Työntekijöidemme kokemuksia

Työntekijöidemme kokemuksia

30.7.2018


”Ei ole valittamista. Olen tyytyväinen kaikin puolin njc toimintaan. Ystävällisiä työntekijöitä ja sain helposti ja nopeasti selkeät ohjeet kaikkeen tarvittavaan.”

”Ystävällinen henkilökunta, jos jokin asia epäselvä niin siihen saa nopeasti vastauksen”

”NJC:n toimihenkilöt olivat asiantuntevia ja helposti saatavilla. Toivottavasti työpaikkoja järjestyisi tulevaisuudessa muiltakin aloilta, minun tapauksessani tietotekniikan alalta.”

”Mulla jäi njc toiminnasta hyvät fiilikset. Jos tulevaisuudessa tarvitsen työpaikkaa niin luultavasti olen yhteydessä teihin mutta toivotaan tietysti etten tartteis :)”

”Ylivieskan toimistolla on ihana henkilökunta!”

”Työllistyin vakituiseen työsuhteeseen teidä kautta joka oli yllätys. Näinkin lyhyellä ajalla, 4kk jälkeen. Yleisesti olen kuullut vain negatiivistä palautetta vuokrafirmojen toiminnasta. Minulle tämä oli pelkästään positiivinen kokemus ja voin suositella ja suosittelen kokeilemaan. Iso kiitos teille tästä ovenavauksesta teollisuuden palvelukseen.”

”Työsopimuksen allekirjoittamista edeltävä perehdytys oli kattavaa, selkeää ja tarpeellista!”

”Tilit tuli säntillisesti +++”

”Sain tosi helposti neuvoja jos oli jotain epäselvää. Neuvojen anto oli selkeää.”

”Kaikki ennakkoluulot vuokrafirmoja kohtaan katosivat ja voi suositella kaikille. Selkeää ja ammattimaista helposti lähestyttävää palvelua.”

”Olin todella tyytyväinen, kaikki asioiminen toimi moitteetta ja mikä mukavinta, että kesän aikana NJC muisti työntekijöitä pienillä lahjoilla,joka omasta mielestäni oli todella kiva ja antaa todella hyvän kuvan kaikille,jotka NJC:n kautta ovat töihin päässyt, että jatkossakin on mukava lähteä töihin NJC:n kautta.”

Työntekijätyytyväisyyskyselyn 2016 vastauksia:

93% työntekijöistä suosittelisi NJC:tä muille työpaikkana.

”NJC on hyvä työnantaja ja täällä on hyvät työkaverit!”

”NJC:n kautta olen päässyt mielenkiintoisiin työkohteisiin.”

”Toimistoilta löytyy todella reipasta porukkaa.”

”Töissä on hyvä ilmapiiri ja töihin on mukava tulla.”

”Toimistohenkilökunta on asiantuntevaa ja palvelualtista!”