Takaisin referensseihin

Ylikylän koulun ja päiväkodin työmaa toi haasteita ja onnistumisia

Jaakko Korhonen työskentelee työmaamestarina Siklatilat Oy:n Kempeleen Ylikylän koulun ja päiväkodin työmaalla. Työmaa alkoi alkukesästä 2018, mutta Jaakko astui remmiin vastaavan mestarin Markku Sutelan kaveriksi syyskuussa 2018.
Yli 3000 neliön kohteessa on parhaimmillaan työskennellyt n. 40 henkilöä ja kohde valmistuu heinäkuun 2019 loppuun mennessä.
”Kohde on ollut haastava, sillä rakennus on puukoulu P1-puhtausluokalla.”, Jaakko kertoo, ”Työmaa on kuitenkin edennyt hyvin lähes aikataulussa.”

NJC on ollut mukana työmaalla alkuvaiheen rakennus- ja P1-siivouksesta lähtien aina loppusiivoukseen saakka. Odotukset täyttyivät ja yhteistyö on pelannut hyvin koko työmaan ajan.
”Aina olen saanut toimihenkilöt kiinni ja vastaukset kysymyksiin nopeasti.”

Lisähaasteita työmaalle ovat tuoneet nuorison tekemät tihutyöt. Kohteeseen on menty sisälle ja työmaalta on asiattomasti oleskelevia jouduttu hätistelemään pois. Pahimmillaan aikataulu on myöhästynyt tihutöiden vuoksi noin viikon.

Haasteista huolimatta työmaa on saanut kehuja siisteydestä.
”NJC:ltä on saatu hyvä porukka tekemään, erityisesti yksi siivooja on noussut työmaan sieluksi”, Jaakko naurahtaa, ”Kyseinen siivooja on vastaavalle mestarille tuttu tekijä toiselta työmaalta, joten hänet haluttiin mukaan myös tähän.”

Jaakko kiittelee siivousporukkaa tehokkuudesta ja tunnollisuudesta. Työt on tehty niin kuin kuuluukin ja muutamat pienet virheet on korjattu nopeasti.
”Mielelläni käytän NJC:n palveluita jatkossakin”, Jaakko sanoo.

Lue lisää referenssejämme täältä!

Seuraavaksi: Luovin liikuntahallin rakentaminen sujui jouhevasti

Lue tarina