Takaisin artikkeleihin

Jäikö opiskelupaikka saamatta?

Ei opiskelupaikkaa. Mitäs sitä sitten?

Kesä alkaa taittumaan syksyä kohti ja monella koulunpenkki kutsuu. Mutta mitäs sitten, jos opiskelupaikkaa ei saanut? Entä jos käyttäisit tämän ajan työkokemuksen kartuttamiseen?

NJC:n kautta se on mahdollista. Meillä ja yhteistyökumppaneillamme on tarvetta tekijöille sekä teollisuudessa, että rakennusalalla ympäri vuoden. Kannattaakin miettiä mahdollisia töitä avoimin mielin: kaikenlainen työkokemus on arvokasta.

Useissa tehtävissä aiempaa kokemusta vastaavasta työstä et tarvitse. Töihin oppii nopeasti ja niihin annetaan myös kattava perehdytys. Työohjeet annetaan selkeästi ja ensimmäiset työtehtäväsi uuden edessä ovat usein kohtalaisen helposti opittavia. Kokemuksen karttuessa työnkuvaasi voidaan halutessasi tarkastella ja lähteä opettelemaan vaativampia tehtäviä.

Välivuonna tehdyistä töistä kertyy monenlaista hyötyä. Pääset oppimaan työelämän yleiset pelisäännöt ja kokeilemaan halutessasi alaa, jota et opiskelupaikkaa hakiessasi ehkä ajatellut ollenkaan. Saatat jopa löytää kokonaan uuden uran itsellesi!

Kurkkaapa täältä millaisia työmahdollisuuksia meillä tällä hetkellä on: https://njc.fi/tyopaikat/

Millaista työskentely NJC:n kautta on? Lue Matildan ajatuksia täältä: https://njc.fi/kokemukset/matilda-laukka/

Seuraavaksi: NJC on Suomen Vahvimpia 2022

Lue uutinen
Työpaikat