Takaisin referensseihin

”NJC:ltä on aina löytynyt meille sopivia tekijöitä” – Oy Hollmén & Co

Oy Hollmén & Co on metallien ja muovien koneistukseen sekä laserhitsaukseen erikoistunut yritys, jonka toimipisteet sijaitsevat Ulvilassa ja Nivalassa. Nivalassa yritys työllistää tällä hetkellä 43 henkilöä.

Yhteistyötä NJC:n kanssa Hollménin Nivalan toimipisteellä on ollut vuodesta 2014 saakka. Tehtaanjohtaja Tiina Saukonoja kertoo, että aiemminkin vuokratyövoimaa on tehtaalla käytetty, mutta lopulta yhteistyö NJC:n kanssa syventyi niin, ettei muille toimittajille ole ollut tarvetta.

”Päällimmäisenä ajatuksena on, että NJC:ltä on aina löytynyt meille sopivia tekijöitä. Meillä eivät koulutustausta ja kokemus juurikaan ratkaise, vaan reipas asenne ja halu oppia ovat ne oikeat ominaisuudet meillä pärjäämiseen.”

Suurin osa Hollménin työntekijöistä on alun perin tullut taloon vuokratyöntekijänä.

Esimerkiksi Mikko Pajukosken urapolku lähti käyntiin määräaikaisesta vuokratyösuhteesta NJC:ltä. ”Olin valmistunut vuonna 2015 syksyllä ympäristötekniikan insinööriksi, mutta töitä ei tahtonut löytyä. Huttulan Iriksen tsemppauksen myötä hain Hollménille kesätöihin, ja pääsinkin NJC:n kautta haastatteluun.” Haastattelu meni mainiosti, ja Mikko pääsi töihin linjastolle, jossa vierähti koko vuoden 2016 kesä. Syksyn tullen organisaatiossa tuli henkilöstömuutoksia silloisen laatupäällikön vaihtaessa työnkuvaa, ja hän oli kiinnittänyt Mikon asenteeseen ja tekevyyteen huomiota kesän aikana. Niinpä hän vinkkasi Tiinalle Mikkoa seuraajakseen laatupäällikön tehtäviin. Pienen sulattelun jälkeen Mikko otti uuden tehtävän innolla vastaan. ”Mikko on erinomainen esimerkki siitä, että kun työnsä hoitaa kunnialla, voi päästä minne vain”, Tiina Saukonoja kehuu.

Pääsyy Hollménilla vuokratyön käyttöön on sen helppous. ”Esikarsinta on jo tehty, eikä tarvitse itse pyörittää paperirumbaa. Yksinkertaisempaa on soittaa NJC:lle kuin alkaa itse tekemään rekryprosessia alusta asti” Tiina kertoo. NJC on toimittanut Hollménille joka kesä 5-10 kesätyöntekijää ja lisäksi pidempiaikaisia työntekijöitä tarpeen mukaan. Vuokratyöntekijöitä on otettu Hollménin omille kirjoille aina mahdollisuuksien mukaan, mutta vuokrafirman kautta töissä oleminen ei poikkea talon kirjoilla olemisesta mitenkään. ”Yhteishenki meillä on todella hyvä, ketään ei eritellä sen mukaan, minkä firman nimi tilinauhassa on.”

Tiina Saukonoja voisikin suositella NJC:tä helppouden, joustavuuden ja hyvän tiedonkulun sekä ystävällisen palvelun takia muillekin yrityksille.

Klikkaa tästä, niin pääset kurkkaamaan, miltä näyttää työskentely Hollménin Nivalan tehtaalla!

Seuraavaksi: Työmaapalvelut tuovat sujuvuutta modernisointiin

Lue tarina