Takaisin referensseihin

Kontinkankaan hyvinvointikeskus, Oulu

 

NJC Työmaapalvelut toteutti Rakennusliike Häyrynen Oy:lle P1-puhtausluokan loppusiivouksen Kontinkankaan hyvinvointikeskuksen remonttiin. P1-siivousta tehtiin huhtikuusta toukokuulle ja vastaava työnjohtaja, Tapio Tuominen, on erittäin tyytyväinen työn jälkeen. Kontinkankaan hyvinvointikeskuksen saneeraus kesti noin vuoden verran, ja hän oli työnjohtajana koko tämän ajan. Työnjohtokokemusta Tapiolla on 90-luvulta lähtien.

 

P1-puhtausluokan toteutuksissa kiinnitetään erityistä huomiota esimerkiksi pölynhallintaan jo rakennusvaiheessa, sekä erityisesti loppusiivouksessa.
”Alkuun jännitti, ovatko laatuvaatimukset samalla tasolla.”, kertoo Tapio. Huoli oli kuitenkin turha, sillä kaikki sujui suunnitelmien mukaan.
”Jos pientä virhettä löytyi tarkastuksessa, se korjattiin heti.”

 

Tapion yllätti NJC:n siivoojien tehokkuus ja joustavuus.
”Odotin viittä tai kuutta siivoojaa, mutta siivous hoidettiin kahden-kolmen henkilön voimin täysin aikataulussa. ”Tapio kertoo. ”Myös toimiston väen kanssa yhteydenpito toimi hyvin koko urakan ajan.”

 

Rakennusliike Häyrynen Oy on tehnyt yhteistyötä NJC:n kanssa jo noin 5 vuoden ajan. NJC on toimittanut Häyrysen työmaille pääasiassa rakennus-, loppu- ja P1-siivoojia, sekä rakennusapumiehiä. On mukaan mahtunut muutama kirvesmies ja parakkisiivoojakin.
”Vuokratyön käyttäminen on kasvanut viime vuosina ”, Tapio kertoo, ” Nykyään suurin osa talon ulkopuolisesta väestä tulee NJC:ltä.”

 

Seuraavaksi Tapio lähtee rivitalotyömaalle työnjohtoon. Hän on NJC:n tarjoamaan palvelukokonaisuuteen tyytyväinen, ja yhteistyö tulee jatkumaan monipuolisesti jatkossakin.
”Suosittelen kyllä muillekin.”, hymyilee Tapio.

Rakennusliike Häyrysen mestari Tapio Tuominen on ollut tyytyväinen NJC:n laatuun.

Seuraavaksi: NJC mukana Lujatalon Espoon Tynnyripuiston rakennusprojektissa

Lue tarina