Takaisin työlistaan

Kesätyöntekijöitä Solar Kaihdin Oy:lle

Haen tätä työpaikkaa
  • Hae alle minuutissa
  • Ei kokemusvaatimuksia
  • Valitse työsi ja lomasi

Kesätyöntekijöitä Solar Kaihdin Oy:lle

Haen tätä työpaikkaa
  • Hae alle minuutissa
  • Ei kokemusvaatimuksia
  • Valitse työsi ja lomasi
Logo

”Solar Kaihdin on korkealaatuisten kaihdinten ja hyönteissuojien valmistaja. Me Solar Kaihtimella valmistamme vekki- ja sälekaihtimet sekä hyönteissuojat ja irtoristikot. Solar Kaihtimen korkealaatuiset tuotteet valmistetaan nykyaikaisissa tuotantotiloissamme Kalajoella.”

 Etsimme yhteistyökumppanillemme Solar Kaihdin Oy:lle kaihdinvalmistajia.

Työ Solar Kaihtimella tarjoaa monipuolisia tehtäviä, joissa yhdistyy sekä käsillä tehtävä kokoonpano että erilaisten koneiden käyttö. Säännöllinen työpisteen vaihtelu kahden tunnin välein edistää työn mielekkyyttä ja ylläpitää motivaatiota tehokkaammin. Saat kuvan siitä, millaista on työskennellä Solar Kaihtimella tästä videosta: https://youtu.be/PLcoMLqyeDA

Onnistuminen työssä vaatii sorminäppäryyttä, tarkkuutta ja valmiutta rutiinitehtäviin. Hyvät yhteistyötaidot auttavat työssä. Ompelutaito tai muut käsityötaidot ovat suureksi eduksi.

Tarjoamme kattavan perehdytyksen ja mukavan työyhteisön. Solar Kaihdin Oy kannustaa myös työntekijöitään kehittämään osaamistaan ja oppimaan uutta.

Työtä tehdään on 2-vuorossa (aamuvuoro ma-pe klo 6-14.30, iltavuoro ma-to klo 14.30-01.00). Toivomme työntekijöiltämme joustavuutta työaikojen suhteen. Etsimme tekijöitä sekä kesäksi että pidempiaikaiseen työhön, joka voi alkaa jo kevään aikana.

NJC Henkilöstöpalvelut toimii Solar Kaihtimen yhteistyökumppanina työntekijöiden rekrytoinneissa. Aidot ja asiantuntevat tiimimme huolehtivat työsuhdeasioistasi luotettavasti ja ammattitaidolla. Solar Kaihdin Oy:llä pääset työskentelemään siisteissä, nykyaikaisissa tuotantotiloissa ja saat kattavan koulutuksen tehtäviisi.

Jätä hakemuksesi oheisesta linkistä helposti ja nopeasti! Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana.

Lisätietoja paikasta antaa Mikko, p. 050 3011 530

Oululaislähtöinen NJC on tuottanut henkilöstö- ja työmaapalveluita pian 30 vuoden ajan. Lue työntekijöidemme kokemuksia osoitteesta http://njc.fi/category/kokemuksia/.

NJC – Aidosti ammattilainen

Haen tätä työpaikkaa
  • Hae alle minuutissa
  • Ei kokemusvaatimuksia
  • Valitse työsi ja lomasi

Sijainti

Kalajoki, Pohjois-Pohjanmaa

Haku päättyy

30.03.2024

Millaista duunia olisi tiedossa? Katso videolta!

Meillä puhutaan suoraan ja pidetään huolta.

Yksi työhakemus avaa sinulle oven kymmeniin pohjolan työpaikkoihin. Aloita tienaaminen sinulle mieluisessa työtehtävässä vaikka huomenna.

Tsekkaa työkaverit

Meillä asiat ovat reilassa. Me teemme asiat oikein, koska se tuntuu meistä hyvältä.

Me teemme asiat oikein, koska se tuntuu meistä hyvältä.

134

Työpaikkaa auki nyt

2000+

Mukavaa työkaveria töissä

TES

Maksamme asianmukaista palkkaa

24kk keskimäärin

Meillä viihdytään pitkään

Seisomme sanojemme takana

Me emme lupaa liikaa, emmekä liian vähän. Näin työntekijä eikä työnantaja joudu koskaan yllättymään ensimmäisenä työpäivänä.

Yksi hakemus, kymmeniä mahdollisuuksia

Yksi työhakemus avaa sinulle oven kymmeniin pohjolan työpaikkoihin. Aloita tienaaminen sinulle mieluisessa työtehtävässä vaikka huomenna.

Latu on auki ja sukset saat jalkaan

Voit kartuttaa työkokemusta ja edetä kanssamme niin pitkälle kuin haluat, ilman koulunpenkillä istumista.

Valitse mitä, ja milloin teet

Työtarjouksiin on aina OK vastata myös että “sori, nyt en pääse”. Näin voit valita, milloin olet töissä ja milloin olet lomalla.

Turvallinen työpaikka ja varma kumppani

Olemme toimineet henkilöstövälityksen alalla epätavallisen pitkään, n. 30 vuotta. Vakavaraisuutemme ansiosta toimintamme jatkuminen on turvattu myös tulevaisuudessa.

Vakituinen työpaikka mahdollinen

Sinulla voi olla mahdollisuus työllistyä asiakkaamme vakituiseksi työntekijäksi.