Henkilöstö

Sari Tuominen

Rekrytoija

rekrytointi ja työsuhdeasiat

040 6795 471


Sari aloitti HR-harjoittelijana NJC:llä helmikuussa 2019 ja kertoo itsestään näin:

”Pidin pitkään sosiaali- ja terveysalaa ”omana juttuna”, mutta viime keväänä aloin pohtimaan siirtymistä täysin uusiin kuvioihin. Syksyllä 2018 aloin opiskelemaan sihteerin ammattitutkintoa, jossa opinnot kestävät toukokuun 2019 loppuun saakka. Opintojen alussa oli jo selkeää, että valitsen tutkinnon osaksi henkilöstöpalvelujen sihteerinä toimimisen. Henkilöstöpalvelualan ja rekrytoinnin tulevaisuuden näkymät ovat valoisat, joten tein valintani myös työllisyystilannetta silmällä pitäen.

Aloin etsiskelemään opintoihini kuuluvaa työharjoittelupaikkaa viime vuoden lopulla, jolloin huomasin NJC:n etsivän kevääksi ja kesäksi HR-harjoittelijaa ja samalla kesätyöntekijää. Työtehtävien kuvaus vastasi toiveitani sekä tutkinnon osan vaatimuksia, joten laitoin hakemukseni pikimmiten Riittaliisalle.

Helmikuun alussa aloitin harjoittelun, joka on sujunut todella mukavasti. Työ on käytännönläheistä, monipuolista ja päivittäin oppii uusia asioita. Lisäksi vastassa ovat huumorintajuiset ja huiput työkaverit, jotka ovat aina valmiita auttamaan 🙂

Parasta tähän mennessä on ollut koko ns. rekrytointiprosessin oppiminen ja huolellinen perehdytys työtehtäviin. Työpäivät ovat hyvin vaihtelevia ja mielenkiintoisia, kun päivään mahtuu mm. työsuhdeasioiden hoitamista, uusien työntekijöiden rekrytointia sekä asiakastilausten täyttämistä. Lisäksi työssä motivoi myönteinen palaute niin työntekijöiltä, asiakkailta kuin työkavereiltakin.

Harjoittelun ja kesätöiden suhteen odotan jatkuvaa uuden oppimista ja etenkin kesätyöntekijöiden rekrytointia sekä perehdyttämistä. Töitä varmasti riittää ja kesää kohti meno vain vilkastuu!”

 

- Edellinen