Takaisin työlistaan

Raskaskoneasentaja

Haen tätä työpaikkaa
  • Hae alle minuutissa
  • Ei kokemusvaatimuksia
  • Valitse työsi ja lomasi

Raskaskoneasentaja

Haen tätä työpaikkaa
  • Hae alle minuutissa
  • Ei kokemusvaatimuksia
  • Valitse työsi ja lomasi

Haemme asiakasyrityksellemme raskaskoneasentajaa Ouluun.

TEHTÄVÄNKUVA
Työtehtävänä ovat raskaan kaluston asennus- ja kunnossapitotehtävät. Korjattaviin ja huollettaviin koneisiin voivat kuulua muun muassa kaivinkoneet, kurottajat, maansiirtoautot, pyöräkuormaajat yms. Työ sijoittuu pääasiassa Ouluun, mutta myös reissut esim. kaivoksille tai rakennustyömaille pitkin Pohjois-Suomea ovat mahdollisia.

TOIVOMME SINULTA
Innokkuus alaa kohtaan sekä osaaminen koneiden sähkö- ja moottoritekniikasta sekä hydrauliikasta katsotaan eduksesi. Työ edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa. Työturvallisuus- ja tulityökortit ovat myös eduksi, mutta pystymme tarvittaessa auttamaan korttien uusimisessa.

TARJOAMME
Me NJC:llä tarjoamme varman palkanmaksun, ammattimaisen työsuhdeasioiden hoidon, mahdollisuuden myös pitkäaikaiseen työsuhteeseen, monipuoliset tehtävät sekä asialliset työvaatteet ja varusteet. Miksi töihin NJC:lle? Lue lisää täältä!

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja hyvällä työntekijällä on mahdollista siirtyä asiakkaan palvelukseen. Palkkaus määräytyy TES:n ja aiemman kokemuksen mukaisesti.

Jätä meille hakemus suosittelijan yhteystietojen kera oheisesta linkistä. Lisätiedustelut arkisin klo 9-15.30 Tanelilta p.  044 5116 129.

Oululaislähtöinen NJC on tuottanut henkilöstö- ja työmaapalveluita joustavasti ja luotettavasti jo 30 vuoden ajan. Työllistämme vuosittain sadoilla työmailla ja kymmenissä tehtaissa yli 1000 rakennus- ja teollisuusalojen ammattilaista, joista jokainen on tärkeä osa NJC:n tarinaa. Lue työntekijöidemme kokemuksia osoitteesta http://njc.fi/category/kokemuksia/.

NJC – Aidosti ammattilainen

Haen tätä työpaikkaa
  • Hae alle minuutissa
  • Ei kokemusvaatimuksia
  • Valitse työsi ja lomasi

Sijainti

Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Työaika

Kokoaikainen

Haku päättyy

21.10.2023

Millaista duunia olisi tiedossa? Katso videolta!

Meillä puhutaan suoraan ja pidetään huolta.

Yksi työhakemus avaa sinulle oven kymmeniin pohjolan työpaikkoihin. Aloita tienaaminen sinulle mieluisessa työtehtävässä vaikka huomenna.

Tsekkaa työkaverit

Meillä asiat ovat reilassa. Me teemme asiat oikein, koska se tuntuu meistä hyvältä.

Me teemme asiat oikein, koska se tuntuu meistä hyvältä.

134

Työpaikkaa auki nyt

2000+

Mukavaa työkaveria töissä

TES

Maksamme asianmukaista palkkaa

24kk keskimäärin

Meillä viihdytään pitkään

Seisomme sanojemme takana

Me emme lupaa liikaa, emmekä liian vähän. Näin työntekijä eikä työnantaja joudu koskaan yllättymään ensimmäisenä työpäivänä.

Yksi hakemus, kymmeniä mahdollisuuksia

Yksi työhakemus avaa sinulle oven kymmeniin pohjolan työpaikkoihin. Aloita tienaaminen sinulle mieluisessa työtehtävässä vaikka huomenna.

Latu on auki ja sukset saat jalkaan

Voit kartuttaa työkokemusta ja edetä kanssamme niin pitkälle kuin haluat, ilman koulunpenkillä istumista.

Valitse mitä, ja milloin teet

Työtarjouksiin on aina OK vastata myös että “sori, nyt en pääse”. Näin voit valita, milloin olet töissä ja milloin olet lomalla.

Turvallinen työpaikka ja varma kumppani

Olemme toimineet henkilöstövälityksen alalla epätavallisen pitkään, n. 30 vuotta. Vakavaraisuutemme ansiosta toimintamme jatkuminen on turvattu myös tulevaisuudessa.

Vakituinen työpaikka mahdollinen

Sinulla voi olla mahdollisuus työllistyä asiakkaamme vakituiseksi työntekijäksi.