Kesätyöt tulee, oletko valmis?

Meillä NJC:llä on tarjolla paljon erilaisia hommia teollisuudessa ja raksalla!

Kun jätät meille hakemuksen, voit samoilla tiedoilla hakea useampaa työpaikkaa. Kun kutsu haastatteluun tulee, ei kannata liikoja jännittää, sillä haastattelussa käydään läpi sinun mielenkiinnon kohteitasi ja sitä, millaisiin paikkoihin haluat työllistyä. Myös NJC:n toimintatavat käydään läpi. Varsin helppoa siis!  

Viime vuonna meillä kesätöissä olleet Valeriia ja Lotta kertoilivat omista kokemuksistaan:

Valeriia sai tietää NJC:stä koulun rekrytapahtuman kautta. NJC:n rekrytoija oli paikalla kertomassa NJC:n toiminnasta, joka herätti hänen kiinnostuksensa ja Valeriia päätti jättää hakemuksen.

Lotta puolestaan etsi avoimia työpaikkoja netistä ja Duunitorin sivuilla tuli vastaan NJC:n avoin paikka. Hän kiinnostui hommasta ja jätti hakemuksensa.

Molemmat työllistyivät meille rakennus- ja loppusiivoustöihin.
“Sain kesätöiden kautta työkokemusta eri rakennusvaiheiden töistä usealta eri työmaalta”, Valeriia kertoo, “Pääsin näkemään miten rakennusprosessi käytännössä tapahtuu ja opin rakennustyömaan siivousmenetelmistä. Sain myös saksinostimen käyttökoulutuksen.”

Lotta oppi kesätöissä erityisesti huolellisuutta.
“Pääsin seuraamaan ja oppimaan kokeneemmilta tekijöiltä erilaisia työskentelymenetelmiä, esimerkiksi kuinka saada pestyä ikkunat nopeasti ja siististi.”

Työt sujuivat molemmilla hyvin ja töitä riitti koko kesän ajaksi.
“Joka päivä oli kivaa tulla töihin ja pääsin nopeasti osaksi tiimiä.”, Lotta hymyilee.

Rakennus- ja loppusiivous sopii tekijälle, joka haluaa nähdä kättensä jäljen.
“Tässä työssä pärjää reipas ja oma-aloitteinen tekijä.”, Valeriia kertoo.

Sain kesätöistä oman alani kokemusta ja suoritin työharjoittelun kesätyön ohessa. Kesätyöt jouduttivat koulutukseni edistymistä.

Valeriia

Kesästä jäi hyvä fiilis.
“Sain kesätöistä oman alani kokemusta ja suoritin työharjoittelun kesätyön ohessa”, Valeriia kertoo, “Kesätyöt jouduttivat koulutukseni edistymistä.”
Yksin töitä ei tarvinnut tehdä, vaan aina oli työkavereita auttamassa ja neuvomassa.
“Kaikki työkaverit olivat valmiita auttamaan ja aina sai neuvoja kun tarvitsi”, Lotta sanoo, “Koskaan ei tarvinnut tehdä töitä yksin.”

Valeriia jatkoi kesän jälkeen keikkatöissä opiskelujen ohessa. Lotta palasi kouluun, mutta on kiinnostunut tekemään hommia uudestaankin NJC:n kautta.

Seuraavaksi: Kesätyöntekijänä NJC:llä, Ronja Juola

Lue uutinen