Takaisin artikkeleihin

Uusin toimistomme avataan Kemiin!

Lapin valloituksemme etenee suunnitelmien mukaan, ja avaamme Kemin paraatipaikalle toimiston 1.4.2021! Päivämäärästä huolimatta kyseessä ei ole aprillipila vaan ihan tosijuttu!

Uutta toimistoa lähtee luotsaamaan uusin myyntivahvistuksemme, torniolainen Sanja Koivisto.

Olen innolla tuomassa uutta palvelukonseptia Kemiin. Toivotankin kaikki työnhakijat ja yritykset tervetulleeksi ottamaan yhteyttä, olipa työn tai työntekijän tarve suuri tai pieni!” Sanjalta sujuu myös ruotsin kieli, joten häneen voi olla rohkeasti yhteydessä kummalla tahansa kotimaisella!

Kemin toimipisteen avaaminen mahdollistaa entistä paremmin asiakkaiden palvelemisen Länsi-Lapissa. Rakennusalan yritysten työmaille NJC:n palvelukattaus tuo sujuvuutta, kustannustehokkuutta ja turvaa.  Tarjoamme myös teollisuusyrityksille riskitöntä ja joustavaa henkilöstöpalvelua sekä suorarekrytointeja.

Työnantajana tarjoamme helppoa työllistymistä ja joustavaa työntekoa oman elämäntilanteen mukaan. Työmaapalveluissa kaivataan monenlaisia osaajia, aina timpureista apulaisiin ja työnjohtajista rakennussiivoojiin. Meillä saa itse vaikuttaa siihen, millaisiin tehtäviin työllistyy. Tarjolla on lyhytaikaisia keikkoja ja pitkiäkin työuria mielenkiintosi mukaan!

Toimistomme löytyy siis Monikulma -talosta, osoitteesta Valtakatu 11-13. Sanjan tavoittaa arkisin klo 8-16 numerosta 044 4752411, sekä sähköpostitse, osoite muotoa etunimi.sukunimi@njc.fi

Seuraavaksi: Lisää usvaa putkeen!

Lue uutinen