”NJC:ltä pidettiin hyvin yhteyttä ja kerrottiin missä mennään” – Juho Suominen, NCC

Juho Suominen työskentelee logistiikkavastaavana NCC:llä. Tämä tuotantotalouden insinööri on työskennellyt logistiikan parissa koko ikänsä, varastomiehestä työnjohtotehtäviin ja siitä hoitamaan erilaisia projekteja. Kokemus on peräisin pääasiassa teollisuudesta, laivarakennus-logistiikasta, ja erilaisista projekteista mm. Reiman ja Rolls Roycen kanssa.
”Rakennusalan työmaalogistiikka ei ole minulle ennestään tuttu ala, niin halusin kokeilla”, Juho nauraa, ”Tämä on hyvä haaste itselleni.”

Juho pitää logistiikkapäällikkönä huolen työmaan kulkureiteistä ja tarvikkeiden saamisesta kohteeseen. Lopullinen toimenkuva ja vastuualueet kuitenkin aukeavat vasta työmaan kunnolla alkaessa.
”Tällainen rauhallinen aloitus on ihan mukavaa”, hän kertoo, ”Saa hyvin opetella työmaan ja järjestelmien käytön, sekä pääsee alaan sisälle.”
Uusi ala jännitti Juhoa alkuun hiukan, mutta hänet on otettu NCC:llä erittäin hyvin vastaan.
”Täällä on paljon erilaisia persoonia, mutta tulemme toistemme kanssa todella hyvin juttuun!”

NCC ja NJC etsivät yhteistyössä logistiikkapäällikköä Ouluun. Juholla ei ollut mitään ennakko-odotuksia henkilöstövuokrausta kohtaan.
”Etsin netistä mielenkiintoisia työpaikkoja ja tämä herätti kiinnostukseni”, hän kertoo, ”Laitoin hakemukseni työtehtävän takia.”
Myös haastattelut suoritettiin yhteistyössä. NJC:ltä toimihenkilö Miika haastatteli Juhon ensin ja seuraavassa haastattelussa oli mukana myös NCC:n henkilöstöä.
”Haastattelut sujuivat ammattitaitoisesti”, Juho kertoo, ”Rekrytoijat tiesivät mistä puhuivat ja keskustelu sujui jouhevasti.”

Työmaan aikatauluongelmien vuoksi työn aloituksen ajankohta siirtyi useampaan otteeseen.  Tämä ei kuitenkaan Juhoa hirveästi haitannut.
”NJC:ltä pidettiin hyvin yhteyttä ja kerrottiin missä mennään”, Juho kiittelee, ”Olin koko ajan tietoinen muutoksista, joten viivästykset eivät koituneet ongelmaksi.”
Juho rekrytoitiin suoraan NCC:n kirjoille elokuussa 2018.
”Minulle ei ollut väliä kumman kirjoilla olen”, hän nauraa, ”Järjestelmien käyttöoikeuksien takia suorarekrytointi oli kuitenkin yksinkertaisempi ratkaisu.”

Juho kiittelee hyvin toiminutta kommunikointia NJC:n kanssa.
”Keskustelu oli koko ajan avointa, eikä koskaan jäänyt mitään epäselvyyksiä.”

Videolla Juho kertoo työstään NCC:n Ydinsairaala 2030 -työmaalla.

Kiinnostuitko suorarekrypaikoistamme? Jätä avoin hakemus täällä!

Katso lisää työntekijöidemme kokemuksia täällä!

Seuraavaksi: Vuosi takana NJC:llä – miltä nyt tuntuu?

Lue uutinen