Henkilöstö

Palveluesimies Ritva

Ritva Myllyoja

Siivoustyönjohtaja

P1-, rakennus- ja loppusiivousten työnjohto, tilaukset

050 3393 309


Ritva on yhden aikuisen pojan äiti, kahden ihan pienen lapsen isoäiti ja kaikin puolin onnellinen ihminen. Hän on tehnyt 25 vuotta toimistotöitä muun muassa sihteerinä, kunnes päätti perustaa oman yrityksen. Yrittäjänä hän toimi 5 vuotta seitsemänä päivänä viikossa, mutta myi yrityksensä pois huomattuaan, ettei ehdi tutustumaan lapsenlapsiinsa. Päätöstä tuki perheen luona asuva Alzheimeria sairastava anoppi, joka meni niin huonoon kuntoon, että tarvitsi jatkuvaa valvontaa ja hoitoa.

”Sitten tulin tänne NJC:lle levähtämään”, Ritva nauraa.
Ritvan rooli NJC:llä on Oulun alueen palveluesimiehenä ja rakennus- ja loppusiivousten työhön osallistuvana työnjohtajana toimiminen.
”Toisinaan kuulee puhuttavan että henkilöstövuokrauksen työpaikat ovat epävarmoja. Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että tekevälle ihmiselle on aina työtä ja sellaisista tyypeistä halutaan pitää kiinni.”, Ritva sanoo.

Vapaa-aika Ritvalla menee lapsenlasten kanssa, jotka tulevat hyvin hanakasti kylään. Toisinaan töissä on niin hektistä, ettei jaksaisi enää päivän päälle lähteä ulos, mutta Ritvalla on koira tässä apuna.
”Kun itse ei jaksaisi lähteä mihinkään, koira kyllä vie minut lenkille”, Ritva kertoo.

Järven rannalla sijaitsevan mökin hän nimeää henkireiäkseen. Ritva kertookin unelmakseen Puhosjärven hiljaiset illat ja niistä nauttimisen.

Ritvan esikuva on hänen oma äitinsä. Hän on opettanut Ritvalle jo pienenä, ettei ole olemassa semmoista paikkaa mistä ei mentäisi läpi, sillä aina löytyy keino.
”En ymmärtänyt sen opetuksen tärkeyttä ennen kuin muutin pois kotoa”, hän kertoo.

Kuva: ReettaKristin Photography