Takaisin työlistaan

CNC-koneistaja Vaasaan

Haen tätä työpaikkaa
  • Hae alle minuutissa
  • Ei kokemusvaatimuksia
  • Valitse työsi ja lomasi

CNC-koneistaja Vaasaan

Haen tätä työpaikkaa
  • Hae alle minuutissa
  • Ei kokemusvaatimuksia
  • Valitse työsi ja lomasi

Oletko jo kokenut tai vastavalmistunut koneistaja ja kiinnostunut työstä kasvavassa ja kehittyvässä metallialan yrityksessä monipuolisten teräslevyrakenteiden parissa?

Haemme asiakasyrityksellemme CNC-KONEISTAJAA VAASAAN

TYÖNKUVA

Työ on kahden koneistuskeskuksen operointityötä, jigien ja asetuksien vaihtoa, laadunvalvontaa, sekä viikoittaisten huoltojen tekemistä. Työ on itsenäistä ja sisältää mahdollisesti uusien ohjelmien tekoa, sekä yleisesti toimimista työjonon ja kuormitustilanteen mukaisesti.

TOIVOMME SINULTA

Hyvää piirustusten lukutaitoa sekä aikaisempaa kokemusta Fanuc-ohjauksesta. Työssä on tärkeää olla tarkka, laatutietoinen, järjestelmällinen sekä itseohjautuva. Etsimällämme tekijällä on asenne työhön kunnossa. Lisäksi toivotaan, että omaat hyvät tiimityötaidot. Työ edellyttää valmiutta vuorotyöhön, sekä sujuvaa suomen tai englannin kielen taitoa. Rooli on vastuullinen tuotannon sujuvuuden kannalta. Työssä sinulla on muun osaavan tiimin tuki ja ammattitaitoiset esimiehet.

TARJOAMME

Me NJC:llä tarjoamme varman palkanmaksun, ammattitaitoisen työsuhdeasioiden hoidon, asialliset työvaatteet ja varusteet sekä mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Miksi töihin NJC:lle? Lue lisää täältä! 

Työt alkavat sopimuksen mukaan. Tarjolla on kokoaikainen työsuhde, jossa on suuri mahdollisuus vuokratyösuhteen jälkeen työllistyä yritykseen vakituiseksi työntekijäksi. 

Jätä hakemuksesi oheisesta linkistä helposti ja nopeasti! Lisätietoja paikasta antaa arkisin klo 9-15:30 Taina Varttila p. 050 521 4411.

Oululaislähtöinen NJC on tuottanut henkilöstö- ja työmaapalveluita joustavasti ja luotettavasti jo 30 vuoden ajan. Työllistämme vuosittain sadoilla työmailla ja kymmenissä tehtaissa noin 1000 rakennus- ja teollisuusalojen ammattilaista, joista jokainen on tärkeä osa NJC:n tarinaa. Lue työntekijöidemme kokemuksia osoitteesta http://njc.fi/category/kokemuksia/.

NJC – Aidosti ammattilainen

Haen tätä työpaikkaa
  • Hae alle minuutissa
  • Ei kokemusvaatimuksia
  • Valitse työsi ja lomasi

Sijainti

Pohjanmaa

Työaika

Kokoaikainen

Työsuhde

Vakituinen

Haku päättyy

17.08.2024

Millaista duunia olisi tiedossa? Katso videolta!

Meillä puhutaan suoraan ja pidetään huolta.

Yksi työhakemus avaa sinulle oven kymmeniin pohjolan työpaikkoihin. Aloita tienaaminen sinulle mieluisessa työtehtävässä vaikka huomenna.

Tsekkaa työkaverit

Meillä asiat ovat reilassa. Me teemme asiat oikein, koska se tuntuu meistä hyvältä.

Me teemme asiat oikein, koska se tuntuu meistä hyvältä.

134

Työpaikkaa auki nyt

2000+

Mukavaa työkaveria töissä

TES

Maksamme asianmukaista palkkaa

24kk keskimäärin

Meillä viihdytään pitkään

Erikoisosaamista ja varmaa tekemistä

Meidän kauttamme löydät työharjoittelijat sekä alan kokeneimmat erikoisosaajat. Tiimimme jäsenet on valittu vahvan ammattitaidon ja sitoutuneen asenteen perusteella.

Rehellistä toimintaa

Me emme lupaa liikaa, emmekä liian vähän. Jos lupaamme osaajan, sellaisen myös saat. Jos tekijä on tulossa ekaan työpaikkaan, kerromme sen sinulle rehellisesti.

Paikallinen ja riittävän ketterä

NJC on paikallinen ja riittävän ketterä kumppani. Me keskitymme työn ja tekemisen tasoon, ei niinkään koreisiin pääkonttoreihin. Lähestyttävä ja tuttavallisesti rehti asenne ratkaisee meillä.

Kumppanuus ja asiantuntijuus

Rakennamme pitkäkestoisia suhteita ja tarjoamme syvällistä alaosaamista. Meillä kumppanuus tarkoittaa yhteistä menestystä.

Läpinäkyvää hinnoittelua

Hinnoittelumme on reilua ja avointa. Kun työskentelet kanssamme, tiedät tarkalleen, mitä maksat ja mitä saat vastineeksi.

Vakiintunut ja vakavarainen perheyritys

Meillä on vuosikymmenten kokemus ja vankka taloudellinen pohja. Perheyrityksenä suvun maineella ja kasvoilla tehtävä palvelu tarkoittaa, että huomioimme sekä työntekijöiden että asiakkaiden parhaan joka päivä.