Henri Kieränen, ratatyöntekijä

Henri on 32-vuotias talonrakentajan ammattitutkinnon suorittanut Äänekoskelainen, joka on työskennellyt reilun kymmenen vuoden verran kunnossapidon ja radan rakennuksen parissa. Ratapuolella ei juurikaan ole sellaisia tehtäviä, joita Henri ei osaisi, sillä hän on aina pyrkinyt ratatyöntekijän urallaan eteenpäin ja päässyt työskentelemään erilaisissa työtehtävissä.

NJC Henkilöstöpalvelut Henri löysi etsiessään Destian yhteistyökumppaneita. Rautateillä työskentely kiinnosti Henriä edelleen, ja työpaikka NJC:n kautta löytyikin tekevälle kaverille nopeasti, ja nyt Henri on työskennellyt NJC:llä reilut kaksi vuotta. Aktiivisen asenteen omaava Henri teki vaikutuksen NJC:n porukkaan, ja pääsi kouluttautumaan NJC:n kautta ratatyövastaavaksi, joka on avannut uusia mahdollisuuksia vastuullisiin työtehtäviin.

Henrin mielestä parasta NJC:llä on luotettava ja työntekijät huomioiva henkilökunta, joka pitää tarvittaessa myös työntekijän puolia. Työkavereilleen ja tutuilleen Henrin on ollut helppo suositella NJC Henkilöstöpalveluja työnantajaksi.

Seuraavaksi: Ville Seppälä, materiaalijärjestelijä

Lue uutinen