Takaisin työlistaan

Nestaaja

Haen tätä työpaikkaa
  • Hae alle minuutissa
  • Ei kokemusvaatimuksia
  • Valitse työsi ja lomasi

Nestaaja

Haen tätä työpaikkaa
  • Hae alle minuutissa
  • Ei kokemusvaatimuksia
  • Valitse työsi ja lomasi

Etsimme asiakasyrityksellemme NESTAAJAA suorarekrytointina asiakasyrityksellemme

TEHTÄVÄNKUVA
Nestaajan työnkuvaan kuuluvat laserleikkaus- ja särmäyskoneen nestaus/ohjelmointi ja teknisten dokumenttien tuottaminen. Haemme asiakkaamme toimeksiannosta luotettavaa, ratkaisu- ja asiakaspalveluhenkistä, hyvää työkaveria erittäin kivaan työtiimiin ja luotettavan työnantajan palvelukseen.

TOIVOMME SINULTA
Työ sopii henkilölle, jolla on kokemusta ohutlevyosien suunnittelusta ja 3d-mallinnuksesta (Solidworks, Inventor tms.) sekä Autocad-osaamista, osaamista laserleikkaamisesta ja nestaamisesta. Piirrustustaito on myös olennainen osa työtä. Työssä on hyvä olla konetekniikan insinöörin pohjakoulutus tai muutoin vastaavat tiedot ja taidot. 

TARJOAMME
Me NJC:llä tarjoamme varman palkanmaksun, ammattimaisen työsuhdeasioiden hoidon, mahdollisuuden myös pitkäaikaiseen työsuhteeseen, erilaisia työsuhde-etuja, monipuoliset tehtävät sekä asialliset työvaatteet ja varusteet. Miksi töihin NJC:lle? Lue lisää täältä!

Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä. Hae siis nopeasti, haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Kyseessä vakituinen ja kokoaikainen työpaikka suoraan asiakasyrityksemme kirjoille. Palkka on neuvoteltavissa kokemuksen ja osaamisen mukaisesti. Jätä hakemuksesi oheisesta linkistä helposti ja nopeasti! Laitathan mukaan myös suosittelijan yhteystiedot, se helpottaa työllistymistäsi huomattavasti.

Lisätietoja paikasta antaa Taina arkisin klo 9-15:00 p. 050 521 4411

Oululaislähtöinen NJC on tuottanut henkilöstö- ja työmaapalveluita joustavasti ja luotettavasti jo 30 vuoden ajan. Työllistämme vuosittain sadoilla työmailla ja kymmenissä tehtaissa noin 1000 rakennus- ja teollisuusalojen ammattilaista, joista jokainen on tärkeä osa NJC:n tarinaa. Lue työntekijöidemme kokemuksia osoitteesta http://njc.fi/category/kokemuksia/.

NJC – Aidosti ammattilainen

Haen tätä työpaikkaa
  • Hae alle minuutissa
  • Ei kokemusvaatimuksia
  • Valitse työsi ja lomasi

Sijainti

Pohjanmaa, Vaasa

Työaika

Kokoaikainen

Työsuhde

Vakituinen

Haku päättyy

20.04.2024

Millaista duunia olisi tiedossa? Katso videolta!

Meillä puhutaan suoraan ja pidetään huolta.

Yksi työhakemus avaa sinulle oven kymmeniin pohjolan työpaikkoihin. Aloita tienaaminen sinulle mieluisessa työtehtävässä vaikka huomenna.

Tsekkaa työkaverit

Meillä asiat ovat reilassa. Me teemme asiat oikein, koska se tuntuu meistä hyvältä.

Me teemme asiat oikein, koska se tuntuu meistä hyvältä.

134

Työpaikkaa auki nyt

2000+

Mukavaa työkaveria töissä

TES

Maksamme asianmukaista palkkaa

24kk keskimäärin

Meillä viihdytään pitkään

Seisomme sanojemme takana

Me emme lupaa liikaa, emmekä liian vähän. Näin työntekijä eikä työnantaja joudu koskaan yllättymään ensimmäisenä työpäivänä.

Yksi hakemus, kymmeniä mahdollisuuksia

Yksi työhakemus avaa sinulle oven kymmeniin pohjolan työpaikkoihin. Aloita tienaaminen sinulle mieluisessa työtehtävässä vaikka huomenna.

Latu on auki ja sukset saat jalkaan

Voit kartuttaa työkokemusta ja edetä kanssamme niin pitkälle kuin haluat, ilman koulunpenkillä istumista.

Valitse mitä, ja milloin teet

Työtarjouksiin on aina OK vastata myös että “sori, nyt en pääse”. Näin voit valita, milloin olet töissä ja milloin olet lomalla.

Turvallinen työpaikka ja varma kumppani

Olemme toimineet henkilöstövälityksen alalla epätavallisen pitkään, n. 30 vuotta. Vakavaraisuutemme ansiosta toimintamme jatkuminen on turvattu myös tulevaisuudessa.

Vakituinen työpaikka mahdollinen

Sinulla voi olla mahdollisuus työllistyä asiakkaamme vakituiseksi työntekijäksi.