Heikki Luttinen, rakennussiivooja

Heikki tuli veljelleen töihin aivan yrityksen alkuajoilla ja työskenteli 90-luvun loppupuolelle. Välillä hän lähti eristyshommiin muualle, mutta tuli takaisin rakennussiivouksiin ikkunanpesijäksi. Hän on nyt työskennellyt NJC:llä kaksi viikkoa, ja töitä on riittänyt kokopäiväisesti. Aikoinaan Heikki oli mukana loppusiivouksissa ja silloinkin töitä riitti.
”Koko ajan sai paiskia hommia”, hän kertoo.
Heikki on työskennellyt NJC:n kautta lähinnä Oulun lähikunnissa monenlaisissa eri kohteissa. Alalla on hyvä olla valmis vaihtamaan paikkaa vaikka kesken päivän, sillä rakennussiivoojan työ on vaihtelevaa ja monipuolista.

Rakennuksille hakeutuvan työntekijän, oli hän sitten raksamies tai siivooja, on Heikin sanojen mukaan hyvä olla omatoiminen ja reipasluonteinen tekijä.
”Tässä on lähes pakko olla sosiaalinen, sillä uuteen paikkaan uusien ihmisten keskelle saattaa joutua nopeastikin”, Heikki miettii.

Heikin mielestä homma on toiminut hyvin NJC:n toimihenkilöiden kanssa ja Heikki on kuullut hyvää palautetta yrityksestä myös muilta työntekijöiltä. Heikin poika on yrityksen kirjoilla rakennusmiehenä ja sisko siivoushommissa, mikä muistuttaa hyvin siitä mistä NJC aikoinaan lähti: perheyrityksestä.

Seuraavaksi: Jaana Ylijääskö, rakennus- ja loppusiivooja

Lue uutinen