Henkilöstö

Tiina Autiola

Toimistoassistentti

Asiakaspalvelu ja perehdytykset

050 5637 095


Tiina tulee Pohjois-Pohjanmaalta. Elämä kuljetti hänet Ouluun puolison töiden perässä ja siellä on vierähtänyt jo useampi vuosi.
”Perheemme kasvoi täällä, joten tänne jäätiin”, Tiina hymyilee.

Tiina aloitti NJC:llä loppusiivoojana, josta eteni toimihenkilötehtäviin palveluohjaajaksi Oulun alueelle. Ura alkoi ystävän vinkistä avoimista työpaikoista.
”Kun hain töitä, ajattelin ettei tämä ole ollenkaan minun juttuni, vaan väliaikainen ratkaisu”, Tiina nauraa. Ei kuitenkaan mennyt kauaa, kun hän huomasi, että kuukaudet vierivät eteenpäin ja hän on edelleen NJC:llä.
”Ala on osoittautunut mielenkiintoiseksi ja jokainen päivä on erilainen”, hän kertoo, ”Parasta työn liikkuvuudessa on, kun näkee kuinka kaupunki ja sen ympäristö kehittyy uskomatonta vauhtia.”
NJC:n työilmapiiri on Tiinalle mieleistä. Töitä tehdään tosissaan, mutta ei liian vakavalla mielellä.
”Tässä porukassa minun on luontevaa toimia”, hän hymyilee. Olen myös kiitollinen siitä kuinka olen saanut työn ohessa koulutusta ja mahdollisuuteni kehittyä on saanut jatkuvaa tukea.

Tiinan vapaa-aika kuluu perheen harrastusten parissa. Kouluikäiset lapset harrastavat aktiivisesti ja illan kalenteri täyttyykin erilaisista treeneistä.
”Lasten harrastustoiminta antaa minulle todella paljon ”, Tiina kertoo, ”Näen lapsen luovuuden ja kehittymisen heidän omissa tavoitteissaan. ”
Tiinan ”oma aika” kuluu perheen koirien kanssa erilaisissa harjoituksissa ja kilpailuissa. Tiinan mukaan koirien kanssa ajatukset aikatauluista häviää ja silloin keskitytään vain hetkeen.
”Se on loistavaa tasapainoa kaikelle muulle.”

Tiinan esikuva on hänen oma mummonsa.
”Mummossani olen aina ihaillut hänen päättäväisyyttään, rakkauttaan ja huumorintajuaan”, Tiina kertoo, ”Toivottavasti olen perinyt edes osan hänen vahvuuksistaan.”

Unelmista kysyttäessä Tiina paljastaa vain sen verran, että hän haluaa yllättää muita. ”Unelmani ovat salaisuuksia.”

- Edellinen

Seuraava -