjota niihin oikeat ratkaisut. Tahdomme olla luottamuksenne arvoisia!