Työnantajalle

Työntekijöitä rakennus- ja teollisuusaloille

Olemme erikoistuneet ammattitaitoisten rakennus- ja teollisuusalojen työntekijöiden vuokraamiseen ja rekrytoimiseen. Yhdessä löydämme myös sinun yrityksellesi oikeat tekijät.

Miika, toimitusjohtaja

040 6795 100
Miika Tiri
Tilaukset Etelä-Suomi

Myyntijohtaja NJC Iris

040 6792 564
Iris Huttula
Tilaukset Ylivieskan seutu

Myyntipäällikkö Jari

050 5758 111
Jari Vihelä
Tilaukset Pohjois-Suomi

Palveluesimies Ritva

050 3393 309
Ritva Myllyoja
Rakennus- ja loppusiivoustilauksetTekijät rakennusalalle

Olemme vuokranneet ja välittäneet rakennusalan henkilöstöä työmaille yli 20 vuoden ajan. Hyvän rakennusalan tuntemuksen avulla löydämme parhaat työntekijät nopeasti ja vaivattomasti myös sinun työmaallesi. Suurin osa ammattitaitoisista työntekijöistämme on työskennellyt yrityksemme palveluksessa pitkään, joten tunnemme ja tiedämme heidät henkilökohtaisesti. Henkilöstövuokraus on kustannustehokas ratkaisu työmaiden tekijäpulaan!

Varustamme kaikki työntekijämme näkyvillä suojavaatetuksilla, turvakengillä, kypärillä ja muilla mahdollisilla suojavarusteilla. Työntekijöiltämme löytyy kuvallinen ja veronumerollinen ”VALTTI-kortti” ja työturvallisuuskortti.

Rakennusalan työt vaativat alan erityisosaamista, rakennusprosessien tuntemusta ja sitoutumista rakennustyömaan pelisääntöihin. Ammattitaitoisten työntekijöidemme tekemät toimenpiteet rakennustyömailla varmistavat kaikkien osapuolten tyytyväisyyden rakennusprosessien eri vaiheissa.

Tekijät rakennus- ja loppusiivouksiin

Tuotamme monipuolisia rakennus- ja loppusiivouspalveluita. Siivoamme rakennustyömaat kivijalasta vesikattoon. Toteutamme myös uudis- ja saneerauskohteiden rakennustyömaasiivouksia. Pidämme hyvän huolen erikoismääräyksistä, työturvallisuudesta ja materiaalikäsittelystä jätelajitteluita myöten.

Asiantunteva henkilöstömme suorittaa vaivattomasti työmaan parakkisiivoukset ja vaativat loppusiivoukset, unohtamatta työmaan siisteyttä ylläpitävää rakennussiivousta. Ammattitaitoisen työmme laatu perustuu P1-puhtausluokan tavoitteisiin.

Tekijät teollisuuteen

Teollisuusala kehittyy jatkuvasti, ja työntekijöiden löytäminen voi olla haastavaa. Anna meidän auttaa!

Toimitamme työntekijöitä mm. metalli-, elektroniikka-, elintarvike-, kumi- ja muoviteollisuuteen. Työntekijät voivat työskennellä yrityksessänne vuokratyöntekijöinä tai voimme rekrytoida heidät suoraan yrityksenne omille kirjoille. Henkilöstövuokraus on joustava tapa täydentää esimerkiksi sesonkien työvoimatarvetta.

>
>

Toimihenkilöt teollisuus- ja rakennusaloille

NJC Henkilöstöpalvelut etsii ja rekrytoi yritykseesi myös pätevät toimihenkilöt.

Toimihenkilörekrytoinnin avulla yrityksenne saa lisäarvoa, kun tuottamanne palvelut ja toiminnot tehostuvat. Tehostamisen seurauksena yrityksenne kilpailukyky paranee ja tuottavuus kasvaa.