Mila Vaalasmaa NJC

Mila Vaalasmaa

Rekrytointivastaava

050 3396 773

Milan tietonurkkaus – näin meillä rekrytoidaan

Moi! Olen Mila ja työskentelen NJC:llä rekrytoinnin sekä muiden HR-tehtävien parissa. Seuraavaksi avaan hieman sitä, miten meillä rekrytoidaan ja mitä kannattaa muistaa siinä vaiheessa, kun työnhaun tavoite on täytetty ja olet napannut itsellesi uuden työn.

Kerro meille millaista työtä etsit

Tehdessämme yritysten kanssa päätöksiä siitä, ketä avoimiin toimeksiantoihin työllistetään, otamme huomioon monia asioita. Tärkeää on esimerkiksi aiempi osaaminen ja ammattitaito, mutta usein sitäkin tärkeämpää meille on asenne ja motivaatio työtehtäviin. Kerro meille siis jo töitä hakiessasi mitkä tehtävät juuri sinua kiinnostavat, sekä missä ja milloin voit työskennellä. Näin osaamme tarjota sinulle parhaiten sopivia työtehtäviä, olivat ne sitten pidempiä toimeksiantoja työmailla ja tehtaissa tai jopa päivittäin vaihtuvia kohteita.

Saitko työpaikan? Tervetuloa perehdytykseen!

Kun asiat ovat edenneet siihen pisteeseen, että kirjoitamme kanssasi työsopimusta, kannattaa mukaan ottaa henkilöllisyystodistus, tilinumero palkanmaksua varten sekä veronumero, jos olet lähdössä raksalle. Sopimuksen allekirjoituksen yhteydessä saat NJC:n työpaikkaoppaan, jossa kerrotaan yleiset toimintaperiaatteemme. Käymme kanssasi läpi esimerkiksi kuinka toimitaan sairaus- ja tapaturmatilanteissa, milloin on palkanmaksupäiväsi, mistä palkkasi koostuu ja miten kirjaat työtuntisi Likeit-järjestelmään. Perehdytyksen aikana kuulet paljon tärkeää tietoa työsuhteestasi NJC:llä ja se on myös hyvä hetki kysyä, jos mielessä on vielä askarruttavia asioita. Ja mikäli asiaa tulee myöhemmin, ole rohkeasti yhteydessä – olemme täällä sinua varten!