”Vuokratyö sopii erityisesti alanvaihtajille” kertoo Teemu Vepsä

Teemu Vepsä on alunperin kotoisin Lappeenrannasta. Nykyään pääkaupunkiseudulle asettunut nuorimies on koulutukseltaan levyseppähitsaaja, mutta metalliala ei lopulta tuntunut ihan omalta jutulta. Teemun CV:stä löytyy monenlaista työtä, aina pesulasta maalaukseen ja ikkuna-asennuksiin asti.

Kun edellisessä paikassa työt päättyivät hieman reilu vuosi sitten, Teemu haki töihin NJC:lle. Alkuun hän oli aiempien kokemusten takia hieman skeptinen henkilöstövuokrauksen suhteen, mutta haastattelussa jäi kuitenkin NJC:stä hyvä kuva.

Haastattelun jälkeen Teemu pääsi nopeasti työmaalle apumiehen tehtäviin ja hommaa on sen jälkeen riittänyt mukavasti. Vuoden aikana hän on ollut kuudella työmaalla, ja nelisen viikkoa on pitänyt vapaatakin.
“Olen tykännyt siitä, että on saanut olla aina yhdellä työmaalla pidemmän aikaa, eikä ole tarvinnut hypätä edestakaisin”, hän toteaa, “Joustoa on löytynyt suuntaan ja toiseen”.

Teemu aloitti NJC:llä rakennusapulaisena, eikä kaivannutkaan alkuun sen kummempaa vastuuta. Tähän mennessä hän on ollut mukana tekemässä myös valuja, valujen valmistelua ja muuta hieman vaativampaa työtä.
“Kun hommat sujuivat, pääsin pikkuhiljaa vastuullisempiin tehtäviin”, nykyään nuorempi sprinkleriasentaja kertoo. Hän kiittelee hyvää perehdytystä ja sitä, että itseään on pystynyt kehittämään omassa tahdissa työn mukana.

Työmaalla Teemu ei ole varsinaisesti huomannut eroa rakennusyrityksen oman henkilöstön ja vuokralaisten välillä.
“On täysin omasta asenteesta kiinni, miten työmaalla vuokratyöläiseen tai apulaiseen suhtaudutaan” hän kertoo. “Avoimuus on tärkeä piirre, koska porukassa voi olla paljon erilaisia ihmisiä. Myös joustava tulee olla, eikä liian ylpeä. Avainsana on asenne, silloin homma toimii!”

Teemu on pian siirtymässä NJC:ltä nykyisen asiakkaan, Putcon Oy:n työntekijäksi.
“He kyselivät, onko kiinnostusta jatkaa heillä sprinkleriasennuksia ja sanoin miettiväni asiaa”, hän kertoo. Hetken mietinnän jälkeen hän otti tarjouksen vastaan.

NJC:n toiminnasta hänellä ei ole mitään huonoa sanottavaa.
“Vaikka työvaatteiden kanssa oli yhteen aikaan ongelmia, ne hoidettiin kuitenkin kunnialla loppuun” Teemu toteaa.

“Vuokratyö sopii erityisesti alanvaihtajille, sillä hommat voi katsoa oman kiinnostuksen ja osaamisen mukaan ja alalla pääsee kehittymään” hän summaa, “NJC:ta voin suositella lämpimästi kaikille”.

 

Tule mukaan porukkaamme ja jätä hakemuksesi täällä!

Seuraavaksi: ”NJC oli ensimmäinen työpaikka josta näin nopeasti on otettu yhteyttä!” -Nathalie Nurminen

Lue uutinen