”NJC:n tyylistä jäi niin hyvä kuva, että laitoin hakemusta menemään.” – Nader Yaghin Ali

Naderilla on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus rakennustöistä Iranissa. Hän muutti Suomeen noin 10 vuotta sitten. Hän on työskennellyt koko tämän ajan myös Suomessa rakennustyömailla, vaikka välillä ennakkoluulot hidastivat työllistymistä.
”Aina ei ole uskallettu luottaa Iranissa hankittuun osaamiseen, mutta olen omalla tekemiselläni näyttänyt mihin pystyn.” Nader kertoo.

Naderille NJC tuli tutuksi työmailla. Hän työskenteli samalla työmaalla NJC:n Helsingin toimiston palveluohjaajan kanssa, joka kiinnitti huomiota Naderin tekemiseen ja asenteeseen.
”Olin tuolloin töissä eri yrityksen kirjoilla, mutta NJC:n tyylistä jäi niin hyvä kuva, että laitoin hakemusta menemään. ”

Nader työllistyi NJC:lle haastattelun jälkeen melko nopeasti. Hän on ammatiltaan kirvesmies, mutta aloitti loukkaantumisen takia kevyemmistä rakennussiivoojan tehtävistä. Nopeasti kuitenkin Naderin monipuolinen osaaminen pistettiin merkille.
”Olin työmaalla aina valmis auttamaan rakennusmiehiä ja kerroin sen heille suoraan”, hän kertoo, ”Pian pystyin itsekin työskentelemään taas kirvesmiehen tehtävissä.”

Nader kokee, että oma tekeminen ja asenne ovat ratkaisevassa asemassa rakennustyömailla. Kun tekee työnsä kunnolla ja pitää paikat järjestyksessä, töitä riittää oikein hyvin.

”Olen saanut hyvää palautetta työmailta ja monet mestarit pyytävät nimenomaan minut töihin.”, Nader nauraa.

Naderille työsuhteessa tärkeintä on molemmin puoleinen kunnioitus ja tässä NJC on onnistunut hänen mukaansa todella hyvin. Kommunikointi on avointa ja asiallista, toimistolta saa aina tarvittaessa apua.
”NJC:n tyyli hoitaa työasiat, palkanmaksu ja työntekijöiden arvostus on mielestäni kohdallaan.” Naderille on töitä ja työmaita riittänyt käytännössä koko ajan ollessaan NJC:llä.


”Suosittelen NJC:tä.” Nader hymyilee.

Kiinnostuitko työpaikoistamme? Hae Naderin työkaveriksi täällä!

Lue lisää työntekijöidemme kokemuksia täällä!

Seuraavaksi: Tomin työpaikan vaihtaminen kävi sujuvasti NJC:n kautta

Lue uutinen