Takaisin referensseihin

Luovin liikuntahallin rakentaminen sujui jouhevasti

Lehto Tilat Oy toteutti Ammattiopisto Luovin liikuntahallin laajennuksen Oulun Myllytulliin. Kohde on kooltaan 1400 neliötä ja siihen kuuluu halliosan lisäksi jakelukeittiö/ruokala ja katsomo sekä iv-konehuone. Rakentaminen aloitettiin vuoden 2019 alussa ja luovutus tapahtui elokuun alkupäivinä. Liikuntahallia vuokrataan myös kaupungin käyttöön.

P1-kohteessa ei suurempia haasteita tullut eteen, joten rakentaminen sujui kaiken kaikkiaan jouhevasti. NJC toteutti kohteeseen rakennus- ja loppusiivouksen. ”Ei sen kummempia yllätyksiä sattunut, kaikki sujui hyvin ja odotusten mukaisesti” kertoo mestarina toiminut Risto Turtinen.

Työmaalla oli myös ensimmäistä kertaa rakennussiivousta tekeviä työntekijöitä. ”Aikaisempaa kokemusta olisi toki hyvä olla, mutta kaikkihan aloittavat jostain” Turtinen kommentoi. Kokeneempien tekijöiden mukana ensikertalaisetkin oppivat kuinka työmaalla hommat hoidetaan.

Työmaa valmistui suunnitellusti. ”Lopputarkastus meni loistavasti, tarkastajalla ei ollut mainittavaa kohteen puhtauden suhteen” Turtinen kiittelee. Hänelle tämä työmaa oli ensimmäinen kohde jossa teki yhteistyötä NJC:n kanssa. ”Voin suositella NJC:tä muillekin vastaaviin kohteisiin” hän toteaa.

Lue lisää referenssejämme täältä!

Seuraavaksi: Kokemusta P1-kohteesta karttui Rajakylän koulun työmaalla

Lue tarina