Rakennusalan ammattilaiset

Olemme vuokranneet ja rekrytoineet rakennusalan henkilöstöä työmaille yli 25 vuoden ajan.

Jari Vihelä

044 4914 377
Jari Vihelä
Myynti, koko Suomi

050 5901 953
Timo Palokangas
Myynti, Ylivieskan alue

Riku Pätsi

044 2863 792
Riku Pätsi
Myynti, Oulun alue ja Pohjois-Suomi

Johannes Illikainen

044 4918 253
Johannes Illikainen
Myynti, Oulun alue ja Pohjois-Suomi

Sanja Koivisto

044 4752 411
Sanja Koivisto
Myynti Kemi-Tornio

050 3032 120
Kirsi Tervo-Manninen
Myynti Rovaniemi ja Lappi

Rakennusalalla jokaisella työntekijällä on suuri vaikutus työmaan edistymiseen ja lopputuloksen laadukkuuteen. Jotta voimme tarjota asiakkaillemme ammattitaitoista työvoimaa, haastattelemme työnhakijamme aina henkilökohtaisesti ja tarkistamme myös mahdollisuuksien mukaan referenssit aiemmilta työpaikoilta.

Hyvän rakennusalan tuntemuksen avulla löydämme parhaat työntekijät nopeasti ja vaivattomasti myös sinun työmaallesi. Suurin osa ammattitaitoisista työntekijöistämme on työskennellyt yrityksemme palveluksessa pitkään, joten tunnemme ja tiedämme heidät henkilökohtaisesti.

Varustamme kaikki työntekijämme näkyvillä suojavaatetuksilla, turvakengillä, kypärillä ja muilla mahdollisilla suojavarusteilla. Työntekijöiltämme löytyy kuvallinen ja veronumerollinen ”VALTTI-kortti” ja työturvallisuuskortti.

Rakennusalan työt vaativat alan erityisosaamista, rakennusprosessien tuntemusta ja sitoutumista rakennustyömaan pelisääntöihin. Ammattitaitoisten työntekijöidemme tekemät toimenpiteet rakennustyömailla varmistavat kaikkien osapuolten tyytyväisyyden rakennusprosessien eri vaiheissa.

Rakennustyöntekijöitämme on ollut mm. seuraavissa kohteissa:

Lue enemmän referenssejämme täältä!

>
>