Takaisin työlistaan

Levytyöstökeskus/ laser-operaattori Kauhavalle

Haen tätä työpaikkaa
  • Hae alle minuutissa
  • Ei kokemusvaatimuksia
  • Valitse työsi ja lomasi

Levytyöstökeskus/ laser-operaattori Kauhavalle

Haen tätä työpaikkaa
  • Hae alle minuutissa
  • Ei kokemusvaatimuksia
  • Valitse työsi ja lomasi

Etsimme hyvästä johtamisesta tunnetulle asiakasyrityksellemme

Levytyökeskus- / laseroperaattoria Kauhavalle

TEHTÄVÄNKUVA
Työnkuvaan kuuluvat laserleikkaus- ja levytyöstökeskuksen operointi ja ajojärjestyksestä huolehtiminen, sekä tuotannon aikainen laadunvalvonta, koneiden työkalujen ja asetusten vaihdot, sekä koneiden viikoittaiset huollot. 

TOIVOMME SINULTA
Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta vastaavasta työstä, sekä Finn Power tai muiden Combikoneiden tuntemusta, sekä hyvää piirustusten lukutaitoa. Lisäksi toivomme, että sinulla on hyvät tiimityötaidot, ja että olet aktiivinen, järjestelmällinen, sekä vastuullinen työssä.

Työssä lisäksi tarvitaan hyvää suomen tai englannin kielen taitoa, sekä työssä tulee olla valmius vuorotyöhön.

TARJOAMME
Me NJC:llä tarjoamme varman palkanmaksun, ammattimaisen työsuhdeasioiden hoidon, mahdollisuuden myös pitkäaikaiseen työsuhteeseen, erilaisia työsuhde-etuja, monipuoliset tehtävät sekä asialliset työvaatteet ja varusteet. Miksi töihin NJC:lle? Lue lisää täältä!

Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä. Hae siis nopeasti, haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Kyseessä vakituinen ja kokoaikainen työpaikka suoraan asiakasyrityksemme kirjoille. Palkka on neuvoteltavissa kokemuksen ja osaamisen mukaisesti. Jätä hakemuksesi oheisesta linkistä helposti ja nopeasti!

Lisätietoja paikasta antaa Taina arkisin klo 9-15:00 p. 050 521 4411

Oululaislähtöinen NJC on tuottanut henkilöstö- ja työmaapalveluita joustavasti ja luotettavasti jo 30 vuoden ajan. Työllistämme vuosittain sadoilla työmailla ja kymmenissä tehtaissa noin 1000 rakennus- ja teollisuusalojen ammattilaista, joista jokainen on tärkeä osa NJC:n tarinaa. Lue työntekijöidemme kokemuksia osoitteesta http://njc.fi/category/kokemuksia/.

NJC – Aidosti ammattilainen

Haen tätä työpaikkaa
  • Hae alle minuutissa
  • Ei kokemusvaatimuksia
  • Valitse työsi ja lomasi

Sijainti

Etelä-Pohjanmaa, Kauhava, Lappajärvi, Lapua, Vimpeli

Työaika

Kokoaikainen

Työsuhde

Vakituinen

Haku päättyy

30.08.2024

Millaista duunia olisi tiedossa? Katso videolta!

Meillä puhutaan suoraan ja pidetään huolta.

Yksi työhakemus avaa sinulle oven kymmeniin pohjolan työpaikkoihin. Aloita tienaaminen sinulle mieluisessa työtehtävässä vaikka huomenna.

Tsekkaa työkaverit

Meillä asiat ovat reilassa. Me teemme asiat oikein, koska se tuntuu meistä hyvältä.

Me teemme asiat oikein, koska se tuntuu meistä hyvältä.

134

Työpaikkaa auki nyt

2000+

Mukavaa työkaveria töissä

TES

Maksamme asianmukaista palkkaa

24kk keskimäärin

Meillä viihdytään pitkään

Erikoisosaamista ja varmaa tekemistä

Meidän kauttamme löydät työharjoittelijat sekä alan kokeneimmat erikoisosaajat. Tiimimme jäsenet on valittu vahvan ammattitaidon ja sitoutuneen asenteen perusteella.

Rehellistä toimintaa

Me emme lupaa liikaa, emmekä liian vähän. Jos lupaamme osaajan, sellaisen myös saat. Jos tekijä on tulossa ekaan työpaikkaan, kerromme sen sinulle rehellisesti.

Paikallinen ja riittävän ketterä

NJC on paikallinen ja riittävän ketterä kumppani. Me keskitymme työn ja tekemisen tasoon, ei niinkään koreisiin pääkonttoreihin. Lähestyttävä ja tuttavallisesti rehti asenne ratkaisee meillä.

Kumppanuus ja asiantuntijuus

Rakennamme pitkäkestoisia suhteita ja tarjoamme syvällistä alaosaamista. Meillä kumppanuus tarkoittaa yhteistä menestystä.

Läpinäkyvää hinnoittelua

Hinnoittelumme on reilua ja avointa. Kun työskentelet kanssamme, tiedät tarkalleen, mitä maksat ja mitä saat vastineeksi.

Vakiintunut ja vakavarainen perheyritys

Meillä on vuosikymmenten kokemus ja vankka taloudellinen pohja. Perheyrityksenä suvun maineella ja kasvoilla tehtävä palvelu tarkoittaa, että huomioimme sekä työntekijöiden että asiakkaiden parhaan joka päivä.