Takaisin työlistaan

Toimistotyöntekijä LVI-alan yritykseen

Haen tätä työpaikkaa
  • Hae alle minuutissa
  • Ei kokemusvaatimuksia
  • Valitse työsi ja lomasi

Toimistotyöntekijä LVI-alan yritykseen

Haen tätä työpaikkaa
  • Hae alle minuutissa
  • Ei kokemusvaatimuksia
  • Valitse työsi ja lomasi

Oletko LVI-alan osaaja tai vasta alan opinnot aloittanut reipas tekijä, jolta luonnistuu raporttien laatiminen ja muut toimistotehtävät sekä olet valmis myös jalkautumaan käytännön tehtäviin? Hae meille töihin! Etsimme asiakasyrityksellemme toimistotyöntekijää Ouluun.

TEHTÄVÄNKUVA
Toimit asiakkaamme toimistolla yhteyshenkilönä työnjohtajien, työntekijöiden sekä asiakkaiden kanssa. Hoidat laskutusta, laadit viemäreiden kuvausraportteja, hoidat tilauksia sekä hiljaisempina hetkinä ylläpidät varaston järjestystä. Tarpeen mukaan saatat osallistua myös viemäreiden ja kaivojen pesuihin ja tyhjennyksiin.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestää alkuun kesäsesongin ajan. Työaika 30-40h/vko.

TOIVOMME SINULTA
– LVI-alan tietämystä
– ATK-taitoja
– Hyvää kirjallista raportointitaitoa
– Reipasta ja oma-aloitteista asennetta

TARJOAMME
Me NJC:llä tarjoamme varman palkanmaksun, ammattimaisen työsuhdeasioiden hoidon, mahdollisuuden myös pitkäaikaiseen työsuhteeseen, monipuoliset tehtävät sekä asialliset työvaatteet ja varusteet. Miksi töihin NJC:lle? Lue lisää täältä!

Jätä hakemuksesi oheisesta linkistä helposti ja nopeasti! Laitathan mukaan myös suosittelijan yhteystiedot, se helpottaa työllistymistäsi huomattavasti.

Lisätietoja paikasta arkisin klo 9-15 antaa Taneli p. 044 5116 129.

Oululaislähtöinen NJC on tuottanut henkilöstö- ja työmaapalveluita joustavasti ja luotettavasti jo 30 vuoden ajan. Työllistämme vuosittain sadoilla työmailla ja kymmenissä tehtaissa noin 1000 rakennus- ja teollisuusalojen ammattilaista, joista jokainen on tärkeä osa NJC:n tarinaa. Lue työntekijöidemme kokemuksia osoitteesta http://njc.fi/category/kokemuksia/.

NJC – Aidosti ammattilainen

Haen tätä työpaikkaa
  • Hae alle minuutissa
  • Ei kokemusvaatimuksia
  • Valitse työsi ja lomasi

Pidä kiirettä! Haku päättyy jo 22.06.2024

Sijainti

Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Haku päättyy

22.06.2024

Millaista duunia olisi tiedossa? Katso videolta!

Meillä puhutaan suoraan ja pidetään huolta.

Yksi työhakemus avaa sinulle oven kymmeniin pohjolan työpaikkoihin. Aloita tienaaminen sinulle mieluisessa työtehtävässä vaikka huomenna.

Tsekkaa työkaverit

Meillä asiat ovat reilassa. Me teemme asiat oikein, koska se tuntuu meistä hyvältä.

Me teemme asiat oikein, koska se tuntuu meistä hyvältä.

134

Työpaikkaa auki nyt

2000+

Mukavaa työkaveria töissä

TES

Maksamme asianmukaista palkkaa

24kk keskimäärin

Meillä viihdytään pitkään

Erikoisosaamista ja varmaa tekemistä

Meidän kauttamme löydät työharjoittelijat sekä alan kokeneimmat erikoisosaajat. Tiimimme jäsenet on valittu vahvan ammattitaidon ja sitoutuneen asenteen perusteella.

Rehellistä toimintaa

Me emme lupaa liikaa, emmekä liian vähän. Jos lupaamme osaajan, sellaisen myös saat. Jos tekijä on tulossa ekaan työpaikkaan, kerromme sen sinulle rehellisesti.

Paikallinen ja riittävän ketterä

NJC on paikallinen ja riittävän ketterä kumppani. Me keskitymme työn ja tekemisen tasoon, ei niinkään koreisiin pääkonttoreihin. Lähestyttävä ja tuttavallisesti rehti asenne ratkaisee meillä.

Kumppanuus ja asiantuntijuus

Rakennamme pitkäkestoisia suhteita ja tarjoamme syvällistä alaosaamista. Meillä kumppanuus tarkoittaa yhteistä menestystä.

Läpinäkyvää hinnoittelua

Hinnoittelumme on reilua ja avointa. Kun työskentelet kanssamme, tiedät tarkalleen, mitä maksat ja mitä saat vastineeksi.

Vakiintunut ja vakavarainen perheyritys

Meillä on vuosikymmenten kokemus ja vankka taloudellinen pohja. Perheyrityksenä suvun maineella ja kasvoilla tehtävä palvelu tarkoittaa, että huomioimme sekä työntekijöiden että asiakkaiden parhaan joka päivä.