Takaisin referensseihin

Rakennus Hollari & NJC

Rakennus Hollari on kalajokinen rakennusliike, joka tekee pääsääntöisesti saneeraus- ja uudisrakennusta julkiselle sektorille sekä kasvavassa määrin myös omatuotantoa.

Tomi Aksila osti yhdessä kolmen muun mestarin kanssa yrityksen osakkeet vuonna 2011.  Tällä hetkellä Tomin tehtäviä ovat mm. henkilöstöpäällikön ja työmaiden pääesimiehen toimet. Osakkaina ovat Tomin lisäksi Olli Röyttä, Kari Hietala ja Ismo Savela. He kaikki ovat työskennelleet yrityksessä yli 20 vuoden ajan.

Kokonaisuudessaan Hollarilla on noin 20 omaa työntekijää. Yritys käyttää alihankkijoita ja kolmen viime vuoden aikana myös henkilöstövuokrausta. Pääsääntöisesti vuokrahenkilöstöä on käytetty, kun on tarvittu nopeasti paikallisia tekijöitä. NJC:n kanssa yhteistyö alkoi pari vuotta sitten. NJC:n kautta työmaille on tullut rakennusalan ammattitekijöitä, kuten rakennustyöntekijöitä ja kirvesmiehiä. ”NJC:n työntekijät ovat olleet tosi säntillisiä, työajat on tehty töitä. Ammattitaitoisia tekijöitä on pyydetty ja niitä on myös saatu” Tomi Aksila sanoo. Hänen mukaansa työmaalla tarvitaan oma-aloitteisuutta ja hyvää fysiikkaa. ”Niin hyviä työntekijöitä on tullut NJC:ltä, että muutaman kohdalla ollaan mietitty jopa itse työllistämistä jos joskus ovat vapailla markkinoilla.”

Viimeisimpiä yhteistyökohteita ovat olleet Perhon päiväkoti ja Kempeleen As Oy Käpälälauta. Perhon päiväkoti on 1521 neliön laajuinen monitoimirakennus, johon mahtuu 153 lasta ja varhaiskasvatushenkilökuntaa. Rakennuttajana kohteessa on Perhon kunta, ja kohde valmistuu kesäkuussa 2021.

Hollarin omaa tuotantoa oleva As Oy Käpälälauta sijaitsee Kempeleen Metsärinteessä. Asunto-osakeyhtiössä on yhteensä 16 asuntoa ja sen kerrosala on 1196,5 neliötä. Tämä kohde valmistuu lokakuussa 2020. Katso videot kohteista artikkelin lopusta!

Tiedonkulku on Aksilan mukaan ollut todella sujuvaa, ja asioinnin voi hoitaa aina ripeästi puhelinsoitolla. ”Ehdottomasti suosittelen muillekin NJC:n palveluiden käyttöä. Työmaamestaritkin kehuivat, että hommat on sujuneet loistavasti, joten vastaisuudessakin tullaan varmasti palveluita käyttämään” hän summaa.  

Seuraavaksi: Tuotamme työmaapalvelut PPSHP:n työmaalle, katso video!

Lue tarina