Takaisin referensseihin

Pattasten päiväkoti, Rakennus Miilukangas Oy

Jani Käräjäoja työskenteli vastaavana mestarina Pattasten päiväkodilla Pattijoella. Rakennus Miilukangas toimi kohteessa pääurakoitsijana ja NJC hoiti kohteen loppusiivouksen, sekä teki myös rakennusaikaista P1-siivousta. 

Yhteistyö alkoi, kun NJC sai kilpailutuksessa päiväkodin loppusiivousurakan. Janille ei vuokratyö itsessään ollut uusi juttu. 
”Olen aiemminkin käyttänyt vuokratyötä, mutta vain tarpeen mukaan pääasiassa kiireapuna”, hän kertoo, ”Henkilöstövälitysyrityksen tarjoama urakkatyö oli minulle uusi juttu.” 

NJC:n siivoustyönjohtajan asiantuntevuus ja ammattitaito vakuutti alusta alkaen. 
”Kun urakka sovitaan, odotetaan että palveluntuottajalta löytyy työnjohto ja tarvittava ammattitaito urakan hoitamiseen”, Jani kertoo, ”NJC:llä nämä asiat ovat kunnossa.” 
Pattasten päiväkodin työmaalla työskenteli rakennusaikana yksi siivooja, loppusiivous hoidettiin kahden siivoojan voimin. Työ eteni sovitusti alusta lähtien, eikä ongelmia tullut matkan varrella vastaan. 

Jani kiittelee NJC:n tekemää työtä. 
”Loppusiivous hoidettiin todella hyvin ja siivoustyönjohtajan ammattitaito ja suhtautuminen työhön vakuutti” hän kertoo, ”hinta ja laatu kohtasivat ja ehdottomasti otamme NJC:n huomioon tulevissa hankkeissa.” 

Seuraavaksi: Uusi Puuilo rakentui Oulun Ruskoon

Lue tarina