NJC Työmaapalvelut

Kokonaisvaltaiset palvelut työmaille!

Olemme ylpeitä voidessamme tarjota rakennusalojen yrityksille laadukkaita työmaapalveluita, jotka auttavat pysymään aikataulussa kustannustehokkaasti.

Työmaapalveluilla on mahdollista nopeuttaa ja sujuvoittaa työmaan valmistumista. Hyvin hoidetut työmaapalvelut lisäävät myös työturvallisuutta ja ehkäisevät näin tapaturmia ja ainevahinkoja. Kun tavarat, ihmiset ja koneet ovat oikeassa paikassa oikeaan aikaan, ei synny pullonkauloja, joissa aikaa kuluu hukkaan.

Palveluihimme kuuluvat mm.

Aloitamme yhteistyön aina palvelukartoituksesta, jonka pohjalta räätälöimme työmaillenne sopivan kokonaisuuden. Palvelukokonaisuuteen kuuluvat kaikki tarvittavat ammattilaiset rakentamisen, sisälogistiikan, turvallisuuden ja puhtauden aloilta asianmukaisten työkalujen ja tarvikkeiden kera.

Lisäksi konsultoimme ja koulutamme yhteistyökumppaneidemme henkilöstöä esimerkiksi P1-puhtausluokan toteutuksista. Tarkkailemme työn laatua ja raportoimme läpinäkyvästi koko prosessin KotoPro-ohjelmiston kautta. Teemme myös asiaankuuluvat P1-tarkastukset.

 

Toimipisteemme sijaitsevat Oulussa, Ylivieskassa, Rovaniemellä, Kemissä ja Helsingissä, mutta palvelemme sujuvasti koko Suomen alueella.

>

Työmaapalveluita olemme toteuttaneet mm. seuraavissa kohteissa:

 

Lue referensseistä  lisää yhteistyökumppaneidemme kokemuksia työmaapalveluistamme!