Takaisin artikkeleihin

Töihin meille?

Tällä hetkellä NJC tekee hyvää kasvua, ja haluamme että sama meno jatkuu myös tulevaisuudessa. Siksi etsimme joukkoomme nyt useampaa tekijää, jotka haluavat puhaltaa yhteen hiileen ja tehdä tulosta kanssamme!

Etelä-Suomen tiimiin etsimme Milan työkaveriksi reipasta rekrytoijaa, jolla löytyy myös myyntiin innostusta. Ala on nopeatempoinen, joten myös rekrytoijalta tarvitaan hyvää pelisilmää ja kykyä tarttua uusiin tilanteisiin nopeasti. Tarjoamme rekrytoijalle hyvän palkkauksen lisäksi mahtavan työporukan, joustavan esimiehen ja mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhön. Lisätietoja löydät täältä.

Etelä-Suomessa on auki myös myyntipäällikön paikka. Tehtävään valittu tulee vastaamaan Etelä-Suomen alueen uusasiakashankinnasta sekä luonnollisesti myös olemassaolevien asiakassuhteiden hoidosta. Kaipaamme hakijalta kokemusta B2B-myynnistä ja tulosnälkäisyyttä, hyvää asennetta ja arvoihimme sitoutumista unohtamatta. Myyntipäällikkö on meillä tiimipelaaja, jonka työn tekemisen tukena on koko yritys. Tarjoamme hyvän pohjapalkan lisäksi myös kannustavan tulospalkkiojärjestelmän. Lue lisää tehtävästä.

Myös Oulun tiimissä on avoinna rekrytoijan pesti. Kämäräisen Miikan työkaveriksi etsimme tyyppiä, jolta sujuu rekrytointi ja siihen liittyvät oheistoiminnot. Tehtäväsi on olla yksi meistä, joten olethan jämäkkä tiimipelaaja.  Lisää tehtävästä voit lukea täältä.

Arvot, johon kaikki tekemisemme perustuvat, ovat aitous, helppous ja luotettavuus. Näiden arvojen toteutuminen on jokaisen työntekijämme vastuulla niin työnhakijoita, työntekijöitä kuin asiakkaitammekin kohtaan. Meillä jokainen saa työssään vapautta ja vastuuta sopivassa suhteessa. Jos koet, että nämä arvot ovat sinua lähellä, jätä hakemuksesi niin jutellaan lisää!

Seuraavaksi: Hyvää joulua!

Lue uutinen