Henkilöstö

Miika Tiri

Toimitusjohtaja

myynti, liiketoiminnan kehitys

040 6795 100


Miika on toiminut  NJC:n toimitusjohtajana tammikuusta 2018 lähtien. Hän tuli taloon vuonna 2012 toimenkuvanaan kehittää yrityksen liiketoimintaa ja myyntiä yhdessä yrittäjä Eero Luttisen kanssa. Miikan rooli vaatii tietoa yrityksen kokonaisvaltaisesta toiminnasta, jonka takia häntä voidaankin kutsua ”joka paikan höyläksi”. Tehtäväkenttä on hyvin laaja ja kirjava. ”Tässä roolissa tärkeänä apuna on hyvä ongelmanratkaisukyky sekä nopea päätöksenteko”, Miika luonnehtii.

Vapaa-ajan Miika käyttää mielellään liikkuen. Lähes päivittäinen kuntosaliharrastus antaa energiaa työn vastapainoksi ja jokapäiväinen hyötyliikunta on arjessa vahvasti mukana. Myös vapaaehtoistyö Pelastakaa Lapset Ry:n Sporttikummina pitää Miikan liikkeessä. ”Toiminnan kautta on mukava jakaa liikkumisen iloa ja riemua muillekin”, Miika kertoo. Urheilun lisäksi hän on hurahtanut remonttihommiin ja saanutkin hioa taitojaan oman asuntoprojektinsa parissa. Vapaa-ajallaan Miika tapaa myös mahdollisimman paljon ystäviä ja reissaa maailmalla. Seuraavan unelmamatkan kohteena voisi olla Amerikka roadtrip –meiningillä.

Esikuvakseen Miika nimeää NJC:n perustajan Eero Luttisen.
”Eero on antanut minulle mahdollisuuden kehittyä työntekijänä ja esimiehenä. Hän on luottanut kokoajan tekemiseeni ja siitä osoituksena, hän uskaltaa luovuttaa minulle toimitusjohtajan tehtävät ensi vuoden alusta”, Miika virnistää. Miika ihailee Eeron tapaa kohdella ihmisiä, sillä Eero on ihminen ihmiselle ja arvostaa muita. ”Se vankka elämänkokemus ja kuinka se näkyy bisneksessä, se on ihailtavaa”.

 

- Edellinen

Seuraava -