Työnantajalle

Työntekijöitä rakennus- ja teollisuusaloille

Olemme erikoistuneet ammattitaitoisten rakennus- ja teollisuusalojen työntekijöiden vuokraamiseen ja rekrytoimiseen. Yhdessä löydämme myös sinun yrityksellesi oikeat tekijät.

Jari Vihelä

044 4914 377
Jari Vihelä
Tilaukset koko Suomi

050 5901 953
Timo Palokangas
Tilaukset Ylivieskan alue

Riku Pätsi

044 2863 792
Riku Pätsi
Tilaukset Oulun alue ja Pohjois-Suomi

Johannes Illikainen

044 4918 253
Johannes Illikainen
Tilaukset Oulun alue ja Pohjois-Suomi

Sanja Koivisto

044 4752 411
Sanja Koivisto
Tilaukset Kemi-Tornio

050 3032 120
Kirsi Tervo-Manninen
Tilaukset Rovaniemi ja Lappi

Tekijät rakennusalalle

Olemme vuokranneet ja välittäneet rakennusalan henkilöstöä työmaille yli 25 vuoden ajan. Hyvän rakennusalan tuntemuksen avulla löydämme parhaat työntekijät nopeasti ja vaivattomasti myös sinun työmaallesi. Suurin osa ammattitaitoisista työntekijöistämme on työskennellyt yrityksemme palveluksessa pitkään, joten tunnemme ja tiedämme heidät henkilökohtaisesti. Henkilöstövuokraus ja vuokratyöntekijät ovat kustannustehokas ratkaisu työmaiden tekijäpulaan!

Varustamme kaikki työntekijämme näkyvillä suojavaatetuksilla, turvakengillä, kypärillä ja muilla mahdollisilla suojavarusteilla. Työntekijöiltämme löytyy kuvallinen ja veronumerollinen ”VALTTI-kortti” ja työturvallisuuskortti.

Rakennusalan työt vaativat alan erityisosaamista, rakennusprosessien tuntemusta ja sitoutumista rakennustyömaan pelisääntöihin. Ammattitaitoisten työntekijöidemme tekemät toimenpiteet rakennustyömailla varmistavat kaikkien osapuolten tyytyväisyyden rakennusprosessien eri vaiheissa.

Työntekijöiden tilaus käy kätevästi soittamalla! Myyjämme kartoittavat tarpeenne tarkasti ja rekrytoijamme etsivät kohteeseen sopivat vuokratekijät

.

Tekijät rakennus- ja loppusiivouksiin

Tuotamme monipuolisia rakennus- ja loppusiivouspalveluita. Siivoamme rakennustyömaat kivijalasta vesikattoon. Toteutamme myös uudis- ja saneerauskohteiden rakennustyömaasiivouksia. Pidämme hyvän huolen erikoismääräyksistä, työturvallisuudesta ja materiaalikäsittelystä jätelajitteluita myöten.

Asiantunteva henkilöstömme suorittaa vaivattomasti työmaan parakkisiivoukset ja vaativat loppusiivoukset, unohtamatta työmaan siisteyttä ylläpitävää rakennussiivousta.  Erikoisosaamistamme ovat vaativat P1-puhtausluokan suunnittelut ja toteutukset.

Tekijät teollisuuteen

Teollisuusala kehittyy jatkuvasti, ja työntekijöiden löytäminen voi olla haastavaa. Anna meidän auttaa! Toimitamme työntekijöitä mm. metalli-, elektroniikka-, elintarvike-, kumi- ja muoviteollisuuteen. Työntekijät voivat työskennellä yrityksessänne vuokratyöntekijöinä tai voimme rekrytoida heidät suoraan yrityksenne omille kirjoille. Henkilöstövuokraus on joustava tapa täydentää esimerkiksi sesonkien työvoimatarvetta. Tarvittaessa voitte ulkoistaa jopa koko rekrytointinne NJC:n ammattilaisten hoidettavaksi!

>
>

Toimihenkilöt teollisuus- ja rakennusaloille

NJC etsii ja rekrytoi yritykseesi myös pätevät toimihenkilöt. Tarvitseeko yrityksesi esimerkiksi suunnittelijaa, myyjää tai laskuttajaa? Teemme tehokkaita suorarekrytointeja, joiden avulla löydämme motivoituneet toimihenkilöt! Laadimme hakijoista kattavat ja selkeät esittelyt, jolloin sopivan henkilön valinta tehtävään helpottuu. Tarvittaessa palvelumme kattavat kaikki vaiheet hakuilmoituksen laatimisesta rekrytointiin asti.