Rakennuslogistiikka

Rakennuslogistiikan ammattilaiset ja räätälöity palvelu!

Työmaiden sisälogistiikka on rakentamisen sujuvuuden ja tehokkuuden kannalta elintärkeä osa-alue.

Ammattitaitoinen sisälogistiikkaan erikoistunut henkilöstömme takaa, että oikeat materiaalit ovat oikeassa paikassa ja vielä oikeaan aikaan. Logistiikkapäällikkö pitää huolen, että materiaalivirrat ovat riittäviä ja tavarantoimittajien kanssa asiointi sujuu moitteettomasti. Myös esimerkiksi nostimien kuljettajat, varastotyöntekijät ja kantomiehet pystyt tilaamaan meiltä!

NJC:n Rakennuslogistiikka on räätälöity palvelu, joka kattaa kaikki osa-alueet kalustoa lukuun ottamatta. Teemme suunnitelmat aluesuunnitelmista yksittäisiin siirtosuunnitelmiin, ja meiltä löytyvät ammattilaiset työnjohtajasta haalaajiin.

Käytössämme ovat helppokäyttöiset apujärjestelmät, jotka tuovat läpinäkyvyyttä ja sujuvuutta logistiikan toimenpiteisiin: toiminnanohjausjärjestelmä Trenox Site Solution on verkkosovellus, jonka avulla voi seurata ja ohjata resurssien käyttöä. Erityisesti ahtailla työmailla, sekä erittäin laajoissa kohteissa Site Solution helpottaa kartalla pysymistä ihan kirjaimellisesti, sillä esimerkiksi lastien purkusijainnit voi merkitä sovelluksen karttaan ja jakaa kuljetusliikkeelle sekä purkajille.

Käytössämme on myös raportointijärjestelmä Kotopro, jonka avulla pystymme toimittamaan raportit tehdyistä toimenpiteistä helposti suoraan asiakkaalle kuvien kera.

Laskutus- ja tuntikirjausjärjestelmämme toimii saumattomasti yhteen, joten tuntien hyväksyminen on helppoa ja litterointi helpottaa kustannusseurantaa.

Soita ja tilaa ilmainen kartoituskäynti!

Toimipisteemme sijaitsevat Oulussa, Helsingissä, Ylivieskassa ja Rovaniemellä, mutta palvelemme sujuvasti koko Suomen alueella.

>

Logistiikkapalveluitamme on hyödynnetty  muun muassa seuraavilla työmailla:

 

Lue lisää referenssejä täältä!