Takaisin referensseihin

Kokemusta P1-kohteesta karttui Rajakylän koulun työmaalla

Rajakylän koulun B- ja C-osien perusparannuksen on toteuttanut kajaanilainen Rakennus-Paumer Oy. NJC toteutti kohteessa rakennussiivousta työmaan ajan sekä loppusiivouksen.  Kainuusta Ouluun saapuneelle työmaan vastaavalle mestarille Jari Blombergille tämä kohde oli ensimmäinen P1-puhtausluokan toteutus ja myös ensimmäinen yhteistyö NJC:n kanssa.

”Kainuussa olemme hoitaneet ylläpitosiivouksen itse ja kilpailuttaneet loppusiivouksen, joten tämän kaltainen yhteistyö oli itsellenikin uutta” Blomberg kertoo.

Koulun B-osa sisältää liikuntasalin, pukutilat sekä nuorisotoimen tilat. Nämä tilat purettiin lähes täysin ja uusittiin vesikattoa ja huonejärjestystä myöten. Käsityöluokat sisältävä C-osa käytiin läpi pienemmillä muutostöillä. Yhteensä saneerattua pinta-alaa on noin 2500 neliötä.

”Kohteen P1-puhtausluokkavaatimus oli ratkaiseva tekijä yhteistyössä” Blomberg sanoo. ”Puhtaustason ylläpito ja loppusiivous sujuivat hyvin, siitä kertovat kuukausittaiset puhtausraportit.” P1-tarkastukset kuuluvat puhtausluokan vaatimuksiin, jotta voidaan olla varmoja tilojen puhtaudesta ennen käyttöönottoa ja luovutusta asiakkaalle. NJC tekee myös jatkuvaa omavalvontaa ja raportoi asiakkaalle säännöllisesti kuvallisin raportein työmaan siisteydestä.

”Työntekijöissä oli jonkin verran vaihtuvuutta, mikä on toki kesäaikaan normaalia, mutta osaavat tekijät pysyivät työmaalla kesälomatuuraajien auttaessa. Yhteistyö oli kuitenkin sujuvaa ja varmasti jatkossakin sitä tehdään. Voin suositella myös muille NJC:tä P1-toteutuksiin” Jari Blomberg toteaa.

Lue lisää referenssejämme täältä!

Seuraavaksi: ”NJC:ltä on aina löytynyt meille sopivia tekijöitä” – Oy Hollmén & Co

Lue tarina