Takaisin työlistaan

Laserleikkaaja Kurikkaan

Haen tätä työpaikkaa
  • Hae alle minuutissa
  • Ei kokemusvaatimuksia
  • Valitse työsi ja lomasi

Laserleikkaaja Kurikkaan

Haen tätä työpaikkaa
  • Hae alle minuutissa
  • Ei kokemusvaatimuksia
  • Valitse työsi ja lomasi

Etsimme sinua osaava ja kokemusta omaava

L A S E R O P E R A A T T O R I   K U R I K K A A N

Tarjolla työpaikka kehittyvässä ja vastuullisessa yrityksessä, jossa pääset oppimaan ja kehittymään itsekin.

Toivomme, että sinulla on metallialan pohjakoulutus, sekä jonkin verran jo kokemusta laserleikkaamisesta. Ja lisäksi, että olet ohjelmointitaitoinen ja hyvä lukemaan piirrustuksia. Tärkeintä kuitenkin, että sinulla on lisäksi hyvä asenne työtä kohtaan ja kyky johtaa omaa tekemistäsi. Järjestelmällisyys ja vastuullisuus, sekä hyvät tiimityötaidot ovat nekin plussaa.

Työssä tulee olla valmiudessa kyetä tekemään tarvittaessa myös vuorotyötä.

TARJOAMME

Sinulla on mahdollisuus työllistyä kokoaikaisesti ja vakituisesti yhteen Etelä-Pohjanmaan parhaista teollisuusalan yrityksistä!

Me NJC:llä tarjoamme varman palkanmaksun, ammattitaitoisen työsuhdeasioiden hoidon, asialliset työvaatteet ja varusteet sekä mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Miksi töihin NJC:lle? Lue lisää täältä! 

Työt alkavat sopimuksen mukaan. Tarjolla on kokoaikainen työsuhde, jossa on suuri mahdollisuus vuokratyösuhteen jälkeen työllistyä yritykseen vakituiseksi työntekijäksi. 

Jätä hakemuksesi oheisesta linkistä helposti ja nopeasti! Lisätietoja paikasta antaa arkisin klo 9-15:30 Taina Varttila p. 050 521 4411.

Oululaislähtöinen NJC on tuottanut henkilöstö- ja työmaapalveluita joustavasti ja luotettavasti jo 30 vuoden ajan. Työllistämme vuosittain sadoilla työmailla ja kymmenissä tehtaissa noin 1000 rakennus- ja teollisuusalojen ammattilaista, joista jokainen on tärkeä osa NJC:n tarinaa. Lue työntekijöidemme kokemuksia osoitteesta http://njc.fi/category/kokemuksia/.

NJC – Aidosti ammattilainen

Haen tätä työpaikkaa
  • Hae alle minuutissa
  • Ei kokemusvaatimuksia
  • Valitse työsi ja lomasi

Sijainti

Kurikka

Työaika

Kokoaikainen

Työsuhde

Vakituinen

Haku päättyy

30.08.2024

Millaista duunia olisi tiedossa? Katso videolta!

Meillä puhutaan suoraan ja pidetään huolta.

Yksi työhakemus avaa sinulle oven kymmeniin pohjolan työpaikkoihin. Aloita tienaaminen sinulle mieluisessa työtehtävässä vaikka huomenna.

Tsekkaa työkaverit

Meillä asiat ovat reilassa. Me teemme asiat oikein, koska se tuntuu meistä hyvältä.

Me teemme asiat oikein, koska se tuntuu meistä hyvältä.

134

Työpaikkaa auki nyt

2000+

Mukavaa työkaveria töissä

TES

Maksamme asianmukaista palkkaa

24kk keskimäärin

Meillä viihdytään pitkään

Erikoisosaamista ja varmaa tekemistä

Meidän kauttamme löydät työharjoittelijat sekä alan kokeneimmat erikoisosaajat. Tiimimme jäsenet on valittu vahvan ammattitaidon ja sitoutuneen asenteen perusteella.

Rehellistä toimintaa

Me emme lupaa liikaa, emmekä liian vähän. Jos lupaamme osaajan, sellaisen myös saat. Jos tekijä on tulossa ekaan työpaikkaan, kerromme sen sinulle rehellisesti.

Paikallinen ja riittävän ketterä

NJC on paikallinen ja riittävän ketterä kumppani. Me keskitymme työn ja tekemisen tasoon, ei niinkään koreisiin pääkonttoreihin. Lähestyttävä ja tuttavallisesti rehti asenne ratkaisee meillä.

Kumppanuus ja asiantuntijuus

Rakennamme pitkäkestoisia suhteita ja tarjoamme syvällistä alaosaamista. Meillä kumppanuus tarkoittaa yhteistä menestystä.

Läpinäkyvää hinnoittelua

Hinnoittelumme on reilua ja avointa. Kun työskentelet kanssamme, tiedät tarkalleen, mitä maksat ja mitä saat vastineeksi.

Vakiintunut ja vakavarainen perheyritys

Meillä on vuosikymmenten kokemus ja vankka taloudellinen pohja. Perheyrityksenä suvun maineella ja kasvoilla tehtävä palvelu tarkoittaa, että huomioimme sekä työntekijöiden että asiakkaiden parhaan joka päivä.