Takaisin referensseihin

Länsituulen koulu, Haukipudas

Haukiputaan Länsituulen koulurakennukseen aloitettiin kesällä 2017 saneeraus, jossa useampi luokkahuone remontointiin uuteen uskoon. Syksyllä aloitettiin betonirunkoisen, 896 bruttoneliön kokoisen laajennusosan rakentaminen. Uudessa tilassa varsinaisia luokkahuoneita ei ole, vaan tilat ovat helposti muunneltavissa käyttäjien tarpeiden mukaan siirtoseinien avulla. Urakoitsijana kohteessa toimi oululainen Temotek Oy.

Länsituulen koulun laajennus Haukiputaalla

Vastaava työnjohtaja Markku Parviainen Temotek Oy:ltä kertoo, että laajennusosan P1-puhtaustaso tuo omia haasteitaan rakennusvaiheeseen. Erityisesti IV-koneiden asennuksen aikainen suojaus ja pölyttömyys, sekä asennuksen jälkeinen pölynhallinta ovat tärkeässä roolissa työn etenemisessä. NJC:n siivoojien avulla pöly pysyikin hallinnassa hyvin. Keskimäärin kevään aikana kohteessa työskenteli 4 loppusiivoojaa, ja lisäksi työmaalla oli haalaushommissa muutama rakennusapulainen. Markku kertoo, että työt sujuivat tekijöillä jouhevasti, ja aiempi kokemus vastaavista kohteista näkyi työn jäljessä.

Länsituulen koulun sisätiloja

NJC:n työmaa- ja henkilöstöpalvelut ovat Temotekille ja Markku Parviaiselle jo ennestään tuttuja useamman vuoden ja monen kohteen ajalta. Yhteistyö on sujunut mutkattomasti, informaatio on kulkenut hyvin ja palautetta on voinut antaa helposti. Yhteistyön Markku uskoo jatkuvan vastaavissa kohteissa myös tulevaisuudessa, ja hän mielellään suosittelee NJC:tä muille mestareille. ”Useimmat taitavat kyllä jo teidän palveluitanne käyttääkin”, Markku tuumaa.

NJC on ollut mukana koulun laajennuksessa rakennus- ja loppusiivouksessa.
Länsituulen koulun laajennus

Seuraavaksi: ”NJC on yläpölyjen ykkönen!” toteaa VRJ:n Sami Mursu

Lue tarina