Takaisin artikkeleihin

Katsaus vuoteen 2020 ja tulevaisuuteen!

Vuosi 2020

Vaikka yleisesti kaikenlaista härdelliä olikin ilmassa, NJC:llä viime vuosi kului vallan mukavasti. Päästiin liikevaihtotavoitteeseen eli yli 10 miljoonan euron, ja kasvuprosenttikin hipoi kymmentä.

Työmaapalvelut kasvoivat meidän suurimmaksi tulonlähteeksi, ja sen myötä olemme tällä hetkellä pohjoisen Suomen suurin toimija. Tämä ei toki tullut yllätyksenä, sillä työmaapalveluihin on panostettu paljon. Panokset vain kovenevat, sillä olemme saaneet remmiin takaisin monelle ennestään tutun Vihelän Jarin, jonka pestinä jatkossa on työmaapalveluiden kehittäminen.

Työntekijöistä puheenollen, saimme viime vuonna työllistää hillittömän määrän taitavaa väkeä. Suuri kiitos tyytyväisistä asiakkaistamme ja onnistuneista työmaista kuuluukin tälle mahtavalle porukalle!

Vuoden 2021 tavoitteet

Kuten strategiaamme on kirjattu, on tänä vuonna tapetilla työmaapalveluiden kehittäminen: tavoitteena on olla koko Suomen alueella työmaapalveluiden johtotähti vuoteen 2025 mennessä. Siinäpä Jarille hommaa tuleville vuosille! Siinä samalla odotamme liikevaihdonkin kasvavan tasaiseen tahtiin.

Toisena tavoitteenamme on pitää vieläkin parempaa huolta työntekijöistämme vähentämällä työtapaturmien määrää huomattavasti. Näistä tavoitteista ja miten niihin aiomme päästä, kerromme vielä myöhemmin lisää!

Seuraavaksi: Jotta Juhaa ei sattuis leukaan!

Lue uutinen