Takaisin työlistaan

Siivoustyön kymppi

Haen tätä työpaikkaa
  • Hae alle minuutissa
  • Ei kokemusvaatimuksia
  • Valitse työsi ja lomasi

Siivoustyön kymppi

Haen tätä työpaikkaa
  • Hae alle minuutissa
  • Ei kokemusvaatimuksia
  • Valitse työsi ja lomasi

Etsimme asiakkasyrityksemme kohteeseen siivoustyön kymppiä Rovaniemelle.

Etsimme nyt Rovaniemelle asiakasyrityksellemme aitoa ammattilaista, joka toimii muiden työntekijöiden kanssa päivittäisessä siivoustyössä rakennustyömaalla. Otathan huomioon, että kohde on valtion turvallisuusselvityksen vaativa kohde.

TEHTÄVÄNKUVA

Tehtävänäsi on vastata siivoustyön laadusta ja varmistaa, että siivouksen alaiset tilat ovat asianmukaisessa valmiudessa. Lisäksi huolehdit siivoustyön turvallisuudesta, mikä pitää sisällään myös perehdytykset itse työhön ja työssä käytettäviin koneisiin (mm. imurit, nostimet jne), sekä varmistat siivoustyön resurssit ja riittävyyden.

Vastaat laadukkaasta kierrätyksestä yhdessä logistiikan tekijöiden ja työnjohdon kanssa. Huolehdit käytettävien siivousvälineiden ajantasaisuudesta sekä oikeaoppisesta käytöstä. Osallistut säännöllisiin palavereihin ja kierroksiin, sekä raportoit oman vastuualueesi osalta sovitusti. Osallistut tarvittavilta osin ilmanpuhdistuksen suunnitteluun siivouksen näkökulmasta, sekä ymmärrät P1-puhtaustason vaatimukset. 

TOIVOMME SINULTA

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme käytännön kokemusta puhtausalasta sekä ymmärrystä nykyaikaisista rakennus- ja loppusiivousmenetelmistä. Ymmärrät kustannustehokkuuden ja vastaat myös siivoustyön kehittämisestä urakan aikana. Edellytämme tehtävään sujuvaa suomen kielen taitoa, sekä valmiutta käyttää sähköisiä dokumentointijärjestelmiä. 

TARJOAMME
Me NJC:llä tarjoamme varman palkanmaksun, ammattimaisen työsuhdeasioiden hoidon, mahdollisuuden myös pitkäaikaiseen työsuhteeseen, monipuoliset tehtävät sekä asialliset työvaatteet ja varusteet. Miksi töihin NJC:lle? Lue lisää täältä!

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työaika on arkisin klo 7 – 15.30. Palkkaus määräytyy mahdollisen aiemman kokemuksen ja TES:n mukaisesti. Lähetä meille hakemuksesi suosittelijan yhteystietojen kera oheisesta linkistä helposti ja nopeasti! Lisätietoja paikasta Sanjalta arkisin klo 9- 15:30 p. 044 475 2411. 

Oululaislähtöinen NJC on tuottanut henkilöstö- ja työmaapalveluita joustavasti ja luotettavasti jo 30 vuoden ajan. Työllistämme vuosittain sadoilla työmailla ja kymmenissä tehtaissa yli 1000 rakennus- ja teollisuusalojen ammattilaista, joista jokainen on tärkeä osa NJC:n tarinaa. Lue työntekijöidemme kokemuksia osoitteesta http://njc.fi/category/kokemuksia/.

Kurkkaa vielä tästä video NJC:stä!

NJC – Aidosti ammattilainen

Haen tätä työpaikkaa
  • Hae alle minuutissa
  • Ei kokemusvaatimuksia
  • Valitse työsi ja lomasi

Pidä kiirettä! Haku päättyy jo 28.02.2024

Sijainti

Lappi, Rovaniemi

Työaika

Kokoaikainen

Työsuhde

Määräaikainen

Haku päättyy

28.02.2024

Millaista duunia olisi tiedossa? Katso videolta!

Meillä puhutaan suoraan ja pidetään huolta.

Yksi työhakemus avaa sinulle oven kymmeniin pohjolan työpaikkoihin. Aloita tienaaminen sinulle mieluisessa työtehtävässä vaikka huomenna.

Tsekkaa työkaverit

Meillä asiat ovat reilassa. Me teemme asiat oikein, koska se tuntuu meistä hyvältä.

Me teemme asiat oikein, koska se tuntuu meistä hyvältä.

134

Työpaikkaa auki nyt

2000+

Mukavaa työkaveria töissä

TES

Maksamme asianmukaista palkkaa

24kk keskimäärin

Meillä viihdytään pitkään

Seisomme sanojemme takana

Me emme lupaa liikaa, emmekä liian vähän. Näin työntekijä eikä työnantaja joudu koskaan yllättymään ensimmäisenä työpäivänä.

Yksi hakemus, kymmeniä mahdollisuuksia

Yksi työhakemus avaa sinulle oven kymmeniin pohjolan työpaikkoihin. Aloita tienaaminen sinulle mieluisessa työtehtävässä vaikka huomenna.

Latu on auki ja sukset saat jalkaan

Voit kartuttaa työkokemusta ja edetä kanssamme niin pitkälle kuin haluat, ilman koulunpenkillä istumista.

Valitse mitä, ja milloin teet

Työtarjouksiin on aina OK vastata myös että “sori, nyt en pääse”. Näin voit valita, milloin olet töissä ja milloin olet lomalla.

Turvallinen työpaikka ja varma kumppani

Olemme toimineet henkilöstövälityksen alalla epätavallisen pitkään, n. 30 vuotta. Vakavaraisuutemme ansiosta toimintamme jatkuminen on turvattu myös tulevaisuudessa.

Vakituinen työpaikka mahdollinen

Sinulla voi olla mahdollisuus työllistyä asiakkaamme vakituiseksi työntekijäksi.