Takaisin referensseihin

”NJC:n siivoojat ovat ammattitaitoisia ja todella hyviä työssään” kehuu Pasi Tikkakoski.

Pasi Tikkakoski työskentelee mestarina Limingan liikekeskus Lakeustalon työmaalla. Lakeustalo on Siklan ensimmäinen iso P1- työmaa ja töitä on painettu jo yli vuoden ajan.
”Kesäkuun lopulla 2017 aloitettiin entisen purku ja elokuussa päästiin rakentamaan uutta”, Pasi kertoo.

Lakeustalon työmaalla NJC:ltä on työskennellyt rakennusapulaisia ja siivoojia. Kokonaisuudessaan työntekijöiden keskivahvuus koko työmaan ajan on ollut n. 50 henkilöä.  Siivoojia tuli enemmän työmaalle sisustusvaiheessa ja NJC:n porukka hoitaa nyt kokonaan työmaan P1-puhtaanapidon.

Pasi on työskennellyt koko ikänsä rakennusalalla ja odotukset P1-puhtaanapidosta olivat sen mukaiset.
”NJC:n porukka on hoitanut siivouksen kiitettävästi”, hän sanoo, ”siivoojat ovat ammattitaitoisia ja todella hyviä työssään.”
Myös tiedonkulku on sujunut moitteettomasti.
”Työmaan tapahtumat ovat tulleet myös johdon tietoon ja kommunikointi on ollut sujuvaa siivoojien ja toimiston väen kanssa.”

Kaiken kaikkiaan Pasi on tyytyväinen yhteistyöhön NJC:n kanssa. Hän uskoo yhteistyön jatkuvan tulevaisuudessa ja uskaltaakin suositella muillekin.

Lakeustalon työmaalla P1-puhtaanapidon Kymppinä työskentelee Leena Myllyoja. Leena on alkuperäiseltä ammatiltaan lähihoitaja, mutta mielenkiinto rakennussiivousta ja P1:stä kohtaan vei hänet lopen NJC:n riveihin.
”P1 -siivous on minun juttuni ”, Leena nauraa, ”Työn monipuolisuus ja äijämeininki ovat mieleeni. ”

Leenan mielenkiinto työtä kohtaan näkyy muillekin, sillä Kympiksi hänet valitsivat työmaan mestarit.
”Kympiksi valikoituu tyyppi, jonka tekemiseen pystyy luottamaan ”, Pasi Tikkakoski kertoo, ”Kun Leenalle sanoo, että jokin asia pitää hoitaa, se myös hoituu.”

P1-siivoojaksi haluavan pitää olla rohkea, reipas ja työhön tarttuva.
”Jos on järjestelmällinen ja tarkka työssään, työtehtävät oppii kyllä nopeasti ”, Leena kertoo.

Siklan työporukka ja työmaan mestarit saavat kiitosta Leenalta. Porukka on mukavaa ja yhteistyö toimii: kaikki puuttuvat siivoustarvikkeet on hoidettu työmaalle viipymättä. NJC:n kanssa asiat ovat hoituneet myös ilman kummempia ongelmia.
”Asiat ovat hoituneet hyvin. Kun sähköpostien kanssa oli ongelmia, huolehdittiin että tuntilistat tulevat varmasti toimistolle perille ”, Leena hymyilee.

Seuraavaksi: ”NJC:n työntekijöillä perustekeminen on kovalla tasolla ja sitä arvostan” – Henri Patosalmi

Lue tarina