Henkilöstö

Jenna Vesanen

Palvelukoordinaattori

rekrytointi, myynti, tilaukset

050 3396 770


Jenna on opinnäytetyötä vaille valmis liiketalouden tradenomi. Ura NJC:llä alkoi alkuvuodesta 2018 harjoittelijan tehtävistä. Harjoittelun jälkeen hänet palkattiin kesätyöntekijäksi, josta edelleen vakituiseksi rekrytoijaksi.
”Ammattikorkeakoulussa erikoistuin esimiestyöhön ja työyhteisön kehittämiseen”, Jenna kertoo, ”Tästä heräsi mielenkiinto HR:ään ja rekrytointiin.”
Ennen NJC:lle tuloa Jenna työskenteli 18-vuotiaasta asti vaatemyyjänä ja myymälävastaavana. Aikaisempi työkokemus varmisti sen, että ihmisten parissa työskentely hektisessä työympäristössä on hänen juttunsa.

Vaaleiden hiusten alta paljastuu rempseä ja aurinkoinen persoona.
”En pysty olemaan pahalla päällä viittä minuuttia pidempään”, Jenna nauraa, ”Vaikka kuinka joskus ärsyttää, niin yleensä havahdun hetken päästä siihen, että nauran vedet silmissä.”
Vapaa-ajallaan Jenna tykkää urheilusta lenkkeilyn ja tanssin muodossa. ”Olen aikoinaan tanssinut useamman vuoden eri lajeja dancehallista hiphoppiin, mutta aikuisiällä se on jäänyt lähinnä omatoimiseen harjoitteluun”, hän kertoo, ”Olen kuitenkin luvannut itselleni vielä joku päivä ilmoittautua kursseille.”

Myös musiikki on Jennan sydäntä lähellä ja sitä hän kuuntelee laidasta laitaan.
”Ihan parasta terapiaa on laittaa luurit korviin tai kajarit soimaan.” Jenna tuumaa.

Jenna rakastaa musiikin lisäksi auringonlaskuja ja viherkasvien ostelua.
”Mun yksiö alkaa näyttää pikkuhiljaa viidakolta, mutta eipähän oo pitkä matka luontoon”, hän nauraa.

Jenna unelmoi pääsevänsä matkustelemaan mahdollisimman paljon elämänsä aikana ja seuraavana listalla on todennäköisesti road trip Euroopassa pakettiautolla tai Balin matka.

Jenna ihailee itsevarmoja ihmisiä, jotka uskaltavat lähteä tavoittelemaan unelmiaan, vaikka se vaatisi riskinottoja. ”Arvostan muutenkin ihmisiä, jotka osaavat nauttia elämästä ja joilla on positiivinen elämänasenne – tähän pyrin itsekin.”

- Edellinen

Seuraava -