Henkilöstö

Markkinointivastaava Heli

Heli Salmela

Markkinointivastaava

markkinointi ja viestintä

050 4003 056Pikkuhiljaa 11 vuoden jälkeen ylivieskalaistunut Heli työskentelee pääasiassa Ylivieskan toimistolla. Työnkuva hänellä on kuitenkin valtakunnallinen, sillä hän vastaa koko yrityksen markkinoinnista. Lankoja onkin käsissä pidettävänä melkoinen nippu.

Heli kuvailee itseään rempseäksi yllytyshulluksi, joka on varustettu hieman kierolla huumorintajulla. Ehkä juuri huumorintajunsa takia hänet on eräs työkaveri nimittänyt ”Pimeyden lapseksi”. Harrastuksiinsa hän luettelee kaikenlaisen apinoinnin.
”Kunhan saan roikkua pää alaspäin, niin se on hyvä.”, Heli nauraa. Viimeaikoina tosin perus kuntosalitreeni on sopinut aikatauluihin parhaiten.

Heli osti vuosi sitten miehensä kanssa rintamamiestalon, joten vapaa-aika kuluu pääsääntöisesti kotihommissa.
”Joka kerta kotitietä astellessa on todella hyvä fiilis. Löysimme juuri meidän kotimme, vaikkemme edes taloa etsineet.”
Myös kolme kissaa työllistää kotona, karvajalat kun osaavat vaatia huomiota jos sitä ei itse tajua suosiolla antaa.

Kun arkisesta aherruksesta pitää päästä irti, Heli kulkee erilaisissa OCR- eli esteratakisoissa. Hän on käynyt vetämässä läpi Tough Vikingin Helsingissä, Arctic Challengen Levillä ja useampaan otteeseen hänet on voinut bongata Oulun Extreme Run:istakin. Heinäkuussa Helin voi jälleen nähdä puskemassa ylös Levitunturin rinnettä pölkyn kanssa.
”Olen tällainen crazy cat lady, sanojen kaikissa merkityksissä.”, hän sanoo.

Unelmana Helillä on karata isona sirkukseen. Esikuvia hän ei osaa erikseen mainita, mutta taiteentekijät ja urheilijat saavat Helin kuvitteellisen hatun kohoamaan päästä.

Kuva: ReettaKristin Photography

- Edellinen

Seuraava -