Henkilöstö

Rekrytoija Riittaliisa

Riittaliisa Taipaleenmäki

Tiimiesimies

rekrytointi ja työsuhdeasiat

050 3492 668


NJC Henkilöstöpalveluiden porukkaan loppuvuodesta 2017 sujahtanut Riittaliisa tulee Pohjois-Karjalasta. Hänellä on kokemusta 10 vuoden ajalta HR- ja rekrytointitehtävistä. 2-vuotiaan pojan äidille vanhemmuus on se tärkein rooli.

”Työuran tärkeyttä ei silti voi väheksyä”, Riittaliisa kertoo, ”Onnellinen olen, kun nyt voin toteuttaa molempia yhtä aikaa.”

Riittaliisa on työskennellyt myös muilla toimialoilla, mutta tähtäimessä on ollut pitkään henkilöstöpalvelualan yritys. Hän oli seurannut alan firmoja pitkään, kunnes NJC:llä avautui toimihenkilön haku. Paikka ja yritys herätti Riittaliisan kiinnostuksen, joten hän nappasi hakemuksen sisään.

”Haastattelussa selvisi, että täällä työskentelee samanhenkistä porukkaa ja työyhteisö on sellainen missä haluan olla.”

Vapaa-ajallaan Riittaliisa matku

stelee niin paljon kuin mahdollista. Hän on kolunnut läpi lähes kaikki Euroopan maat ja on hän käynyt myös Amerikassa, muun muassa New Yorkissa, Las Vegasissa ja Miamissa. Nuorempana hän teki myös bussilla festarimatkan Budapestiin.

Pariisi ja Ranskan kulttuuri on kuitenkin Riittaliisan suuri rakkaus, jossa hän on käynyt jo 14 kertaa. Viimeisimpänä hän kävi siellä vuodenvaihteessa, jolloin hän järjesti miehelleen matkan syntymäpäiväyllätykseksi.

”Nautittiin shamppanjat Eiffel-tornin huipulla.”, hän nauraa.

Arkena Riittaliisa on kotihiiri. Hänestä on ihana olla vain kotona perheen kanssa, vastapainona sosiaaliselle työlle. Loman koittaessa kuitenkin reissuun on päästävä.
”Aina ei ole pakko ulkomaille lähteä, myös kotimaan matkailu kiinnostaa ja nyt etenkin mummolat ovat tärkeitä lomakohteita”, hän kertoo.

Riittaliisa unelmoikin sellaisesta elämäntilanteesta, jossa olisi mahdollista reissata sen mukaan kuin haluaa. Hän unelmoi myös lottovoitosta ja kivitalosta Oulusta veden ääreltä, mutta tärkeintä on kuitenkin, että perusasiat ovat kunnossa.

”Perhe ja läheiset, hyvä työ ja terveys kunnossa, ne merkitsevät eniten.”

Riittaliisalla ei ole varsinaisesti koskaan ollut esikuvaa, sillä hän ihannoi sen hetkiseen elämäntilanteeseensa sopivia asioita ja ihmisiä.

”Hyvin usein ne ovat omat vanhempani”, hän kertoo, ”toivon olevani yhtä hyvä vanhempi omalle pojalleni, sillä he ovat antaneet minulle hyvät eväät elämään.”

- Edellinen

Seuraava -