Takaisin työlistaan

Kesätyö: Työmaatilojen siivooja

Haen tätä työpaikkaa
  • Hae alle minuutissa
  • Ei kokemusvaatimuksia
  • Valitse työsi ja lomasi

Kesätyö: Työmaatilojen siivooja

Haen tätä työpaikkaa
  • Hae alle minuutissa
  • Ei kokemusvaatimuksia
  • Valitse työsi ja lomasi

Nautitko fyysisestä työstä ja siitä, kun näet konkreettisen työnjälkesi? Etsimme kesälle 2023 työmaatilojen siivoojaa Rovaniemelle.

TEHTÄVÄNKUVA
Tehtävänä rakennustyömaiden sosiaali- ja toimistotilojen, eli työmaaparakkien siivous. Kohteet vaihtelevat päivittäin ja pääset näkemään monia eri työmaita. Parakkisiivouksen lisäksi mahdollisuus keikkoihin myös loppu- ja rakennussiivouksessa.

TOIVOMME SINULTA
Odotamme reipasta sekä itsenäistä työotetta ja luotettavuutta. Edellytämme hyvää suomen kielen taitoa sekä B-ajokorttia. Eduksi katsotaan, jos sinulla on työturvallisuuskortti ja aiempaa kokemusta siivoustyöstä. Työhön kuitenkin perehdytetään, joten tärkeintä meille on hyvä asenne.

TARJOAMME SINULLE
Me NJC:llä tarjoamme varman palkan kahden viikon välein, ammattimaisen työsuhdeasioiden hoidon, mahdollisuuden myös pitkäaikaiseen työsuhteeseen, erilaisia työsuhde-etuja, monipuoliset tehtävät sekä asialliset työvaatteet ja varusteet. Katso mitä Ronja kertoo kesätyöstään NJC:llä!

Työaika on pääsääntöisesti ma-pe klo 7-15 välillä. Työ on tarvittaessa työhön kutsuttavaa, mutta toivomme, että kesätyöntekijöillä on mahdollista työskennellä myös kokoaikaisesti (37,5 h/vko). Mikäli elämäntilanteesi sallii ja olet esimerkiksi opiskelija tai haet osa-aikatyötä, on työt mahdollista aloittaa jo keväällä keikkatöinä tai jatkaa kesän jälkeen syksyllä.

Jätä hakemuksesi oheisesta linkistä helposti ja nopeasti! Lisätiedustelut Tiinalta arkisin klo 9-15.30, p. 044 7944 338.

Työllistämme tälläkin hetkellä yli 300 rakennus- ja teollisuusalan ammattilaista. Lue heidän kokemuksiaan osoitteesta http://njc.fi/category/kokemuksia/.

NJC – Aidosti ammattilainen

Haen tätä työpaikkaa
  • Hae alle minuutissa
  • Ei kokemusvaatimuksia
  • Valitse työsi ja lomasi

Sijainti

Rovaniemi

Työaika

Kokoaikainen

Työsuhde

Määräaikainen

Haku päättyy

29.04.2023

Millaista duunia olisi tiedossa? Katso videolta!

Meillä puhutaan suoraan ja pidetään huolta.

Yksi työhakemus avaa sinulle oven kymmeniin pohjolan työpaikkoihin. Aloita tienaaminen sinulle mieluisessa työtehtävässä vaikka huomenna.

Tsekkaa työkaverit

Meillä asiat ovat reilassa. Me teemme asiat oikein, koska se tuntuu meistä hyvältä.

Me teemme asiat oikein, koska se tuntuu meistä hyvältä.

134

Työpaikkaa auki nyt

2000+

Mukavaa työkaveria töissä

TES

Maksamme asianmukaista palkkaa

24kk keskimäärin

Meillä viihdytään pitkään

Seisomme sanojemme takana

Me emme lupaa liikaa, emmekä liian vähän. Näin työntekijä eikä työnantaja joudu koskaan yllättymään ensimmäisenä työpäivänä.

Yksi hakemus, kymmeniä mahdollisuuksia

Yksi työhakemus avaa sinulle oven kymmeniin pohjolan työpaikkoihin. Aloita tienaaminen sinulle mieluisessa työtehtävässä vaikka huomenna.

Latu on auki ja sukset saat jalkaan

Voit kartuttaa työkokemusta ja edetä kanssamme niin pitkälle kuin haluat, ilman koulunpenkillä istumista.

Valitse mitä, ja milloin teet

Työtarjouksiin on aina OK vastata myös että “sori, nyt en pääse”. Näin voit valita, milloin olet töissä ja milloin olet lomalla.

Turvallinen työpaikka ja varma kumppani

Olemme toimineet henkilöstövälityksen alalla epätavallisen pitkään, n. 30 vuotta. Vakavaraisuutemme ansiosta toimintamme jatkuminen on turvattu myös tulevaisuudessa.

Vakituinen työpaikka mahdollinen

Sinulla voi olla mahdollisuus työllistyä asiakkaamme vakituiseksi työntekijäksi.