”NJC oli ensimmäinen työpaikka josta näin nopeasti on otettu yhteyttä!” -Nathalie Nurminen

Nathalie, eli Nata on 26 vuotias nainen Vantaalta, alkuperäiseltä ammatiltaan puutarhuri. Hän etsi uutta työtä netistä kesällä 2018 ja NJC:n ilmoitus rakennus- ja loppusiivoojan paikasta vaikutti heti kiinnostavalta.
“Olen aiemminkin tehnyt rakennustyömailla siivousta puutarhurin töiden talvikaudella. Työ siis ei ollut ihan uutta”, Nata kertoo.

Suurin kriteeri uutta työtä etsiessä oli päivätyö. “Vuorotyötä olen tehnyt paljon, joten nyt halusin sellaista mikä olisi säännöllisempää”, hän sanoo.
Aiempaa kokemusta vuokratyöstä Natalla ei ollut.
“Ennakko-odotuksia ei ollut”, hän tuumaa, “Kunhan on töitä niin sehän on pääasia!”

“Töitä sain aika nopeasti, hakemuksen jättämisen jälkeen Jenna soitti minulle jo seuraavana päivänä”, Nata kertoo. “NJC oli ensimmäinen työpaikka josta näin nopeasti on otettu yhteyttä, yleensä yhteydenottoa on saanut muualta odotella kauemmin”.
Ensimmäiselle työmaalle hän pääsi jo parin viikon sisällä. “Töistä ei ole kyllä ollut pulaa!”
Nata tekee tällä hetkellä lähinnä loppusiivousta NJC:n työmailla Helsingissä ja Keravalla.

Natan mielestä rakennus- ja loppusiivoukseen hakijan tulee olla omatoiminen ja reipas. “Iloinen asenne on myös tärkeä, kun porukassa töitä tehdään.”
Työmaalla työntekijät ovat Natan mukaan samanarvoisessa asemassa, tuli sitten vuokrafirman kautta tai urakoitsijan omana työntekijänä.

NJC:llä hommat ovat Natan mukaan sujuneet moitteetta. “Mitään huonoa sanottavaa ei ole, asiat toimii hyvin ja henkilökunta on mukavaa.” Nathalie kiittelee. ”Olen ollut semmoisissakin paikoissa missä hommat ei näin hyvin toimi.”

“Jos jotain voisi kehittää, niin ehkä siivouskamojen varastointia ja kuljetusta, nyt teen sitä omalla autolla.” hän kertoo.

Nathalien työkaveriksi voit hakea täällä!

Seuraavaksi: “NJC:lle on nyt tarkoitus jäädä töihin, muualle en ala hyppimään enää”

Lue uutinen