Tuomas Häll NJC

Tuomas Häll

Työturvallisuuskoordinaattori

044 4931 302

Terve! Minä olen Tuomas ja työskentelen NJC:llä työturvallisuuskoordinaattorina. Työhöni kuuluu työnantajan työturvallisuuteen liittyvät asiat. Käytännössä tämä näkyy siten, että käyn työmailla kiertämässä työntekijöiden kanssa työmaakierroksia, teen perehdytyksiä mm. henkilönostinten ja muiden työkoneiden käyttöön, sekä opastan tehtäväkohtaisissa asioissa. Lisäksi hoidan paljon työvaatteisiin ja henkilösuojaimiin liittyviä asioita työntekijöiden kanssa. Teen myös yhteistyötä työmaiden kanssa työturvallisuuteen liittyen.

Olen itse työskennellyt rakennusalalla noin 8 vuotta laaja-alaisesti erilaisissa tehtävissä mm. työnjohtoharjoittelijana, rakennusmiehenä (maanrakentamisesta viimeistelytöihin asti), työsuojeluvaltuutettuna, varavaltuutettuna sekä työmaan logistiikan nokkamiehenä. Työmaista kokemusta minulla on rivitalotyömaista aina isoihin sairaalatyömaihin asti.

Mikäli tulet meille töihin, voit ottaa minuun rohkeasti yhteyttä! Neuvon ja autan mielelläni työntekijöitämme, erityisesti jos rakennusala on uusi tuttavuus.