Rakennusalan ammattilaiset

Olemme vuokranneet ja rekrytoineet rakennusalan henkilöstöä työmaille yli 20 vuoden ajan.

 

Miika, toimitusjohtaja

040 6795 100
Miika Tiri
Myynti, Etelä-Suomi

050 5901 953
Timo Palokangas
Myynti, Ylivieskan alue

Myyntipäällikkö Risto

050 5758 111
Risto Roininen
Myynti, Oulun alue

Rakennusalalla jokaisella työntekijällä on suuri vaikutus työmaan edistymiseen ja lopputuloksen laadukkuuteen. Jotta voimme tarjota asiakkaillemme ammattitaitoista työvoimaa, haastattelemme työnhakijamme aina henkilökohtaisesti ja tarkistamme myös mahdollisuuksien mukaan referenssit aiemmilta työpaikoilta.

Hyvän rakennusalan tuntemuksen avulla löydämme parhaat työntekijät nopeasti ja vaivattomasti myös sinun työmaallesi. Suurin osa ammattitaitoisista työntekijöistämme on työskennellyt yrityksemme palveluksessa pitkään, joten tunnemme ja tiedämme heidät henkilökohtaisesti.

Varustamme kaikki työntekijämme näkyvillä suojavaatetuksilla, turvakengillä, kypärillä ja muilla mahdollisilla suojavarusteilla. Työntekijöiltämme löytyy kuvallinen ja veronumerollinen ”VALTTI-kortti” ja työturvallisuuskortti.

Rakennusalan työt vaativat alan erityisosaamista, rakennusprosessien tuntemusta ja sitoutumista rakennustyömaan pelisääntöihin. Ammattitaitoisten työntekijöidemme tekemät toimenpiteet rakennustyömailla varmistavat kaikkien osapuolten tyytyväisyyden rakennusprosessien eri vaiheissa.

Rakennustyöntekijöitämme on ollut mm. seuraavissa kohteissa:

  • Hirsikoulukampus, Pudasjärvi
  • Kauppakeskus Valkea, Oulu
  • PPSHP saneeraustyömaa

Lue enemmän referenssejämme täältä!

>
>