Henkilöstö

Asiakkuuspäällikkö Miika

Miika Kämäräinen

Asiakkuuspäällikkö

myynti ja tilaukset

040 6795 575


Miika haaveili 27-vuotiaaksi asti olevansa aina ravintola-alan ammattilainen, mutta löytää nyt itsensä asiakkuuspäällikön kengistä Oulun toimistolta. ”En tiedä mistä tulen, enkä tiedä mihin olen menossa, mutta tiedän missä olen nyt”, Miika tuumaa.

Isyyden hän kuitenkin nimeää tärkeimmäksi ammatikseen. Miika on myös leikkisästi taikauskoinen: hän kokee, että kun on mahdollisimman hyvä muille, niin itsellekin tapahtuu hyviä asioita.
Vapaa-ajalla Miika haaveilee urheilusta ja välillä saattaa jopa urheillakin.
”Nukun liian vähän, syön liian huonosti, mutta pyrin silti tekemään kaikkea mistä itselle tulee hyvä olo”, hän kertoo.

Miika tykkää olla kotona ja rauhoittua, sillä pieni erakkomaisuus on hyvää vastapainoa todella sosiaaliselle työlle. Vapaa-ajalla kuitenkin löytyy aikaa myös Tinderille ja treffeille.
Miikan unelmana olisi perustaa keittoravintola, mutta hän kerää siihen vielä rohkeutta. Myös Suomen MasterChefin voitto on haaveissa, sillä ruoka ja ruuanlaitto ovat lähellä hänen sydäntään.

Esikuvakseen Miika nimeää Dave Grohlin. Sen lisäksi että on fanaattinen Foo Fighters -fani, Miika ihailee Daven uskallusta olla omaa mieltä asioista ja musiikkibisneksestä.
”Ylipäätään jos uskaltaa olla aidosti oma itsensä, yhteiskunnan muotin ulkopuolella, eikä koe pakoksi olla sitä mitä sulta odotetaan, se on ihailtavaa”, Miika kertoo.

Kuva: ReettaKristin Photography

- Edellinen

Seuraava -