Työpaikat Pohjois-Suomi Oulu ja Rovaniemi

Avoimet työpaikat, Oulu ja Rovaniemi

Kiinnostaako rakentaminen, rakennus- ja loppusiivous tai teollisuus? Täältä löydät alan työpaikat!

 

Yhteistyökumppaneitamme ovat mm. VRJ Group, Lapti, Bonava, YIT, Skanska ja Rakennusliike Häyrynen sekä moni muu alan yritys!

Meiltä saat aina asianmukaisen palkan, kirjallisen työsopimuksen ja luotettavan työnantajan.

Avoin toimihenkilöhakemus Oulu

Haluatko osaksi NJC:n tai yhteistyökumppaneidemme toimihenkilötiimiä?

Rekrytoimme yhteistyökumppaneillemme teollisuuteen ja rakennusalalle esimerkiksi työnjohtajia, ostajia, tuotannonsuunnittelijoita sekä taloushallinnon ja myynnin ammattilaisia.

Rekrytoimme toimihenkilöitä myös omaan tiimiimme esimerkiksi myyntiin, rekrytointiin tai taloushallintoon. Keväisin tarjolla on myös harjoittelu- ja kesätyöpaikkoja korkeakouluopiskelijoille.

Kerro meille hieman taustastasi, osaamisestasi ja motivaatiostasi sekä siitä, millaisia tehtäviä haluaisit tehdä. Etsitään yhdessä sinulle sopiva paikka!

Oululaislähtöinen NJC on tuottanut työmaa- ja henkilöstöpalveluita jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan. Yhteistyökumppaneinamme ovat useat rakennus- ja teollisuusalojen suuret yritykset ympäri Suomen.

Työllistämme tälläkin hetkellä yli 300 rakennus- ja teollisuusalan ammattilaista. Rekrytoimme työntekijöitä myös suoraan asiakkaillemme. Tiimiin voit tutustua tarkemmin klikkaamalla Yhteystiedot-sivulla henkilöiden kuvia. Työntekijöidemme kokemuksia voit lukea täältä!

NJC - Aidosti ammattilainen

Haku alkoi:  26.04.2019
Hae tätä
paikkaa

Avoin hakemus Oulu ja Pohjois-Suomi

Jos listauksestamme ei tällä hetkellä löydy juuri sinua kiinnostavaa paikkaa, voit jättää avoimen hakemuksen! Kun kerrot hakemuksessasi, minkälaisesta työstä olet kiinnostunut, otamme sinut huomioon kun vastaavia paikkoja tulee hakuun.

Haku alkoi:  01.01.2019
Hae tätä
paikkaa

Rakennusapulaisia RovaniemelleRovaniemi

Palkkaamme joukkoomme rakennusapulaisia Rovaniemelle.

Rakennusapulaisen tehtäviin kuuluu monipuolisia avustavia tehtäviä, kuten tavaroiden kantoa, raivaustöitä, suojauksien laittoa ja piikkausta. Aiempi kokemus rakennustyömaalla työskentelystä on eduksi, mutta välttämättä et sitä tarvitse, työt opitaan työmaalla. 

Katso NJC:n video rakennustyömaalta tästä!

Tulet saamaan hyvän kokemuksen monipuolisista rakennusalan tehtävistä asiakkaidemme työmailla. Ratkaisevaa näissä tehtävissä on oma-aloitteisuus ja reipas työote! Edellytämme 18 vuoden ikää, sujuvaa suomen kielen taitoa sekä hyvää fyysistä kuntoa. Etuna on voimassa oleva työturvallisuuskortti, mutta se voidaan tarvittaessa sinulle kouluttaa. 

Mikäli kiinnostuit työpaikasta, jätä hakemus oheisen linkin kautta. Lisätietoja työpaikasta saat Sarilta arkisin klo 9 - 16, puh. 040 679 5471. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.


Me tarjoamme varman palkan kahdesti kuukaudessa, ammattimaisen työsuhdeasioiden hoidon, mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen ja monipuoliset tehtävät. 

Oululaislähtöinen NJC
 on tuottanut työmaa- ja henkilöstöpalveluita jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan. Meille on tärkeää, että kauttamme työllistyvät ammattilaiset saavat osaamistaan vastaavaa työtä, josta maksetaan reilu palkka!

Työllistämme tälläkin hetkellä yli 300 rakennus- ja teollisuusalan ammattilaista. Lue heidän kokemuksiaan osoitteesta http://njc.fi/category/kokemuksia/. Rekrytoimme työntekijöitä myös suoraan asiakkaillemme.


Haku alkoi:  27.02.2020
Haku päättyy:  01.04.2020
Paikkoja: 2 kpl
Hae tätä
paikkaa

Kirvesmiehiä RovaniemelleRovaniemi

Haemme asiakkaillemme Rovaniemelle ammattitaitoisia kirvesmiehiä.

Työtehtävät pitävät sisällään monipuolisia rakennustöitä, etuna on myös aikaisempi kokemus korjausrakentamisesta sekä viimeistelytöistä. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Toivomme hakijoilta:

  • vankkaa kokemusta kirvesmiehen työtehtävistä 
  • voimassa olevaa työturvallisuuskorttia (tarvittaessa kuitenkin autamme sen hankinnassa)
  • itsenäistä ja oma-aloitteista otetta työntekoon
  • sujuvaa suomen kielen taitoa ja 18 vuoden ikää
  • mahdollisuutta työskennellä arkisin klo 7-15.30

Tarjoamme:

  • kilpailukykyisen, vähintään TES:n mukaisen palkkauksen ammattitaitosi mukaan
  • asianmukaiset työvaatteet
  • mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen
  • monipuoliset tehtävät erilaisissa työmaakohteissa
  • ammattimaisen työsuhdeasioiden hoidon

Mikäli kiinnostuit työpaikasta, hae tehtävään oheisesta linkistä. Lisätietoja työpaikasta saat Sarilta puh. 040 6795471 arkisin klo 9-16.

Katso tästä video työturvallisuustimpurimme Pasin mietteitä hänen työstään ja NJC:stä. 

Oululaislähtöinen NJC on tuottanut työmaa- ja henkilöstöpalveluita jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan. Meille on tärkeää, että kauttamme työllistyvät ammattilaiset saavat osaamistaan vastaavaa työtä, josta maksetaan reilu palkka!

Työllistämme tälläkin hetkellä yli 300 rakennus- ja teollisuusalan ammattilaista. Lue heidän kokemuksiaan osoitteesta http://njc.fi/category/kokemuksia/. Rekrytoimme työntekijöitä myös suoraan asiakkaillemme. 

Haku alkoi:  26.02.2020
Haku päättyy:  15.03.2020
Paikkoja: 2 kpl
Hae tätä
paikkaa

Muurareita, 2 kpl

Haemme asiakkaillemme MUURAREITA, 2 kpl/työpari

Kyseessä on väliseinämuurausta kahitiileillä. Hakijalta edellytetään vahvaa kokemusta vastaavista muuraustöistä.

Kohde sijaitsee noin 250 km:n päässä Oulusta pohjoiseen. Työ on mahdollista käydä tekemässä reissuhommana, jolloin halutessaan voi tehdä viikkotuntimäärän neljän päivän aikana ja palata viikonlopuiksi Ouluun. Kohteen kesto on vähintään kuukausi, työ alkaa mahdollisimman pian. 

Lisätietoja saat Riittaliisalta arkisin klo 9-16, puh. 0503492668.

Hae tehtävään alla olevasta linkistä!

Me tarjoamme varman palkan kahdesti kuukaudessa, ammattimaisen työsuhdeasioiden hoidon, mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen ja monipuoliset tehtävät erilaisissa työmaakohteissa.

Lue työntekijöidemme kokemuksia osoitteessa http://njc.fi/category/kokemuksia/

NJC Henkilöstöpalvelut on oululaislähtöinen perheyritys, joka on toiminut henkilöstövuokrausalalla yli kahdenkymmenen vuoden ajan. Meille on tärkeää, että kauttamme työllistyvät ammattilaiset saavat osaamistaan vastaavaa työtä, josta maksetaan reilu palkka!

Toimintamme keskittyy pääasiassa rakennus- ja teollisuusalojen henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin.

NJC - Aidosti ammattilainen

Haku alkoi:  21.02.2020
Haku päättyy:  11.03.2020
Paikkoja: 2 kpl
Hae tätä
paikkaa

Puuelementtien valmistajaOulu

Haemme asiakkaallemme "kymppiä" moduulien tehdastuotantoon Oulun tehtaalle Limingantulliin. 


Työhön ja työskentelytapoihin perehdytetään, mutta haemme henkilöä, jolla on aiempaa kokemusta esimerkiksi rakennus- ja kirvestöistä tai elementtituotannon työtehtävistä.  

Pääset osaltasi kehittämään uuden tuotantolinjaston tehokkuutta ja toimintatapoja yhteistyössä asiantuntevan tuotannonjohdon kanssa. 

Työsuhteessa noudatetaan puusepänteollisuuden työehtosopimusta.

Me tarjoamme varman palkan kahdesti kuukaudessa, ammattimaisen työsuhdeasioiden hoidon, mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen ja monipuoliset tehtävät. 

Mikäli kiinnostuit työpaikasta, hae heti tehtävään alla olevasta linkistä! Haastattelut aloitetaan heti sopivien hakijoiden löydyttyä ja työ alkaa mahdollisimman pian. 

Lisätietoja paikasta antaa Riittaliisa, p. 050 349 2668.

Oululaislähtöinen NJC on tuottanut työmaa- ja henkilöstöpalveluita jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan. Meille on tärkeää, että kauttamme työllistyvät ammattilaiset saavat osaamistaan vastaavaa työtä, josta maksetaan reilu palkka!

Työllistämme tälläkin hetkellä yli 300 rakennus- ja teollisuusalan ammattilaista. Lue heidän kokemuksiaan osoitteesta http://njc.fi/category/kokemuksia/. Rekrytoimme työntekijöitä myös suoraan asiakkaillemme.

NJC - Aidosti ammattilainen

Haku alkoi:  20.02.2020
Haku päättyy:  29.02.2020
Paikkoja: 1 kpl
Hae tätä
paikkaa

RakennustyöntekijöitäOulu

Haemme ammattitaitoisia RAKENNUSTYÖNTEKIJÖITÄ 

Oulun talousalueella sijaitseviin työmaakohteisiin. Työmaakohteet ovat pääsääntöisesti kerrostaloja, päiväkoteja, kouluja sekä palvelutaloja. 


Sinulta löytyy rakennusalan koulutus sekä monipuolista kokemusta rakennusalan sekatöistä. Olet luotettava ja hoidat työsi hyvällä asenteella. Edellytämme 18 vuoden ikää ja sujuvaa suomen kielen taitoa. Voimassa oleva työturvallisuuskortti katsotaan eduksi. 


Mikäli kiinnostuit työpaikasta, voit jättää hakemuksen oheisen linkin kautta tai soita Riittaliisalle arkisin klo 9 - 16, puh. 050 349 2668. 

Me tarjoamme varman palkan kahdesti kuukaudessa, ammattimaisen työsuhdeasioiden hoidon, mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen ja monipuoliset tehtävät erilaisissa työmaakohteissa.Oululaislähtöinen NJC on tuottanut työmaa- ja henkilöstöpalveluita jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan. Meille on tärkeää, että kauttamme työllistyvät ammattilaiset saavat osaamistaan vastaavaa työtä, josta maksetaan reilu palkka!

Työllistämme tälläkin hetkellä yli 300 rakennus- ja teollisuusalan ammattilaista. Lue heidän kokemuksiaan osoitteesta http://njc.fi/category/kokemuksia/

Haku alkoi:  17.02.2020
Haku päättyy:  30.04.2020
Paikkoja: 3 kpl
Hae tätä
paikkaa

Rakennus- ja loppusiivoojiaOulu

Haemme asiakkaillemme Oulun talousalueen kohteisiin

RAKENNUS- JA LOPPUSIIVOOJIA

Rakennussiivouksessa toimenkuvaan kuuluu pitää siisteyttä ja järjestystä yllä työmaalla. Työtehtäviin kuuluvat mm. pienten roskien, levyjen ja laudankappaleiden kerääminen, lattioiden lastaaminen puhtaaksi, imurointi, kalustesuojaukset jne. Loppusiivouksessa huolehditaan valmistuvien/valmiiden kohteiden siivouksista. Pinnat puhdistetaan ja viimeistellään siihen kuntoon, että uusi koti voidaan luovuttaa asukkaalle. 

Edellytämme hakijoilta oma-aloitteisuutta, reipasta tekevää otetta, 18 vuoden ikää sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Työstä suoriutuminen edellyttää myös hyvää fyysistä peruskuntoa. Aikaisempi kokemus siivoustyöstä, oman auton käyttömahdollisuus ja voimassa oleva työturvallisuuskortti katsotaan eduksi. 

Tarvetta on niin pidempiaikaisiin kuin myös lyhyempiin keikkatöihin. Mikäli kiinnostuit työpaikasta, jätä hakemus oheisen linkin kautta tai soita Sarille arkisin klo 9 - 16, puh. 040 679 5471. Työ alkaa sopimuksen mukaan. 


Katso tästä videolta rakennussiivoojamme Annen kommentit rakennussiivoojan työstä NJC:llä! 


Me tarjoamme varman palkan kahdesti kuukaudessa, ammattimaisen työsuhdeasioiden hoidon, mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen ja monipuoliset tehtävät. 

Oululaislähtöinen NJC on tuottanut työmaa- ja henkilöstöpalveluita jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan. Meille on tärkeää, että kauttamme työllistyvät ammattilaiset saavat osaamistaan vastaavaa työtä, josta maksetaan reilu palkka!

Työllistämme tälläkin hetkellä yli 300 rakennus- ja teollisuusalan ammattilaista. Lue heidän kokemuksiaan osoitteesta http://njc.fi/category/kokemuksia/. Rekrytoimme työntekijöitä myös suoraan asiakkaillemme. 

Haku alkoi:  17.02.2020
Haku päättyy:  30.04.2020
Paikkoja: 3 kpl
Hae tätä
paikkaa

RakennusapulaisiaOulu

Etsimme joukkoomme RAKENNUSAPULAISIA useisiin Oulun talousalueen kohteisiin. Tarvetta on niin pidempiaikaisiin kuin myös lyhyempiin keikkatöihin.

Rakennusapulaisen tehtäviin kuuluu monipuolisia avustavia tehtäviä, kuten tavaroiden kanto, raivaustyöt, suojauksien laittoa ja piikkausta. Aiempaa kokemusta et välttämättä tarvitse, työt opitaan työmaalla. 

Katso tästä Jessen kokemuksia rakennusapulaisen työstä.

Tulet saamaan hyvän kokemuksen monipuolisista rakennusalan tehtävistä asiakkaidemme työmailla. Ratkaisevaa näissä tehtävissä on oma-aloitteisuus ja reipas työote! Edellytämme 18 vuoden ikää, sujuvaa suomen kielen taitoa sekä hyvää fyysistä kuntoa. Etuna on voimassa oleva työturvallisuuskortti, mutta se voidaan tarvittaessa sinulle kouluttaa. 

Mikäli kiinnostuit työpaikasta, jätä hakemus oheisen linkin kautta tai soita Sarille arkisin klo 9 - 16, puh. 040 679 5471. Työ alkaa sopimuksen mukaan. 

Me tarjoamme varman palkan kahdesti kuukaudessa, ammattimaisen työsuhdeasioiden hoidon, mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen ja monipuoliset tehtävät. 

Oululaislähtöinen NJC
 on tuottanut työmaa- ja henkilöstöpalveluita jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan. Meille on tärkeää, että kauttamme työllistyvät ammattilaiset saavat osaamistaan vastaavaa työtä, josta maksetaan reilu palkka!

Työllistämme tälläkin hetkellä yli 300 rakennus- ja teollisuusalan ammattilaista. Lue heidän kokemuksiaan osoitteesta http://njc.fi/category/kokemuksia/. Rekrytoimme työntekijöitä myös suoraan asiakkaillemme.

NJC - Aidosti ammattilainen

Haku alkoi:  17.02.2020
Haku päättyy:  30.04.2020
Paikkoja: 3 kpl
Hae tätä
paikkaa

KäsilumityöntekijöitäOulu

Haemme talvikaudeksi KÄSILUMITYÖNTEKIJÖITÄ


Lumityöntekijämme työskentelevät rakennustyömailla tai erilaisten kiinteistöjen pihamailla Oulun alueella sekä mahdollisesti ympäristökunnissa. Halutessaan ja tarvittaessa lumityöntekijät voivat lisäksi tehdä myös muita apumiehen tehtäviä rakennustyömailla.

Työ edellyttää reippautta ja hyvää fyysistä kuntoa. Auton käyttömahdollisuus ja työturvallisuuskortti katsotaan eduksi. Työ on keikkatyötä/tarvittaessa työhön kutsuttavaa lumen tulon mukaan. Vuoroja täytyy pystyä ottamaan nopeasti vastaan; mahdolliset työvuorot ilmoitetaan aina viimeistään edellisenä päivänä klo 17 mennessä.

Me tarjoamme varman palkan kahdesti kuukaudessa, ammattimaisen työsuhdeasioiden hoidon sekä kaikki työssä tarvittavat vaatteet ja varusteet. 

Mikäli kiinnostuit työpaikasta, hae tehtävään oheisesta linkistä. Haastatteluja käydään ja valintoja tehdään sitä mukaa, kun sopivia hakijoita löytyy. 

Lisätietoja paikasta antaa Riittaliisa, p. 0503492668

Oululaislähtöinen NJC on tuottanut työmaa- ja henkilöstöpalveluita jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan. Meille on tärkeää, että kauttamme työllistyvät ammattilaiset saavat osaamistaan vastaavaa työtä, josta maksetaan reilu palkka!

Työllistämme tälläkin hetkellä yli 300 rakennus- ja teollisuusalan ammattilaista. Lue heidän kokemuksiaan osoitteesta http://njc.fi/category/kokemuksia/. Rekrytoimme työntekijöitä myös suoraan asiakkaillemme.

NJC - Aidosti ammattilainen

Haku alkoi:  17.02.2020
Haku päättyy:  30.04.2020
Paikkoja: 4 kpl
Hae tätä
paikkaa

KirvesmiehiäOulu

Haemme asiakkaillemme ammattitaitoisia ja osaavia 

KIRVESMIEHIÄ 

monipuolisiin kirvesmiehen tehtäviin Oulun talousalueelle. Asiakkainamme on suuria tunnettuja sekä pienempiä rakennusliikkeitä. Työmaakohteet ovat pääsääntöisesti kerrostalotyömaita sekä kouluja, päiväkoteja ja palvelutaloja.

Olet sitten nuori aloitteleva tai jo vanhempi vankkaakin kokemusta hankkinut kirvesmies, tarjoamme osaamistasi vastaavia kirvestöitä. Edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa ja 18 vuoden ikää. Voimassa oleva työturvallisuuskortti katsotaan eduksi. 

Me tarjoamme varman palkan kahdesti kuukaudessa, ammattimaisen työsuhdeasioiden hoidon, mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen ja monipuoliset tehtävät erilaisissa työmaakohteissa. 

Jätä hakemus oheisen linkin kautta. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Lisätietoja Riittaliisalta arkisin 9-16, puh 0503492668.

Katso tästä videolta työturvallisuustimpurimme Pasin mietteitä hänen työstään ja NJC:stä. 

Oululaislähtöinen NJC on tuottanut työmaa- ja henkilöstöpalveluita jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan. Meille on tärkeää, että kauttamme työllistyvät ammattilaiset saavat osaamistaan vastaavaa työtä, josta maksetaan reilu palkka!

Työllistämme tälläkin hetkellä yli 300 rakennus- ja teollisuusalan ammattilaista. Lue heidän kokemuksiaan osoitteesta http://njc.fi/category/kokemuksia/. Rekrytoimme työntekijöitä myös suoraan asiakkaillemme.

Haku alkoi:  17.02.2020
Haku päättyy:  30.04.2020
Paikkoja: 3 kpl
Hae tätä
paikkaa

Maanrakennustyöntekijöitä kesäkaudelleOulu

Haemme maanrakennustyöntekijöitä Oulun alueella sijaitseville työmaille kesäkaudelle 2020.

Etsimme niin ammattilaisia maansiirtokoneiden puikkoihin kuin oppimishaluisia apulaisia lapion varteen ja kaikkea siltä väliltä.  Etuna on esimerkiksi kokemus lätkäyksestä, jyrän ajamisesta sekä kuvien lukemisesta. Lähetä meille hakemus ja kerro osaamisesi/oppimishalusi ja mahdollinen alan koulutuksesi, me katsomme sinulle soveltuvan työn. Työt alkavat sopimuksen mukaan kevään aikana tai viimeistään alkukesästä. Työmaita on ympäri Oulua, joten oman auton käyttömahdollisuus helpottaa työmailla kulkua, työaika on pääsääntöisesti klo 7-15.30 arkisin. 

Edellytämme 18 vuoden ikää ja sujuvaa suomen kielen taitoa. Voimassa olevat tieturva 1-, ja työturvallisuuskortit katsotaan eduksi. Etsimämme tekijä ei hätkähdä fyysistä ulkotyötä säällä kuin säällä, vaan suhtautuu työhönsä rehdillä ja tekevällä asenteella. 

Me tarjoamme varman palkan kahdesti kuukaudessa, ammattimaisen työsuhdeasioiden hoidon, mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen ja monipuoliset tehtävät. 

Mikäli kiinnostuit työpaikasta, hae tehtävään oheisesta linkistä. Lisätietoja saat Sarilta arkisin klo 9-16, puh. 040 679 5471.

NJC on tuottanut työmaa- ja henkilöstöpalveluita jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan. Meille on tärkeää, että kauttamme työllistyvät ammattilaiset saavat osaamistaan vastaavaa työtä, josta maksetaan reilu palkka!

Työllistämme tälläkin hetkellä yli 300 rakennus- ja teollisuusalan ammattilaista. Lue heidän kokemuksiaan osoitteesta http://njc.fi/category/kokemuksia/. Rekrytoimme työntekijöitä myös suoraan asiakkaillemme.

NJC - Aidosti ammattilainen

Työsuhde:  Määräaikainen
Työaika:  Kokoaikainen
Haku alkoi:  13.02.2020
Haku päättyy:  30.04.2020
Paikkoja: 6 kpl
Hae tätä
paikkaa

Rakennus- ja loppusiivoojia Rovaniemelle, kesätyöRovaniemi

Sinä reipasotteinen, aikaansaava, luotettava tekijä, hae meille! Kesätyöpaikat auki nyt!

Haemme asiakkaidemme työmaille RAKENNUS- JA LOPPUSIIVOOJIA  

Kohteet ovat pääsääntöisesti kerrostalotyömaita, palvelutaloja, kouluja sekä päiväkoteja. 
Rakennussiivouksessa toimenkuvaan kuuluu pitää siisteyttä ja järjestystä yllä työmaalla. Työtehtäviin kuuluvat mm. pienten roskien, levyjen ja laudankappaleiden kerääminen, lattioiden lastaaminen puhtaaksi, imurointi, kalustesuojaukset jne. Loppusiivouksessa huolehditaan valmistuvien/valmiiden kohteiden siivouksista. Pinnat puhdistetaan ja viimeistellään siihen kuntoon, että esim. uusi koti voidaan luovuttaa asukkaalle. 

Katso video rakennussiivoojamme Annen kokemuksista NJC:llä työskentelemisestä täältä


Työmaita on ympäri Rovaniemeä, joten oman auton käyttömahdollisuus helpottaa työmailla kulkua. Työaika on pääsääntöisesti klo 7-15.30 arkisin.  Työ on tarvittaessa työhön kutsuttavaa, mutta toivomme, että kesäaikaan työntekijöillä on mahdollista työskennellä kokoaikaisestikin (40 h/vko). 

Kaikki varusteet saat työpaikalta. Edellytämme 18 vuoden ikää ja sujuvaa suomen kielen taitoa. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on eduksi, mutta tarvittaessa koulutamme.

Hae tehtävään oheisesta linkistä. Haastattelut aloitamme heti ja työsopimuksia kesäksi tehdään sopivien työntekijöiden löydyttyä. Kerro hakemuksessa, koska pystyt aloittamaan työt ja kuinka pitkälle kesään/syksyyn pystyt työskentelemään. Lisätietoja saat Sarilta arkisin klo 9-16, puh. 040 679 5471.

Mikäli elämäntilanteesi sallii, olet esimerkiksi opiskelija tai haet osa-aikatyötä, meillä on mahdollista aloittaa työt heti  keikkatöinä, jolloin tunteja lisätään kesää kohti. 

Oululaislähtöinen NJC on tuottanut työmaa- ja henkilöstöpalveluita jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan. Meille on tärkeää, että kauttamme työllistyvät ammattilaiset saavat osaamistaan vastaavaa työtä, josta maksetaan reilu palkka!

Työllistämme tälläkin hetkellä yli 300 rakennus- ja teollisuusalan ammattilaista. Lue heidän kokemuksiaan osoitteesta http://njc.fi/category/kokemuksia/. Rekrytoimme työntekijöitä myös suoraan asiakkaillemme.

NJC - Aidosti ammattilainen

Haku alkoi:  07.02.2020
Haku päättyy:  01.04.2020
Paikkoja: 6 kpl
Hae tätä
paikkaa

Rakennustyöntekijöitä Rovaniemelle, kesätyöRovaniemi

Kesätyönhaku auki nyt!

Haemme kesätöihin RAKENNUSTYÖNTEKIJÖITÄ monipuolisiin rakennustöihin asiakkaidemme työmaille Rovaniemelle.

Rakennustyöntekijän tehtävät edellyttävät aiempaa kokemusta rakennustyömailta sekä opintoja rakennusalalta. Kesän aikana tulet varmasti saamaan hyvän kokemuksen rakennusalan tehtävistä. Kohteet ovat pääsääntöisesti kerrostalotyömaita, palvelutaloja, kouluja sekä päiväkoteja.

Työmaita on ympäri Rovaniemeä, joten oman auton käyttömahdollisuus helpottaa työmailla kulkua. Työaika on pääsääntöisesti klo 7-15.30 arkisin.  Työ on tarvittaessa työhön kutsuttavaa, mutta toivomme, että kesäaikaan työntekijöillä on mahdollista työskennellä kokoaikaisestikin (40 h/vko). 

Kaikki varusteet saat työpaikalta. Edellytämme 18 vuoden ikää ja sujuvaa suomen kielen taitoa. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on eduksi, mutta tarvittaessa koulutamme.

Me tarjoamme varman palkan kahdesti kuukaudessa, ammattimaisen työsuhdeasioiden hoidon, mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen ja monipuoliset tehtävät. Hyville tekijöille töitä riittää!

Hae tehtävään oheisesta linkistä. Haastattelut aloitamme heti ja valintoja kesätyöpaikkoihin tehdään jo heti haastatteluiden edetessä. Kerro hakemuksessa rakennusalan osaamisestasi ja opinnoistasi sekä koska pystyisit aloittamaan työt ja kuinka pitkälle kesään/syksyyn pystyt työskentelemään. Lisätietoja saat Sarilta arkisin klo 9-16, puh. 040 6795471.

Oululaislähtöinen NJC on tuottanut työmaa- ja henkilöstöpalveluita jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan. Meille on tärkeää, että kauttamme työllistyvät ammattilaiset saavat osaamistaan vastaavaa työtä, josta maksetaan reilu palkka!

Työllistämme tälläkin hetkellä yli 300 rakennus- ja teollisuusalan ammattilaista. Lue heidän kokemuksiaan osoitteesta http://njc.fi/category/kokemuksia/. Rekrytoimme työntekijöitä myös suoraan asiakkaillemme.

NJC - Aidosti ammattilainen

Haku alkoi:  07.02.2020
Haku päättyy:  01.04.2020
Paikkoja: 6 kpl
Hae tätä
paikkaa

Rakennusapulaisia Rovaniemelle, kesätyöRovaniemi

Oletko oma-aloitteinen, reipas ja rehti kaveri sekä haluat kesäksi fyysistä työtä? Kesätyönhaku auki nyt!

Etsimme kesäksi RAKENNUSAPULAISIA

Rakennusapulaisen tehtävät ovat monipuolisia avustavia tehtäviä asiakkaidemme rakennustyömailla. Et välttämättä tarvitse aiempaa kokemusta alalta, etkä rakennusalan koulutusta, mutta ne katsotaan eduksi. Tärkeintä on hyvä asenne ja halu oppia! Kesän aikana tulet varmasti saamaan hyvän kokemuksen monipuolisista rakennusalan tehtävistä. Kohteet ovat pääsääntöisesti kerrostalotyömaita, palvelutaloja, kouluja ja päiväkoteja. 

Kaikki varusteet saat työpaikalta. Edellytämme 18 vuoden ikää ja sujuvaa suomen kielen taitoa. Työmaita on ympäri Rovaniemeä, joten oman auton käyttömahdollisuus helpottaa työmailla kulkua. Työaika on pääsääntöisesti klo 7-15.30 arkisin.

Työ on tarvittaessa työhön kutsuttavaa, mutta toivomme, että kesäaikaan työntekijöillä on mahdollista työskennellä  kokoaikaisestikin (40 h/vko). Voimassa oleva työturvallisuuskortti on eduksi, mutta tarvittaessa koulutamme. 

Katso video rakennusapulaisemme Jessen kokemuksesta NJC:llä työskentelemisestä täältä

Me tarjoamme varman palkan kahdesti kuukaudessa, ammattimaisen työsuhdeasioiden hoidon, mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen ja monipuoliset tehtävät. Hyville tekijöille töitä riittää!

Hae tehtävään oheisesta linkistä. Haastattelut aloitamme heti ja valintoja kesätyöpaikkoihin tehdään jo haastatteluiden edetessä. Meillä voi aloittaa työt joustavasti kevään/kesän aikana. Kerro hakemuksessasi, koska pystyisit aloittamaan työt ja kuinka pitkälle kesään/syksyyn pystyt työskentelemään. Lisätietoja saat Sarilta arkisin klo 9-16, puh. 040 679 5471.

Oululaislähtöinen NJC on tuottanut työmaa- ja henkilöstöpalveluita jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan. Meille on tärkeää, että kauttamme työllistyvät ammattilaiset saavat osaamistaan vastaavaa työtä, josta maksetaan reilu palkka!

Työllistämme tälläkin hetkellä yli 300 rakennus- ja teollisuusalan ammattilaista. Lue heidän kokemuksiaan osoitteesta http://njc.fi/category/kokemuksia/. Rekrytoimme työntekijöitä myös suoraan asiakkaillemme.

NJC - Aidosti ammattilainen

Haku alkoi:  07.02.2020
Haku päättyy:  01.04.2020
Paikkoja: 6 kpl
Hae tätä
paikkaa

Rakennus- ja loppusiivoojia, kesätyöOulu

Sinä reipasotteinen, aikaansaava, luotettava tekijä, hae meille! Kesätyöpaikat auki nyt!

Haemme asiakkaidemme työmaille RAKENNUS- JA LOPPUSIIVOOJIA  

Rakennussiivouksessa toimenkuvaan kuuluu pitää siisteyttä ja järjestystä yllä työmaalla. Työtehtäviin kuuluvat mm. pienten roskien, levyjen ja laudankappaleiden kerääminen, lattioiden lastaaminen puhtaaksi, imurointi, kalustesuojaukset jne. Loppusiivouksessa huolehditaan valmistuvien/valmiiden kohteiden siivouksista. Pinnat puhdistetaan ja viimeistellään siihen kuntoon, että esim. uusi koti voidaan luovuttaa asukkaalle. kohteet ovat pääsääntöisesti kerrostalotyömaita sekä palvelutaloja, kouluja, päiväkoteja ja tuotamme työmaapalvelut myös Oulun sairaalatyömaalle (Tulevaisuuden sairaala 2030). 

Katso video rakennussiivoojamme Annen kokemuksista NJC:llä työskentelemisestä täällä

Me tarjoamme varman palkan kahdesti kuukaudessa, ammattimaisen työsuhdeasioiden hoidon, mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen ja monipuoliset tehtävät. Hyville tekijöille töitä riittää!

Kaikki varusteet saat työpaikalta. Edellytämme 18 vuoden ikää ja sujuvaa suomen kielen taitoa. Työmaita on ympäri Oulua, joten oman auton käyttömahdollisuus helpottaa työmailla kulkua, työaika työmailla on pääsääntöisesti 7-15.30 arkisin. Työturvallisuuskortti on eduksi, mutta tarvittaessa koulutamme. Työ on tarvittaessa työhön kutsuttavaa, mutta toivomme, että kesäaikaan työntekijöillä on mahdollista työskennellä tarvittaessa kokoaikaisestikin (40 h/vko). 

Hae tehtävään oheisesta linkistä! Haastattelut aloitamme heti ja sopimuksia kesäksi tehdään sopivien työntekijöiden löydyttyä. Kerro hakemuksessa, koska pystyt aloittamaan työt ja kuinka pitkälle kesään/syksyyn pystyt työskentelemään. Lisätietoja saat Sarilta arkisin klo 9-16, puh. 040 679 5471.

Mikäli elämäntilanteesi sallii, olet esimerkiksi opiskelija tai haet osa-aikatyötä, meillä on mahdollista aloittaa työt heti keikkatöinä, jolloin tunteja lisätään kesää kohti. 

Oululaislähtöinen NJC on tuottanut työmaa- ja henkilöstöpalveluita jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan. Meille on tärkeää, että kauttamme työllistyvät ammattilaiset saavat osaamistaan vastaavaa työtä, josta maksetaan reilu palkka!

Työllistämme tälläkin hetkellä yli 300 rakennus- ja teollisuusalan ammattilaista. Lue heidän kokemuksiaan osoitteesta http://njc.fi/category/kokemuksia/. Rekrytoimme työntekijöitä myös suoraan asiakkaillemme.

NJC - Aidosti ammattilainen

Haku alkoi:  07.02.2020
Haku päättyy:  31.03.2020
Paikkoja: 15 kpl
Hae tätä
paikkaa

Rakennustyöntekijöitä, kesätyöOulu

Kesätyönhaku auki nyt!

Haemme RAKENNUSTYÖNTEKIJÖITÄ kesätöihin monipuolisiin rakennustöihin asiakkaidemme työmaille Oulun talousalueelle.

Rakennustyöntekijän tehtävät edellyttävät aiempaa kokemusta rakennustyömailta sekä opintoja rakennusalalta. 

Kesän aikana tulet varmasti saamaan hyvän kokemuksen monipuolisista rakennusalan tehtävistä. Asiakkaat ovat niin isoja ja tunnettuja kuin pienempiä rakennusliikkeitä, kohteet ovat pääsääntöisesti kerrostalotyömaita sekä palvelutaloja, kouluja, päiväkoteja ja tuotamme työmaapalvelut myös Oulun sairaalatyömaalle (Tulevaisuuden sairaala 2030). 

Kaikki varusteet saat työpaikalta. Edellytämme 18 vuoden ikää ja sujuvaa suomen kielen taitoa. Työmaita on ympäri Oulua, joten oman auton käyttömahdollisuus helpottaa työmailla kulkua, työaika työmailla on pääsääntöisesti 7-15.30 arkisin. Työturvallisuuskortti on eduksi, mutta tarvittaessa koulutamme. Työ on tarvittaessa työhön kutsuttavaa, mutta toivomme, että kesäaikaan työntekijöillä on mahdollista työskennellä tarvittaessa kokoaikaisestikin (40 h/vko). 

Me tarjoamme varman palkan kahdesti kuukaudessa, ammattimaisen työsuhdeasioiden hoidon, mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen ja monipuoliset tehtävät. Hyville tekijöille töitä riittää!

Hae tehtävään oheisesta linkistä! Haastattelut aloitamme heti ja valintoja kesätyöpaikkoihin tehdään jo heti haastatteluiden edetessä. Kerro hakemuksessa rakennusalan osaamisestasi ja opinnoistasi sekä koska pystyt aloittamaan työt ja kuinka pitkälle kesään/syksyyn pystyt työskentelemään. Lisätietoja saat Riittaliisalta arkisin klo 9-16, puh. 050 349 2668.

Oululaislähtöinen NJC on tuottanut työmaa- ja henkilöstöpalveluita jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan. Meille on tärkeää, että kauttamme työllistyvät ammattilaiset saavat osaamistaan vastaavaa työtä, josta maksetaan reilu palkka!

Työllistämme tälläkin hetkellä yli 300 rakennus- ja teollisuusalan ammattilaista. Lue heidän kokemuksiaan osoitteesta http://njc.fi/category/kokemuksia/. Rekrytoimme työntekijöitä myös suoraan asiakkaillemme.

NJC - Aidosti ammattilainen

Haku alkoi:  07.02.2020
Haku päättyy:  31.03.2020
Paikkoja: 10 kpl
Hae tätä
paikkaa

Rakennusapulaisia, kesätyöOulu

Oletko oma-aloitteinen, reipas ja rehti kaveri ja haluat kesäksi fyysistä työtä? Kesätyönhaku auki nyt!

Etsimme kesäksi RAKENNUSAPULAISIA

Rakennusapumiehen tehtävät ovat monipuolisia avustavia tehtäviä Oulun talousalueella sijaitsevilla asiakkaidemme rakennustyömailla. Et välttämättä tarvitse aiempaa kokemusta alalta, etkä rakennusalan koulutusta, mutta ne katsotaan eduksi. Tärkeintä on hyvä asenne ja halu oppia! Kesän aikana tulet varmasti saamaan hyvän kokemuksen monipuolisista rakennusalan tehtävistä. Asiakkaat ovat niin isoja ja tunnettuja kuin pienempiä rakennusliikkeitä, kohteet ovat pääsääntöisesti kerrostalotyömaita sekä palvelutaloja, kouluja, päiväkoteja ja tuotamme työmaapalvelut myös Oulun sairaalatyömaalle (Tulevaisuuden sairaala 2030). 

Kaikki varusteet saat työpaikalta. Edellytämme 18 vuoden ikää ja sujuvaa suomen kielen taitoa. Työmaita on ympäri Oulua, joten oman auton käyttömahdollisuus helpottaa työmailla kulkua, työaika työmailla on pääsääntöisesti 7-15.30 arkisin. Työturvallisuuskortti on eduksi, mutta tarvittaessa koulutamme. Työ on tarvittaessa työhön kutsuttavaa, mutta toivomme, että kesäaikaan työntekijöillä on mahdollista työskennellä tarvittaessa kokoaikaisestikin (40 h/vko). 

Katso video rakennusapulaisemme Jessen kokemuksesta NJC:llä työskentelemisestä täältä

Me tarjoamme varman palkan kahdesti kuukaudessa, ammattimaisen työsuhdeasioiden hoidon, mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen ja monipuoliset tehtävät. Hyville tekijöille töitä riittää!

Hae tehtävään oheisesta linkistä! Haastattelut aloitamme heti ja valintoja kesätyöpaikkoihin tehdään jo haastatteluiden edetessä. Meillä voi aloittaa työt joustavasti kevään/kesän aikana. Kerro hakemuksessa, koska pystyt aloittamaan työt ja kuinka pitkälle kesään/syksyyn pystyt työskentelemään. Lisätietoja saat Sarilta arkisin klo 9-16, puh. 040 679 5471.

Oululaislähtöinen NJC on tuottanut työmaa- ja henkilöstöpalveluita jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan. Meille on tärkeää, että kauttamme työllistyvät ammattilaiset saavat osaamistaan vastaavaa työtä, josta maksetaan reilu palkka!

Työllistämme tälläkin hetkellä yli 300 rakennus- ja teollisuusalan ammattilaista. Lue heidän kokemuksiaan osoitteesta http://njc.fi/category/kokemuksia/. Rekrytoimme työntekijöitä myös suoraan asiakkaillemme.

NJC - Aidosti ammattilainen

 

Haku alkoi:  07.02.2020
Haku päättyy:  31.03.2020
Paikkoja: 20 kpl
Hae tätä
paikkaa

Rakennus- ja loppusiivoojia RovaniemelleRovaniemi

Etsimme asiakkaidemme rakennustyömaille Rovaniemelle

RAKENNUS- JA LOPPUSIIVOOJIA

Rakennussiivouksessa toimenkuvaan kuuluu pitää siisteyttä ja järjestystä yllä työmaalla. Työtehtäviin kuuluvat mm. pienten roskien, levyjen ja laudankappaleiden kerääminen, lattioiden lastaaminen puhtaaksi, imurointi, kalustesuojaukset jne. Loppusiivouksessa huolehditaan valmistuvien/valmiiden kohteiden siivouksista. Pinnat puhdistetaan ja viimeistellään siihen kuntoon, että uusi koti voidaan luovuttaa asukkaalle. 

Edellytämme hakijoilta oma-aloitteisuutta, reipasta tekevää otetta, 18 vuoden ikää sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Aikaisempi kokemus siivoustyöstä, oman auton käyttömahdollisuus ja työturvallisuuskortti hankittuna valmiiksi katsotaan eduksi. Työ on tarvittaessa työhön kutsuttavaa, mutta mahdollista on työllistyä myös kokoaikaisesti. Kerro hakiessa, kuinka paljon työtä olet valmis ottamaan vastaan.Me tarjoamme varman palkan kahdesti kuukaudessa, ammattimaisen työsuhdeasioiden hoidon, mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen ja monipuoliset tehtävät. 


Mikäli kiinnostuit työpaikasta, jätä hakemus oheisen linkin kautta tai soita Sarille arkisin klo 9 - 16, puh. 040 679 5471. Työ alkaa sopimuksen mukaan. 

Katso tästä videolta Annen kommentit rakennussiivoojan työstä NJC:llä! 


Oululaislähtöinen NJC
 on tuottanut työmaa- ja henkilöstöpalveluita jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan. Meille on tärkeää, että kauttamme työllistyvät ammattilaiset saavat osaamistaan vastaavaa työtä, josta maksetaan reilu palkka!

Työllistämme tälläkin hetkellä yli 300 rakennus- ja teollisuusalan ammattilaista. Lue heidän kokemuksiaan osoitteesta http://njc.fi/category/kokemuksia/. Rekrytoimme työntekijöitä myös suoraan asiakkaillemme.

NJC - Aidosti ammattilainen

Haku alkoi:  04.02.2020
Haku päättyy:  31.03.2020
Paikkoja: 2 kpl
Hae tätä
paikkaa

Käsilumityöntekijöitä/rakennusapulaisia SyötteellePudasjärvi

Haemme talvikaudeksi KÄSILUMITYÖNTEKIJÖITÄ/RAKENNUSAPULAISIA


Lumityöntekijämme työskentelevät rakennustyömailla tai erilaisten kiinteistöjen pihamailla Syötteellä ja Pudasjärvellä. Rakennusapulaisen tehtäviin kuuluu monipuolisia avustavia tehtäviä, kuten tavaroiden kantoa, raivaustöitä, suojauksien laittoa ja piikkausta. Aiempi kokemus rakennustyömaalla työskentelystä on eduksi, mutta välttämättä et sitä tarvitse, työt opitaan työmaalla. 

Työ edellyttää reippautta ja hyvää fyysistä kuntoa. Auton käyttömahdollisuus ja työturvallisuuskortti katsotaan eduksi. Työ on keikkatyötä/tarvittaessa työhön kutsuttavaa lumen tulon mukaan. Vuoroja täytyy pystyä ottamaan nopeasti vastaan; mahdolliset työvuorot ilmoitetaan aina viimeistään edellisenä päivänä klo 17 mennessä. 

Me tarjoamme varman palkan kahdesti kuukaudessa, ammattimaisen työsuhdeasioiden hoidon sekä kaikki työssä tarvittavat vaatteet ja varusteet. 

Mikäli kiinnostuit työpaikasta, jätä hakemus oheisen linkin kautta tai soita Sarille arkisin klo 9 - 16, puh. 040 679 5471. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Oululaislähtöinen NJC on tuottanut työmaa- ja henkilöstöpalveluita jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan. Meille on tärkeää, että kauttamme työllistyvät ammattilaiset saavat osaamistaan vastaavaa työtä, josta maksetaan reilu palkka!

Työllistämme tälläkin hetkellä yli 300 rakennus- ja teollisuusalan ammattilaista. Lue heidän kokemuksiaan osoitteesta http://njc.fi/category/kokemuksia/. Rekrytoimme työntekijöitä myös suoraan asiakkaillemme. 

Haku alkoi:  04.02.2020
Haku päättyy:  31.03.2020
Paikkoja: 2 kpl
Hae tätä
paikkaa

Rakennustyöntekijöitä KemiinKemi

Haemme asiakkaamme rakennustyömaalle Kemiin RAKENNUSTYÖNTEKIJÖITÄ.

Sinulta löytyy rakennusalan koulutus ja monipuolista kokemusta rakennusalan sekatöistä, etuna on myös kokemus rakennustyömaan koneiden ajamisesta.  Pystyt tekemään rakennustöitä itsenäisesti sekä timpurin kaverina. Työnkuvaan kuuluvat lisäksi kanto- ja raivaustyöt.  Olet luotettava, oma-aloitteinen ja reipasotteinen tiimipelaaja. Sujuva suomen kielen taito sekä 18 vuoden ikä on edellytys tehtävään. 

Me tarjoamme varman palkan kahdesti kuukaudessa, ammattimaisen työsuhdeasioiden hoidon, mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen ja monipuoliset tehtävät. 

Jätä meille hakemus oheisesta linkistä, lisätietoja työpaikasta saat Sarilta puh. 040 6795471, (ark. 9-16). Työ alkaa sopimuksen mukaan keväällä/kesällä 2020. 

Oululaislähtöinen NJC on tuottanut työmaa- ja henkilöstöpalveluita jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan. Meille on tärkeää, että kauttamme työllistyvät ammattilaiset saavat osaamistaan vastaavaa työtä, josta maksetaan reilu palkka!

Työllistämme tälläkin hetkellä yli 300 rakennus- ja teollisuusalan ammattilaista. Lue heidän kokemuksiaan osoitteesta http://njc.fi/category/kokemuksia/. Rekrytoimme työntekijöitä myös suoraan asiakkaillemme.

NJC - Aidosti ammattilainen

Haku alkoi:  24.01.2020
Haku päättyy:  15.03.2020
Paikkoja: 4 kpl
Hae tätä
paikkaa

Rakennusapulaisia KemiinKemi

Palkkaamme joukkoomme RAKENNUSAPULAISIA Kemiin. 

Rakennusapulaisen tehtäviin kuuluu monipuolisia avustavia tehtäviä, kuten tavaroiden kantoa, raivaustöitä, suojauksien laittoa ja piikkausta. Aiempi kokemus rakennustyömaalla työskentelystä on eduksi, mutta välttämättä et sitä tarvitse, työt opitaan työmaalla. 

Katso NJC:n video rakennustyömaalta tästä!

Tulet saamaan hyvän kokemuksen monipuolisista rakennusalan tehtävistä asiakkaidemme työmailla. Ratkaisevaa näissä tehtävissä on oma-aloitteisuus ja reipas työote! Edellytämme 18 vuoden ikää, sujuvaa suomen kielen taitoa sekä hyvää fyysistä kuntoa. Etuna on voimassa oleva työturvallisuuskortti, mutta se voidaan tarvittaessa sinulle kouluttaa. 

Mikäli kiinnostuit työpaikasta, jätä hakemus oheisen linkin kautta. Lisätietoja työpaikasta saat Sarilta arkisin klo 9 - 16, puh. 040 679 5471. Työ alkaa sopimuksen mukaan keväällä/kesällä 2020.Me tarjoamme varman palkan kahdesti kuukaudessa, ammattimaisen työsuhdeasioiden hoidon, mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen ja monipuoliset tehtävät. 

Oululaislähtöinen NJC
 on tuottanut työmaa- ja henkilöstöpalveluita jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan. Meille on tärkeää, että kauttamme työllistyvät ammattilaiset saavat osaamistaan vastaavaa työtä, josta maksetaan reilu palkka!

Työllistämme tälläkin hetkellä yli 300 rakennus- ja teollisuusalan ammattilaista. Lue heidän kokemuksiaan osoitteesta http://njc.fi/category/kokemuksia/. Rekrytoimme työntekijöitä myös suoraan asiakkaillemme.

NJC - Aidosti ammattilainen

Haku alkoi:  24.01.2020
Haku päättyy:  15.03.2020
Paikkoja: 4 kpl
Hae tätä
paikkaa

Rakennustyöntekijöitä PelloonPello

Haemme asiakkaamme rakennustyömaalle Pelloon RAKENNUSTYÖNTEKIJÖITÄ

Sinulta löytyy rakennusalan koulutus ja monipuolista kokemusta rakennusalan sekatöistä, etuna on myös kokemus rakennustyömaan koneiden ajamisesta.  Pystyt tekemään rakennustöitä itsenäisesti sekä timpurin kaverina. Työnkuvaan kuuluvat lisäksi kanto- ja raivaustyöt.  Olet luotettava, oma-aloitteinen ja reipasotteinen tiimipelaaja. Sujuva suomen kielen taito sekä 18 vuoden ikä on edellytys tehtävään. 

Me tarjoamme varman palkan kahdesti kuukaudessa, ammattimaisen työsuhdeasioiden hoidon, mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen ja monipuoliset tehtävät. 

Jätä meille hakemus oheisesta linkistä, lisätietoja työpaikasta saat Sarilta puh. 040 6795471, (ark. 9-16). Työ alkaa sopimuksen mukaan keväällä/kesällä 2020. Tarvetta on niin pidempiaikaisiin kuin myös lyhyempiin keikkatöihin.

Oululaislähtöinen NJC on tuottanut työmaa- ja henkilöstöpalveluita jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan. Meille on tärkeää, että kauttamme työllistyvät ammattilaiset saavat osaamistaan vastaavaa työtä, josta maksetaan reilu palkka!

Työllistämme tälläkin hetkellä yli 300 rakennus- ja teollisuusalan ammattilaista. Lue heidän kokemuksiaan osoitteesta http://njc.fi/category/kokemuksia/. Rekrytoimme työntekijöitä myös suoraan asiakkaillemme.

NJC - Aidosti ammattilainen

 

Haku alkoi:  17.01.2020
Haku päättyy:  01.03.2020
Paikkoja: 2 kpl
Hae tätä
paikkaa

Rakennusapulaisia PelloonPello

Palkkaamme joukkoomme RAKENNUSAPULAISIA Pelloon. Tarvetta on niin pidempiaikaisiin kuin myös lyhyempiin keikkatöihin.

Rakennusapulaisen tehtäviin kuuluu monipuolisia avustavia tehtäviä, kuten tavaroiden kantoa, raivaustöitä, suojauksien laittoa ja piikkausta. Aiempi kokemus rakennustyömaalla työskentelystä on eduksi, mutta välttämättä et sitä tarvitse, työt opitaan työmaalla. 

Katso NJC:n video rakennustyömaalta tästä!

Tulet saamaan hyvän kokemuksen monipuolisista rakennusalan tehtävistä asiakkaidemme työmailla. Ratkaisevaa näissä tehtävissä on oma-aloitteisuus ja reipas työote! Edellytämme 18 vuoden ikää, sujuvaa suomen kielen taitoa sekä hyvää fyysistä kuntoa. Etuna on voimassa oleva työturvallisuuskortti, mutta se voidaan tarvittaessa sinulle kouluttaa. 

Mikäli kiinnostuit työpaikasta, jätä hakemus oheisen linkin kautta. Lisätietoja työpaikasta saat Sarilta arkisin klo 9 - 16, puh. 040 679 5471. Työ alkaa sopimuksen mukaan keväällä/kesällä 2020.Me tarjoamme varman palkan kahdesti kuukaudessa, ammattimaisen työsuhdeasioiden hoidon, mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen ja monipuoliset tehtävät. 

Oululaislähtöinen NJC
 on tuottanut työmaa- ja henkilöstöpalveluita jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan. Meille on tärkeää, että kauttamme työllistyvät ammattilaiset saavat osaamistaan vastaavaa työtä, josta maksetaan reilu palkka!

Työllistämme tälläkin hetkellä yli 300 rakennus- ja teollisuusalan ammattilaista. Lue heidän kokemuksiaan osoitteesta http://njc.fi/category/kokemuksia/. Rekrytoimme työntekijöitä myös suoraan asiakkaillemme.

NJC - Aidosti ammattilainen

Haku alkoi:  17.01.2020
Haku päättyy:  01.03.2020
Paikkoja: 2 kpl
Hae tätä
paikkaa

Rakennustyöntekijöitä sairaalatyömaalleOulu

Haku sairaalatyömaalle jatkuu! 

Oulun ydinsairaalan rakentaminen on käynnissä ja NJC tuottaa kohteeseen työmaapalvelut! Tulemme työllistämään sairaalatyömaalle monipuolisiin tehtäviin useita kymmeniä rakennusalan työntekijöitä.

Tulevaisuuden sairaala 2030 on vuonna 2012 käynnistynyt laaja uudistamisohjelma, jonka tavoitteena on uudistaa Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin sairaaloiden toimintaa sekä rakentaa ja peruskorjata kiinteistöt vastaamaan nykyajan vaatimuksia ja tulevaisuuden haasteita. Tulevaisuuden sairaalaan on varauduttu investoimaan lähivuosikymmeninä noin 500 miljoonaa euroa.”

Haemme sairaalatyömaalle RAKENNUSTYÖNTEKIJÖITÄ

Sinulta löytyy rakennusalan koulutus ja monipuolista kokemusta rakennusalan sekatöistä, etuna on myös kokemus rakennustyömaan koneiden ajamisesta.  Pystyt tekemään rakennustöitä itsenäisesti sekä timpurin kaverina. Työnkuvaan kuuluvat lisäksi kanto- ja raivaustyöt.  Olet luotettava, oma-aloitteinen ja reipasotteinen tiimipelaaja. Sujuva suomen kielen taito sekä 18 vuoden ikä on edellytys tehtävään. Hakijalla täytyy olla mahdollisuus myös 2-vuorotyön tekemiseen. 

Me tarjoamme varman palkan kahdesti kuukaudessa, ammattimaisen työsuhdeasioiden hoidon, mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen ja monipuoliset tehtävät. 

Jätä hakemus ja kerro osaamisestasi tai soita Riittaliisalle 0503492668 (ark. 9-16). Nyt on mahdollisuus päästä erittäin mielenkiintoiselle työmaalle ja töitä riittää hyville tekijöille jopa vuosiksi! Haastatteluja alamme käydä sopivien hakijoiden löydyttyä. 

Tällä hetkellä sairaalatyömaalla työskentelee kauttamme mm. logistiikkapuolen työntekijöitä. Työmaalle ja heidän työhönsä pääset kurkkaamaan tästä NCC:n logistiikkapäällikön kertomana: https://youtu.be/Ae1tJYtvPBs

Lue lisää tulevaisuuden sairaalasta www.oys2030.fi.

Oululaislähtöinen NJC on tuottanut työmaa- ja henkilöstöpalveluita jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan. Meille on tärkeää, että kauttamme työllistyvät ammattilaiset saavat osaamistaan vastaavaa työtä, josta maksetaan reilu palkka!

Työllistämme tälläkin hetkellä yli 300 rakennus- ja teollisuusalan ammattilaista. Lue heidän kokemuksiaan osoitteesta http://njc.fi/category/kokemuksia/. Rekrytoimme työntekijöitä myös suoraan asiakkaillemme.

NJC - Aidosti ammattilainen

 

Haku alkoi:  15.01.2020
Haku päättyy:  29.02.2020
Paikkoja: 3 kpl
Hae tätä
paikkaa

Rakennussiivoojia sairaalatyömaalleOulu

Haku sairaalatyömaalle jatkuu!

Oulun ydinsairaalan rakentaminen on käynnissä ja NJC tuottaa kohteeseen työmaapalvelut! Tulemme työllistämään sairaalatyömaalle monipuolisiin tehtäviin useita kymmeniä rakennusalan työntekijöitä.

Tulevaisuuden sairaala 2030 on vuonna 2012 käynnistynyt laaja uudistamisohjelma, jonka tavoitteena on uudistaa Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin sairaaloiden toimintaa sekä rakentaa ja peruskorjata kiinteistöt vastaamaan nykyajan vaatimuksia ja tulevaisuuden haasteita. Tulevaisuuden sairaalaan on varauduttu investoimaan lähivuosikymmeninä noin 500 miljoonaa euroa.”

Haemme sairaalatyömaalle RAKENNUSSIIVOOJIA

Rakennussiivouksessa toimenkuvaan kuuluu pitää siisteyttä ja järjestystä yllä työmaalla. Työtehtäviin kuuluvat mm. pienten roskien, levyjen ja laudankappaleiden kerääminen, lattioiden lastaaminen puhtaaksi, imurointi, kalustesuojaukset jne. Edellytämme hyvää suomen kielen taitoa sekä 18 vuoden ikää. Työ on kaksivuorotyötä.

Me tarjoamme varman palkan kahdesti kuukaudessa, ammattimaisen työsuhdeasioiden hoidon, mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen ja monipuoliset tehtävät. 

Jätä hakemus tai soita Riittaliisalle 050 3492668 (ark. 9-16)! Nyt on mahdollisuus päästä erittäin mielenkiintoiselle työmaalle ja töitä riittää hyville tekijöille jopa vuosiksi. Toimi siis nopeasti!

Lue lisää tulevaisuuden sairaalasta www.oys2030.fi.


Oululaislähtöinen NJC on tuottanut työmaa- ja henkilöstöpalveluita jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan. Meille on tärkeää, että kauttamme työllistyvät ammattilaiset saavat osaamistaan vastaavaa työtä, josta maksetaan reilu palkka!

Työllistämme tälläkin hetkellä yli 300 rakennus- ja teollisuusalan ammattilaista. Lue heidän kokemuksiaan osoitteesta http://njc.fi/category/kokemuksia/. Rekrytoimme työntekijöitä myös suoraan asiakkaillemme.

NJC - Aidosti ammattilainen

Haku alkoi:  15.01.2020
Haku päättyy:  29.02.2020
Paikkoja: 6 kpl
Hae tätä
paikkaa

Nosturin alamies sairaalatyömaalleOulu

Oulun ydinsairaalan rakentaminen on käynnissä ja me NJC:llä tuotamme kohteeseen työmaapalvelut! Tulemme työllistämään sairaalatyömaalle monipuolisiin tehtäviin useita kymmeniä rakennusalan työntekijöitä.


Tulevaisuuden sairaala 2030 on vuonna 2012 käynnistynyt laaja uudistamisohjelma, jonka tavoitteena on uudistaa Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin sairaaloiden toimintaa sekä rakentaa ja peruskorjata kiinteistöt vastaamaan nykyajan vaatimuksia ja tulevaisuuden haasteita. Tulevaisuuden sairaalaan on varauduttu investoimaan lähivuosikymmeninä noin 500 miljoonaa euroa.”

Haemme sairaalatyömaalle NOSTURIN ALAMIESTÄ

Edellytämme aiempaa kokemusta nosturin kanssa työskentelystä maasta käsin sekä suomen kielen taitoa ja vähintään 18 vuoden ikää.

Tulet työskentelemään osana logistiikkatiimiä. Työmaalle ja logistiikkatiimin työhön pääset kurkkaamaan tältä videolta NCC:n logistiikkapäällikön kertomana.

Me tarjoamme varman palkan kahdesti kuukaudessa, ammattimaisen työsuhdeasioiden hoidon, mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen ja monipuoliset tehtävät. 

Jätä hakemus, tarvittaessa saat lisätietoja Riittaliisalta puh. 050 3492668 (ark. 9-16).

Nyt on mahdollisuus päästä erittäin mielenkiintoiselle työmaalle ja töitä riittää hyville tekijöille jopa vuosiksi.

Lue lisää tulevaisuuden sairaalasta www.oys2030.fi.

Oululaislähtöinen NJC on tuottanut työmaa- ja henkilöstöpalveluita jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan. Meille on tärkeää, että kauttamme työllistyvät ammattilaiset saavat osaamistaan vastaavaa työtä, josta maksetaan reilu palkka!

Työllistämme tälläkin hetkellä yli 300 rakennus- ja teollisuusalan ammattilaista. Lue heidän kokemuksiaan osoitteesta http://njc.fi/category/kokemuksia/. Rekrytoimme työntekijöitä myös suoraan asiakkaillemme.

NJC - Aidosti ammattilainen

Haku alkoi:  15.01.2020
Haku päättyy:  29.02.2020
Paikkoja: 1 kpl
Hae tätä
paikkaa

Rakennussiivouksen kymppi sairaalatyömaalleOulu

Oulun ydinsairaalan rakentaminen on käynnissä ja NJC tuottaa kohteeseen työmaapalvelut! Tulemme työllistämään sairaalatyömaalle monipuolisiin tehtäviin useita kymmeniä rakennusalan työntekijöitä.

Tulevaisuuden sairaala 2030 on vuonna 2012 käynnistynyt laaja uudistamisohjelma, jonka tavoitteena on uudistaa Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin sairaaloiden toimintaa sekä rakentaa ja peruskorjata kiinteistöt vastaamaan nykyajan vaatimuksia ja tulevaisuuden haasteita. Tulevaisuuden sairaalaan on varauduttu investoimaan lähivuosikymmeninä noin 500 miljoonaa euroa.”

Etsimme RAKENNUSSIIVOUSTYÖHÖN osallistuvaa KYMPPIÄ 

Odotamme hakijalta vankkaa kokemusta rakennussiivouksista sekä organisointikykyä ja jämäkkää otetta työmaalla. Tulet hyvin toimeen muiden ihmisten kanssa, oli kyse sitten kollegoistasi tai työnjohtajista. Haussa on tyyppi, joka osaa innostaa rakennussiivoustiimimme parhaaseen suoritukseensa ja osaa nähdä työmaan tilanteen myös huomista pidemmälle.

Me tarjoamme varman palkan kahdesti kuukaudessa, ammattimaisen työsuhdeasioiden hoidon, mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen ja monipuoliset tehtävät. 

Jätä hakemus tai soita Riittaliisalle 050 3492668 (ark. 9-16)! Nyt on mahdollisuus päästä erittäin mielenkiintoiselle työmaalle ja töitä riittää hyvälle tekijälle jopa vuosiksi. 

Lue lisää tulevaisuuden sairaalasta www.oys2030.fi.

Oululaislähtöinen NJC on tuottanut työmaa- ja henkilöstöpalveluita jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan. Meille on tärkeää, että kauttamme työllistyvät ammattilaiset saavat osaamistaan vastaavaa työtä, josta maksetaan reilu palkka!

Työllistämme tälläkin hetkellä yli 300 rakennus- ja teollisuusalan ammattilaista. Lue heidän kokemuksiaan osoitteesta http://njc.fi/category/kokemuksia/. Rekrytoimme työntekijöitä myös suoraan asiakkaillemme.

NJC - Aidosti ammattilainen

Haku alkoi:  15.01.2020
Haku päättyy:  29.02.2020
Paikkoja: 1 kpl
Hae tätä
paikkaa

Työmaalogistiikan nokkamiehiä sairaalatyömaalleOulu

Oulun ydinsairaalan rakentaminen on käynnissä ja NJC tuottaa kohteeseen työmaapalvelut! Tulemme työllistämään sairaalatyömaalle monipuolisiin tehtäviin useita kymmeniä rakennusalan työntekijöitä.

Tulevaisuuden sairaala 2030 on vuonna 2012 käynnistynyt laaja uudistamisohjelma, jonka tavoitteena on uudistaa Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin sairaaloiden toimintaa sekä rakentaa ja peruskorjata kiinteistöt vastaamaan nykyajan vaatimuksia ja tulevaisuuden haasteita. Tulevaisuuden sairaalaan on varauduttu investoimaan lähivuosikymmeninä noin 500 miljoonaa euroa.”

Haemme sairaalatyömaalle työmaalogistiikan NOKKAMIEHIÄ.

Tehtävänäsi on pitää huolta työmaan logistiikan toimivuudesta ja osallistua yhtä lailla konkreettisen haalaustyön tekemiseen. Tehtävä edellyttää organisointikykyä sekä kokemusta ja näkemystä logistiikan suunnittelusta ja toteutumisen hoitamisesta. Olet tärkeässä tehtävässä pitämässä huolen siitä, että esimerkiksi työmaalle tilatut tarvikkeet ovat oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja työmaalla on tarpeeksi tekijöitä. Työssä menestymisen kannalta myös sujuvat viestintä- ja asiakaspalvelutaidot ovat yhtä tärkeitä kuin rehti asenne. Työ on kaksivuorotyötä.

Edellytämme aiempaa kokemusta vastaavanlaisessa tehtävässä toimimisesta sekä kokemusta myös rakennusalalta. Toivomme, että olet jämptillä asenteella varustettu tekijä ja pystyt hoitamaan työmaan hektisetkin tilanteet suunnitelmallisesti. Edellytämme joustavuutta sekä valmiutta vuorotyöhön.


Me tarjoamme varman palkan kahdesti kuukaudessa, ammattimaisen työsuhdeasioiden hoidon, mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen ja monipuoliset tehtävät. 

Jätä hakemus tai soita Riittaliisalle 050 3492668 (ark. 9-16)! Nyt on mahdollisuus päästä erittäin mielenkiintoiselle työmaalle ja töitä riittää hyvälle tekijälle jopa vuosiksi. 

Lue lisää tulevaisuuden sairaalasta www.oys2030.fi.

Oululaislähtöinen NJC on tuottanut työmaa- ja henkilöstöpalveluita jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan. Meille on tärkeää, että kauttamme työllistyvät ammattilaiset saavat osaamistaan vastaavaa työtä, josta maksetaan reilu palkka!

Työllistämme tälläkin hetkellä yli 300 rakennus- ja teollisuusalan ammattilaista. Lue heidän kokemuksiaan osoitteesta http://njc.fi/category/kokemuksia/. Rekrytoimme työntekijöitä myös suoraan asiakkaillemme.

NJC - Aidosti ammattilainen

Haku alkoi:  15.01.2020
Haku päättyy:  29.02.2020
Paikkoja: 2 kpl
Hae tätä
paikkaa

Rakennusapulainen SavukoskelleSavukoski

Etsimme rakennusapulaista asiakkaamme rakennustyömaalle Savukoskelle. Työmaa kestää syksylle 2020 saakka. 

Rakennusapulaisen tehtäviin kuuluu monipuolisia avustavia tehtäviä, kuten tavaroiden kantoa, raivaustöitä, suojauksien laittoa ja piikkausta. 

Katso NJC:n video rakennustyömaalta tästä!

Ratkaisevaa näissä tehtävissä on oma-aloitteisuus ja reipas työote! Edellytämme 18 vuoden ikää, sujuvaa suomen kielen taitoa sekä hyvää fyysistä kuntoa. Etuna on voimassa oleva työturvallisuuskortti, mutta se voidaan tarvittaessa kouluttaa. 

Mikäli kiinnostuit työpaikasta, jätä hakemus oheisen linkin kautta tai soita Sarille arkisin klo 9 - 16, puh. 040 679 5471. Työ alkaa sopimuksen mukaan/heti.Me tarjoamme varman palkan kahdesti kuukaudessa, ammattimaisen työsuhdeasioiden hoidon, mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen ja monipuoliset tehtävät. 

Oululaislähtöinen NJC
 on tuottanut työmaa- ja henkilöstöpalveluita jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan. Meille on tärkeää, että kauttamme työllistyvät ammattilaiset saavat osaamistaan vastaavaa työtä, josta maksetaan reilu palkka!

Työllistämme tälläkin hetkellä yli 300 rakennus- ja teollisuusalan ammattilaista. Lue heidän kokemuksiaan osoitteesta http://njc.fi/category/kokemuksia/. Rekrytoimme työntekijöitä myös suoraan asiakkaillemme.

NJC - Aidosti ammattilainen

Haku alkoi:  13.01.2020
Haku päättyy:  15.03.2020
Paikkoja: 1 kpl
Hae tätä
paikkaa

Lumityöntekijöitä sairaalatyömaalleOulu

Oulun ydinsairaalan rakentaminen on käynnissä ja NJC tuottaa kohteeseen työmaapalvelut! Tulemme työllistämään sairaalatyömaalle monipuolisiin tehtäviin useita kymmeniä työntekijöitä talven aikana. 

Tulevaisuuden sairaala 2030 on vuonna 2012 käynnistynyt laaja uudistamisohjelma, jonka tavoitteena on uudistaa Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin sairaaloiden toimintaa sekä rakentaa ja peruskorjata kiinteistöt vastaamaan nykyajan vaatimuksia ja tulevaisuuden haasteita. Tulevaisuuden sairaalaan on varauduttu investoimaan lähivuosikymmeninä noin 500 miljoonaa euroa.”

Haemme sairaalatyömaalle LUMITYÖNTEKIJÖITÄ, 15 kpl


Lumityöntekijämme työskentelevät sairaalatyömaalla muodostaen esim. 4-5 hengen "lumipartion". Tehtävänä on puhdistaa lumesta käytävät, portaat ym. eri kerrosten tasot niin, että lumi ei haittaa itse rakentamista eikä sulaessaan vaurioita paikkoja. Lumityöntekijöillä on halutessaan mahdollisuus työllistyä lisäksi myös muihin rakennusapulaisen tehtäviin tällä hyvinkin ainutlaatuisella rakennustyömaalla! 


Lumipartio kutsutaan töihin tarvittaessa, työaika määräytyy lumen tulon mukaan. Töitä voi olla arkisin ja/tai viikonloppuisin, päivisin ja/tai öisin. Rakennustyömaalla lumityöntekijät työskentelevät talonrakennusalan työehtosopimuksen mukaan, joten palkka ja lisät ovat paremmat kuin yleisesti lumitöissä kiinteistöpalvelualalla. Työ sopii henkilöille, jotka haluavat tehdä fyysistä työtä. Haemme ennenkaikkea reippaita ja oma-aloitteisia tekijöitä. Koulutusta tai kokemusta rakennustyömaalta ei vaadita, mutta katsotaan eduksi. Itse työssä ei autoa tarvitse, mutta työmaalle (OYS, Kajaanintie 50) on päästävä kulkemaan vuorokauden ajasta riippumatta. Me tarjoamme varman palkan kahdesti kuukaudessa, ammattimaisen työsuhdeasioiden hoidon sekä kaikki työssä tarvittavat vaatteet ja varusteet. 

Hae tehtävään alla olevasta linkistä, valintoja tehdään sopivien hakijoiden löydyttyä. 


Lisätietoja paikasta antaa Riittaliisa, p. 050 3492668

Oululaislähtöinen NJC on tuottanut työmaa- ja henkilöstöpalveluita jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan. Meille on tärkeää, että kauttamme työllistyvät ammattilaiset saavat osaamistaan vastaavaa työtä, josta maksetaan reilu palkka!

Työllistämme tälläkin hetkellä yli 300 rakennus- ja teollisuusalan ammattilaista. Lue heidän kokemuksiaan osoitteesta http://njc.fi/category/kokemuksia/. Rekrytoimme työntekijöitä myös suoraan asiakkaillemme.NJC - Aidosti ammattilainen

Haku alkoi:  27.11.2019
Haku päättyy:  29.02.2020
Paikkoja: 15 kpl
Hae tätä
paikkaa